Новиков и Калейн ще са знаменосци на закриването на Олимпиадата

Церемонията ще е от 22:00 часа на "Стад де Франс"
Обновена: 11 авг 2024 12:36 | 11 авг 2024 12:12, Елка Василева
43
Новиков и Калейн ще са знаменосци на закриването на Олимпиадата
Снимка: БГНЕС

Олимпийският шампион по борба класически стил в категория до 87 килограма Семен Новиков и вицешампионката в индивидуалната надпревара по художествена гимнастика Боряна Калейн ще бъдат знаменосци на българската делегация на закриването на Игрите в Париж 2024.

Церемонията ще се състои тази вечер от 22:00 часа на "Стад де Франс" във френската столица.

Без българско участие ще премине днешният последен състезателен ден, в който ще бъдат раздадени последните 13 комплекта медали.

Страната ни участва на Игрите във френската столица с 46 състезатели в 15 вида спорт, които спечелиха общо 7 отличия - 3 златни, 1 сребърно и 3 бронзови.

Освен златото на  Новиков и среброто на Калейн, титли добавиха борецът Магомед Рамазанов при 86-килограмовите в свободния стил и тежкоатлетът Карлос Насар в категория до 89 килограма, а бронз заслужиха таекуондистката Кимиа Ализаде при 57-килограмовите, състезателят по вдигане на тежести Божидар Андреев в категория до 73 килограма и боксьорът при 57-килограмовите Хавиер Ибаниес, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
16
 
8
 
! Отговори
...... преди 1 месец
Ако идеята е тоя укровец да развее укровското знаме заедно с българското, което подозирам, въобще да не стъпва в България, а да се депортира за Укрия моментално и на фронта. Знаменосец на укровско знаме не ни трябва. И ако стане тоя цирк Стефка да го последва.
12
15
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 месец
Да бяха дали знамето на някой българин те го дали на Еврейката и Украйнеца, можеше да го дадат на скачача на висок скок например поне е българин
11
13
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
УКРАЙНА НИ ДОНЕСЕ ЗЛАТЕН МЕДАЛ! А ТЕРОРУСКАТА НИ ДОНЕСЕ ДВОЙНИ ЦЕНИ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ОТ КОЕТО ВСИЧКО СЕ КАЧВА! НА КОЯ СТРАНА ТРЯБВА ДА БЪДЕМ АААААААААААААААААААААААААААААААА
10
4
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 1 месец
Защото при работеща съдебна система сега трябваше да бъде в затвора, а не на Олимпиада. Благодарим за медала, но толкова!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карлос щеше да се прибере още в вчера, но отмени полета си заради гаджето си гимнастичката Магдалина Миневска. Вероятно няма да остане за закриването довечера и ще кацне следобед в България.
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карлос освен безапелационно злато постави и световни рекорди, защо не е той?
7
2
 
0
 
! Отговори
Големият Еврейски преди 1 месец
Мозък на Тома Жоли - ще го е Измислил да е Още по-Яко и от Откриването - щото все пак - Закриването е квото се Помни! който ти помни Откриването - моят Малък Мозък на Гой-им, вече го Забрави
6
8
 
15
 
! Отговори
Рушофилистик преди 1 месец
Няма ли етнически българи,които да носят нашето знаме? Сега либерало-джендърската европейдна гилдия ще изригне срещу мен,че госпожица Калейн е с българско потекло,а фамилията и означавала ,,калцуни"! Няма такова нещо! пра дедите и са руснаци,а и Семен(Семьон) Новиков си е жив украинец с руско потекло! Аман от рушофисти,по добре онова момче Божидар щангиста да носи знамето! Мигане,мигане,ама е наше мигане,от маслата!
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак ли ще се подиграват на християните?
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
трябваше да е Карлос Насар
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сатанинския ритуал да се бойкотира! Видяхме откриването, такова ще е и закриването.
2
4
 
4
 
! Отговори
ъъъъ преди 1 месец
е убаво :) и квоооо
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото такова.Няма лошо.

Спонсорирани публикации