Положителни са пробите за шап в село Резово

Очаква се в най-скоро време да започне умъртвяване на животните
Обновена: 17 яну 2011 12:08 | 17 яну 2011 12:08, Красимир Ангелов
40
Положителни са пробите за шап в село Резово
Снимка: Булфото

Положителни са кръвните проби за шап, взети от животни от граничното село Резово, съобщиха от Националната ветеринарномедицинска служба.

След резултатите се очаква в най-скоро време да започне умъртвяване на животните от селото.

Още по темата

Става дума за 90 крави, 70 овце и кози и 30 свине. 

По-късно през деня се очаква у нас пристигат експерти от еврокомисията, които ще следят ситуацията с развитието на болестта на българска територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Резовошап
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
bobi преди 13 години
ia sega na tezi deto im izklaxa givotnite da idat v sofia pred sabranieto i da im na4upiat kan4etata na tezi mazni polititci.ili pak 6te si dremiat
17
0
 
13
 
! Отговори
misho преди 13 години
Бе кфи европейски стандарти те гонят тебе бе??? Ти боцкаш ли се? Имаш ли идея, че тия хорица гледат животни, за да се изхранват??? А за това, че турците са натресли болните биволи по нашите пасища кой е виновен питам аз???И защо до сега не се търси отговорност от Турция за щетите, нанесени от ТЕХНИТЕ БОЛНИ ЖИВОТНИ!!!??????!!!!
16
1
 
14
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Ти май си пропуснал видеот с турските биволи - диверсанти, които си преджапват р. Резовска и си идват на паша у нас. А и ми е много интересно, как ще внедриш евростандарти и електро пастири при хора, дето нямат 5 стотинки да се усмихнат.
15
13
 
5
 
! Отговори
аватар преди 13 години
Вина имат и животновъдите в този район,тъй като масово се прилага безконтролното пашуване/т.н.паша на воля/.Не съм съгласен на 100% заплащане на заразените животните,тъй като животните не се отглеждат по европейски стандарт с електо пастири и др.вид съоръжения предпазващи контакта с др.животни.Грешките са при нас,а не да гледаме в чуждия двор.ДОК Щ СЕ ПРАВИМ НА ОЩИПАНИ МАМКА МУ ?
14
3
 
9
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Опасен е ... като натръшка всичките животни в държавата, хората ще изпопукат от глад.
13
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде сега ще внасяме американското говеждо дето Европа плаща на Америка за ДА НЕ ГО внася. Но ние нали сме партъор на САЩ, ще внесем и ще ни плюят ушите.Въпреки че гласувах за ГЕРБ имам чувството, че това правителство не е по-малко лобистко от предните. Никога повече няма да гласувам.
12
3
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ЩЕ НАПРАВЯТ , ТРЕВОПАСНИТЕ ДА ЯДЪТ МЕСО , А НИЕ ТРЕВА
11
2
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
какво са направили .. гърбавите болшевики...какви мерки са взели и ортаците им от бесипето като управляващи в страна член на ЕС ..за превенция на Шапа .. ? че да ми се хвалят .. разни .. овладели Шапа.. миро мазния .. боковци .. все бивши комунисти и депесари !!как го ограничавт.. с пароструйки ли .. как са ограничили движението на животни.. от анадолската си родина ? Мазно нагла работа!!При Авера на боко .. Милиционера Зоров .. виден земеделец :) .. няма Шап нали... а и да има..кой ще разбере:)
10
2
 
14
 
! Отговори
разбирателпонимател преди 13 години
*** ни атакуват за пореден път,това си био оръжие не на шега,като се замисля за горките хорица от кости,там се изхранват само от животните си,да построим стена по границата,като малакиите,това е решението
9
4
 
15
 
! Отговори
И на мен ми писна преди 13 години
Аз така и не разбрах тоя шап опасен ли е за човека ? Какво представлява ?
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хич да няма Шап,ще го занесат там само и само да се отклони вниманието от СРС.*** работа е това политиката! Особено когато ДС слага и гласи нещата.
7
3
 
22
 
! Отговори
аман бе преди 13 години
До кога тия фереджета ще ни правят мърсотиии бееееее??? Що не си изколят техните животни??? Някои хора с това живеят и това е единственият начин да припечелят пари, а сега като им изколят животните какво??? Ще ядат т..ците на ББ!!!!
6
1
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ЖАЛКО ЗА ХОРАТА . ЩЕ НИ НАТРЕСЯТ ДА ЯДЕМ Г > М > О
5
2
 
14
 
! Отговори
ЛУД преди 13 години
ДА ВЗЕМАТ ТИЯ ТУСКИ *** ДА СИ ОПРАВЯТ ЖИВОТНИТЕ, ЧЕ ЗАРАДИ ТЯХ ГУБИМ!!!!
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде измислете сега пак поредната конспирация на МЗ за точене на пари....аман от *** български хейтъри....
3
3
 
21
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
"Турция, където има официално регистрирани 1028 огнища на шап..."
2
4
 
8
 
! Отговори
Бриджит Бардо преди 13 години
Садисти, ше ви осъда в Страсбурк
1
2
 
13
 
! Отговори
Хуманист преди 13 години
Наред с 30-те ***, ако има и някакви ***, могат и тях да ги умъртвят. Само предлагам, това е заради ограничението на разпространението на тази неприятна болест. Един вид - хуманно решение. Имаче може да тръгне шап и по другите *** гета и така ...