Затварят едно платно от "Тракия" за ремонт

Движението ще става в аварийното и средното платно
Обновена: 30 юли 2012 10:43 | 30 юли 2012 10:43,
16
Затварят едно платно от "Тракия" за ремонт
Снимка: архив Булфото

Временно се затваря за ремонт лявото платно на автомагистрала „Тракия”, от км 87 до 88 км, в посока София - Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Движението на моторни превозни средства ще се осъществява в аварийното и средно платна.

Ремонтът ще се извършва в светлата част на деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: АМ Тракияремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялата магистрала трябва да бъде затворена и асфалтирана отново, защото е безобразна!!!!!!!!!
13
1
 
3
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Новите промени за максималната скорост по магистралите вече са факт - ДВ бр. 47/15.06.2012 г и са в сила от тази дата. Друг е въпроса, че наистина се говореше новите ограничения да бъдат само за новите участъци - това не е уточнено в закона, т.е. до поставяне на ограничения на старите участъци, макс. скоростта си е 140 км/ч.
12
1
 
1
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
до 12 Димитър - Мите , аз се движа със скорост от 60 км/ч по козите пътеки в Рила , пречиш ми с твоят "МУСТАНГ" да литна - карай по "магистралата" или " автострадата" и не ми пречи на финансовият "възход" , ще ти подаря една "отрязана лентичка " - автентична е :)
11
0
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 11 години
@Valkov - Днес четох промените в държавен вестник, брой 47. Там никъде не се споменават нови или стари участъци. Просто максималната скорост за автомагистрала се променя от 130 на 140 км. Ще се радвам, ако някой мисли противното, да се обоснове.
10
0
 
0
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
дреме ми ! не съм софе
9
0
 
1
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
ми тя там точно средната лента е за МЕГА ремонт. лявата няма кво да я барат изобщо. да хвърлят асфалта там дето трябва!!!! същата простотия са я направили и малко по-натам. преасфалтирани участъци от "бързата" лента. по другата ша ти изпадат пломбите. Със сините лампи вярно само лявата лента ползват, но нали уж и за хората се прави това???
8
1
 
2
 
! Отговори
Valkov преди 11 години
Ограничението от 140 км/ч ще важи само на нови учатъци от магистралите, какъвто този не е и ще бъдат сигнализирани допълнително т.е. ограничението си е 130, а само на отделни места ще е 140! Всеки ден пътувам по 400 - 500 км и още не съм видял такъв знак! Имай предвид, че от приемането на закон от НС до влизането му в сила минава известно време - за обанродване в ДВ и т.н.!
7
3
 
2
 
! Отговори
AZ преди 11 години
А ти нали знаеш, че ограничението не е 130 , а 140 км, т.е. няма как да снима на 130 км/ч? Този участък от давна плаче за основен ремонт.
6
3
 
3
 
! Отговори
Valkov преди 11 години
Нали знаете, че на 89 - ти километър е камерата за скорост, която е без толеранс т.е. снима след 130! Сега искат да направят предходния километър, така че прибиращите се от морето да могат хубавичко да се засилят и ......... малко да допълнят бюджета! Та ... изборът на време не е случаен! :)
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добър избор на време. Точно от 1-ви август е "най-удачния" момент за ремонт на магистралата, когато е пика от отпускари и туристи. Не знам, кой ги решава тези неща, но не са с акъла си. Смея да допусна, че целта е да се създаде известен "комфорт" на пътуващите към морето и обратно. Какво пречеше ремонта да се направи от 1-ви септември нататъка. И времето е хубаво и достатъчно, а и трафик няма толкова силен, както сега ?
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече има пропадания дори по последно откритите от Тройната коалиция отсечки Чирпан-Ст. Загора и Карнобат-Бургас. Стара Загора-Ямбол изглежда добре и почти няма забележки, но за съжаление старата част София-Чирпан е в трагично състояние и е препоръчително да се кара в лява лента. Нуждата от преасфалтиране е крещяща, а бъдещото въвеждане на тол такса без подобен ремонт ще бъде престъпление.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се ли казва аварийна и средна Лента? И последно, лента ли затварят, или платно?
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАХ МАА МУ ! ЛОШО !
1
18
 
11
 
! Отговори
мим преди 11 години
Какви ремонти бе?Нали магистралите са нови,как ще ремонтирате нещо което е ново?Нали ежедневно се откриват нови пътища в БГ.И като ги открият и почват с ремонтите.Що така?