Борисов на инспекция, от утре нови 15 км магистрала до Бургас

Новата отсечка до "Петолъчката" отворена след 12.00 часа
23 авг 2012 19:29,
283
Борисов на инспекция, от утре нови 15 км магистрала до Бургас
Новата отсечка ще е достъпна за коли след 12.00 часа. Снимка: Булфото

От утре, 24 август, ще бъде пуснато движението на нови 15 километра от автомагистрала "Тракия".

Министър-председателят Бойко Борисов ще инспектира утре новоизградения участък, а след 12.00 часа по него ще могат да пътуват транспортни средства в посока София-Бургас до "Петолъчката".

Лявото платно на участъка ще бъде въведено в експлоатация в неделя, 26 август. Инспекцията ще включва и проверка на новоизграденото кръгово кръстовище на „Петолъчката“.

Новоизграденият участък е на стойност 85 млн. лв. с ДДС, а финансирането е осигурено по Оперативна програма „Транспорт” и със средства от държавния бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
3
 
0
 
! Отговори
има -нема преди 11 години
Да ,мутрата бърза да довърши магистралите , това е вярно но защо ?След това ще има касички и ще познаете ли кой ще е на касичките ...
201
0
 
6
 
! Отговори
кеф преди 11 години
истинска радост е да се гледат страданията на тумора бсп=бкп при всеки открит килиметър. Всяка нова прерязане лента им засяда все по-дълбока в угоената лойна гуша.
200
0
 
0
 
! Отговори
milen ot Toronto преди 11 години
Rali4ka kusaaaaaaaaaaaaaaaaa. Iskam da se zapoznaia sus neia. Ot dosta vreme sum napusnal BG. I sum nau4il edno, 4ovek triabva da e nahod4iv i das e trudi za da uspee. Boyko Borisov si ima nedostatuci no e po dobur ot mnoooogo drugi. Suhto taka i nai golemia problem na Bulgaria e nashta dulboka bezbohnost. Za 500 godini ne si ostavihme viarata az 45 komunistite ia unishtojiha. Ne 4e niama hora i mejdu tiah, no kato cialo mizeriata vuv BG e ot jestokiat mi cinizum i neuvajenie kum vsi4ko sviato.
199
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що да го гърмят бе анонимен,що си анонимен,човека поне е направил нещо, на всичко отгоре,с пари по оперативна програма бе неблагодарнико,като ходеше по морето напъваше 20годишната ти щайга по магистралата нали.Толкова ли не се замисляш че сега цените на всички имоти покрай магистралата ще се вдигнат.Това са пак пари в твоят продънен джоб,дето ще ги похарчиш да биричка,моренце или за друг Голф.Щото тези пари и да не ги дадат на теб,пак при теб ще има,щото друг ще ги похарчи,за нещо което произвеж
198
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пожелавам му на Боко, догодина като го гръмнат, да го заровят до някоя магистрала, да му направят паметник и ако някой нормален българин спре там - да може да му препикае снимката!
197
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До 247Кажи ми кое беше по-доброто правителство?? Кой работеше за благото на народа и без управлението му да се гради на изкуствения морал и след него си се чувствал много по- добре??Промити мозъци
196
2
 
2
 
! Отговори
1111 преди 11 години
Сега ще му се увеличават " инспекциите " на Бойко - нали идват избори.Как иначе ще се показва по често по телевизиите.Номера на китайката ясен ли ви е?Елементарно Уотсън!
195
6
 
8
 
! Отговори
СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ..... преди 11 години
.....НЕЩАСТНИЦИ ТАКИВА, ПРЕДИ РЕВЯХТЕ КАТО ВДОВИЦИ,ЧЕ СТЕ СИ ТРОШИЛИ КОЛИТЕ И ПЪТИЩА СТЕ НЯМАЛИ,ТОЯ МОЖЕ ВСЯКАКЪВ ДА Е,МОЖЕ ДА НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, И АЗ НЕ СЪМ МУ ФЕН,АМА ПОНЕ НАПРАВИ И ПРАВИ НЕЩО, КЪДЕ ПЪТИЩА КЪДЕ,МЕТРОТО,КЪДЕ НЕЩО ДРУГО,МОЖЕ ЗА ВСИЧКО ДА ГО ПЛЮЕТЕ,АМА КАТО СИ ДУНДУРКАХТЕ Д-ТО ПО МАГИСТРАЛАТА,ХАРНО ВИ БЕШЕ НАЛИ,ААЕЕ ША ВИ СЕ НЕЗНАЕ МРЪНКАЧИТЕ *** НЕЩАСТНИ,ЩО НЕ ВИ ГИ НАПРАВИ СТАНИШЕВ,ЩО НЕ ВИ ГИ НАПРАВИ КОСТОВ,ИЛИ ОНЯ МАЙМУНЯК МАРТИН ДИМИТРОВ,ИНДИГОТО НА КОСТОВ,ИЛИ БОЛЕН СИ
194
2
 
7
 
! Отговори
До 247 преди 11 години
Че то по-голям комунист от Бойко няма бе! Цялото му управление се гради на пропагандата и изкуственият морал! Строи магистрали за да може да ги видиш с очите си и да повярваш защото след тяхното управление никога ама никога НЯМА ДА УСЕТИШ че си по-добре! Аж асфалт и мълчи! В Северна България ходил ли си!?
193
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв ви е проблема сега?? Когато не се прави нищо, тогава се порицават управляващите, но когато се прави нещо, което ще е от полза за всички, пак има нещо нередно и трябва да се плюе. 80% от коментарите са от заклети комунисти, които не одобряват, че Борисов реже ленти, а БСП КАКВО НАПРАВИ, и те бяха на власт и тях ги видяхме! Те са най-силни в това с много думи да не кажат абсолютно нищо, а за резултати дори и не става дума...
192
4
 
6
 
! Отговори
Мимето преди 11 години
За Бойко освен Бургас и Банкя, други населени места има ли ?
191
0
 
4
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
243Аз вече работя! Капитализъм какво да правиш!?
190
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То магистрали,магистрали няма лошо ,АМА НЕ Е САМО ТОВА !!!!!НАРОДА Е ГЛАДЕН И БЕСЕН и чака догодина на ЕСЕН !!!!!!
189
6
 
4
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
Няма сън за нас! Червената идея лично на мен ми действа като кофеин!
188
0
 
3
 
! Отговори
Don Vlazo преди 11 години
До Раличка: Имаш познания по икономика и агрументировка на петокланик, коте! Истински забавен паралел направи!
187
2
 
10
 
! Отговори
До 239 преди 11 години
А тия дето го харчат 20год кой ги възпита и създаде? Да не съм ги отглеждал аз? Рожби на социализма. Мамините дечица - не можаха да поддържат построеното, защото не се научиха на труд, почтеност и т.н. И няма как да се научат, защото човек като му е осигурено всичко няма стимул да се научи да бачка яко. Ще мисли само как да излъже системата и да мързелува на държавен гръб. Успехи също се постигат само с връзки. Цяло поколение се научи така и доведе до кризата през 90-те.
186
9
 
16
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
237Да *** съм! В продължение на 23 години чакали късат месо от мен! България работеше точно 45 години и все още не могат да изхарчат парите които НИЕ заработихме! *** съм но скоро всичко ще се промени!
185
0
 
3
 
! Отговори
до социалиста преди 11 години
...ти май се сеприпозна в мършата.И правилно.
184
5
 
15
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
След трагедия голяма,след една семейна драматой не знае кво говори"Дай на кучето пържоли"!Някъде на линк из нета,но не от скапаните комунетаа американски посланик - идиотказа: "*** се оказа мафиот"!
183
7
 
14
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
227Не мога да ти дам каквато и да е критика щото ми хареса! Ще се опитам да ти отговоря обаче:Малко след идеята на социализма,властват - рекета, убийствата, цинизма!Пожарникар проповядваш пропаганда,и обслужващ своята банда,трупа пачки та не спираи обиди не подбира!Как до 89 никой не бе разбралче сме "лош генетичен мат'реал"!?С магистралите се хвали,а му пречат старци - феодали!Той кат мен е комунист,но му викат ГЕРБЕРИСТ!