Облачно и дъждовно ще е над страната

Жълт код заради поледиците е обявен за Северозапада
6 дек 2014 09:17, Анисия Иванова
2
Облачно и дъждовно ще е над страната
Снимка БТА

Времето днес ще е облачно, а започналите от югозапад валежи ще обхванат цялата страна. По-интензивни ще са в Централна България, съобщиха от НИМХ.

В северозападните райони заради по-ниските температури отново ще има условия за поледица и допълнително обледяване. По тази причина в 3-те области Видин, Монтана и Враца е обявен жълт код. Вятърът ще е слаб от изток, североизток.

Максималните температури ще са от 2°- 3° в северозападните до 10°-12° в южните райони.

По Черноморието ще бъде облачно и ще превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 9° – 11°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е около 8°-9°.

В планините ще е облачно и мъгливо. Ще вали сняг, под 1300 метра – дъжд. Вятърът ще е до умерен от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около 1°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: прогнозавремеполедици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
e преди 9 години
В системата* подсигурила логистиката на "Прехода",до ден днешен има лица,като Владимир Б.Писанчев(познат не само то"Галерия",но и под псевдонима "Люляк"),които използват най-зловещ ресурс*,даже и контролиращи властите.Всякакви дестабилизации,корекции на събитията,създавайки ги,овладявайки ги,или чисто и просто-модулирайки ги.Много отдавна трябваше да заработи ЛУСТРАЦИЯТА.Този тип лица просто са зловредни за Националната сигурност и страната.Тази система* работи от 1990г-безотказно и до сега.
1
1
 
2
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 9 години
Продължавайте другари поголовната сеч на дървета и ги изнасяйте в Турция . Заварявайте преливниците на язовирите за да не изпуснете рибата . Това е причината за всички наводнения , а не дъждовете . Дъжд и сняг е имало и ще има , но такива *** като нашите другари никога не е имало .