Кметът на Стара Загора готов да се оттегли

Това ще стане, ако от ГЕРБ свали подкрепата си към него
Обновена: 28 окт 2010 22:51 | 28 окт 2010 16:30, Красимир Ангелов
40
Кметът на Стара Загора готов да се оттегли
Снимка: Булфото

Готов съм да напусна поста си, ако ръководството на ГЕРБ прецени, че не си върша работата като кмет, обяви изненадващо градоначалникът на Стара Загора Светлин Танчев.

Поводът за това изявление стана атака от страна на депутата и областен лидер на ГЕРБ Живко Тодоров, който нападна Танчев, че е далеч от проблемите на града.

“Считам, че щеше да бъде коректно, ако новото ръководство на ГЕРБ и господин Тодоров ме бяха поканили да поговорим на тази тема. Вече месец и половина, откакто е стъпило в длъжност ръководството, аз такава покана не сам получил”, обобщи Танчев пред телевизия Стара Загора.

Той уточни, че честите му отсъствия от кметското кресло в последните месеци се дължат на това, че ползва натрупана отпуска от три години.

Досега съм пуснал 75 дни, от които реално съм отсъствал 6-7, уточни градоначалникът.

Упоритите слухове в Града на липите гласят именно 29-годишния депутат Живко Тодоров за кандидат за кмет на предстоящите след година местни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
BBB преди 13 години
В СтЗ трябва да се забрани на недоказали се доктори да стават кметове завинаги! Предния БАЙ *** бил направил много.Ако критериите Ви за "направа" се свеждат до 3 градинки дано 100г. да е кмет. За голямо съжаление аз знам какво НЕ НАПРАВИ и колко глупости сътвори! Презастрояването на града е лично негово дело в съдружие с гл.архитект. Той може да се строи жилищна кооперация в градинката между два блока които са на 30м един от друг господа ***! Как няма нов обект с паркинг и гаражи ..?? .!.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин 33, не знам доколко е ерудиран проф.Танчев, но съдейки по вашия правопис си представям нивото Ви.
34
1
 
3
 
! Отговори
v преди 13 години
я се скии бе младши асистент!! това да не ти е деканат,за кметство и управление става въпрос, не кой какъв професор е бил и колко ерудиран (в което се съмнявам дълбоко) апропо, ерудицията няма общо с професурата която е по скоро тясна специализация и знания в определена област!!!
33
1
 
7
 
! Отговори
Пингвин преди 13 години
Тоя некадърник защо не обясни как е станал професор без да е водил нито една лекция през живота си.По негоден кмет едва ли има някъде по света. От много крадене остави служителите на общината без заплати. Много лесно иска да се измъкне-тепърва трябва да бъде съден за кражбите(неговите и на Велизарчо) и некадърността си.
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе не ме интересува кой кметува в Стара загора,но кмета Танчев е един от уважаваните професори,преминал през всички нива на ерархията от декан на факултет и през два мандата като ректор на Тракийския университет и то избран от други професори..чудя е кой от драскачите тук има 10 % от еродицията му,че да го коментирате..А кмета Желев наистина много направи,направи си хотел на морето,частна болница и няколко апартамента,а и много от *** се облажиха покрай него...
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе не усещате ли , че в софия се решава кой ще е кмет по селата : ))))))кво се карате тука за глупости
30
6
 
6
 
! Отговори
Терапевт преди 13 години
Сега остава и малкия гербер да стане кмет на Стара Загораи тогава ще цъфнем и вържем! На 26 г. едва ли се е научил да управлява и собствения си портфейл , камо ли средствата на цял град ! Наи-добре ще бъде , ако управлява М.Михайлов !
29
8
 
16
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Купиха му кметския стол на този пингвин. Изгониха от града д-р Желев, който работи здраво за Ст. Загора. Да се маха, ама с него и Велизарчо и областния и всички смешници-лапачи
28
2
 
4
 
! Отговори
za 17 преди 13 години
Sto ne vzemesh da se skriesh, a.............onzi pomiar prodade Industrialnata zona za jylni stotinki na verni ''drugari'' s ruski koren..........
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не би пак да са обгазили града,че пишеш тъпотии
26
4
 
2
 
! Отговори
A преди 13 години
nai napred cvetanov da se otegli i togava vie
25
4
 
33
 
! Отговори
Старозагорец преди 13 години
Господа списвачи от Dnes.bg ,Стара Загора е хилядолетен град с много имена .От древното БЕРОЕ ( само БЕРОЕ :), Августа Траяна, Иринополис, Боруй, Верея, Ески Заара, Железник , та до днес. Наричан е "Града на поетите" , "Града на правите улици" , "Града под Аязмото" и "Града на липите" , не и "под липите"... Разбрахте ли? Хайде сега марш под кестаните
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не би да си вършиш работата бе,***,изобщо знаеш ли как работят подчинените ти,далаверите с влияние на общинските съветници и мафията в града.Изобщо не си в час.На където и да погледнеш ще видиш само беззаконие,но на тебе не ти пука.Всички сте за изхвърляне.
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И Лечков ако се махне............баси кефа...........
22
3
 
18
 
! Отговори
Павката преди 13 години
на кого му пука за пингвина??
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не е *** човек,но това определено не му е работа.... ако ГЕРБ прецени....абе вие и до WC-то ли като ходите искате разрешение от вожда?
20
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страшно *** Кмет разбира се че е от Герб
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
''Готов съм да напусна поста си, ако ръководството на ГЕРБ прецени, че не си върша работата като кмет....'' -ами яви се като независим,да те видим ,ако си си вършил работата,хората пак ще те изберат.
18
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герб му набута много пари за изборите даже и гласове много купиха с червеногербаджииските пари в Стара Загора
17
4
 
14
 
! Отговори
ДА СЕ МАХА преди 13 години
МОШЕНИК ДА СЕ МАХА