Пътищата са сухи

Без тирове по магистралите
Обновена: 7 авг 2011 09:07 | 7 авг 2011 09:06,
2
Пътищата са сухи
Снимка: Булфото

Пътищата в републиканската пътна мрежа са проходими, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Пътните настилки в страната са сухи, както и на автомагистрала „Люлин”, „Тракия”, „Марица” и „Хемус”.

Затворени са проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.

Забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през прохода Шипка, Вратник и Петрохан и по пътя Слънчев бряг – Бургас и над 20 тона – през Айтоски проход.

До 15 септември 2011 г. за времето от 06.00 часа до 22.00 часа е забранено преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 3 тона и половина по пътя Стара Загора – Сливен, като движението се осъществява по маршрут Стара Загора – пътен възел Мъглиж – Сливен.


Забранено е движението на селскостопански превозни средства, ремаркета, полуремаркета с повече от две оси, селскостопанска техника и земеделска, както и специализирана строителна техника по първокласните републикански пътища и автомагистралите от 16 до 22 часа за последния работен или предпразничен ден и последния почивен или празничен ден на седмицата.

Заповедта се отнася и за пътя Дебелец-Свиленград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: пътна обстановка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кът ги опесъчите пишете да знам.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тези констатации, сухи , мокри били пътищата и каквито и да са, ако ще и ледникови, все тая, загиват като в Авганистан.