Цял ден "Столипиново" пере килими и се пече на слънце

Чакаме да минат ония с парите, признаха си местни
25 окт 2015 18:25,
8
Цял ден "Столипиново" пере килими и се пече на слънце
Снимка: 24 часа

Цял ден в пловдивския квартал "Столипиново" праха килими и се препичаха на слънце, съобщава 24 часа. Чакаме да минат ония с парите, обясниха мъже на ул. "Батак", които убиваха времето с игра на карти.

Още по темата
Пред урните нямаше струпвания. В 48-а СИК в СОУ "Пенчо Славейков" някои избиратели хвърляли бюлетината за националния референдум, тъй като не знаели какво е това.

"За останалите три бюлетини - за кмет на града, за районен кмет и съветници, нямат затруднения. Явно предварително са инструктирани кой номер да зачертаят", коментираха членове на комисии. Уличната търговия в "Столипиново" вървеше с пълна пара.

Продавачите на зеленчук правеха промоции послучай изборите - кило домати се предлагаше за 50 стотинки, краставиците и чушките бяха по левче. Полицейски патрулки обикалят нонстоп квартала, а в Шесто РУП един след друг са били привиквани тартори на квартала, научи "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕКАЙТЕ ЧЕКАЙТЕ ТЕ КРАВАРИТЕ ШЕ ДОДАТ ДА ВИ ГО ПУСНАТ ЧЛЕНО НА ТКЗС-то.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква изборна идилия. Ама днес.бг, можеше да я украсите още малко - листата падат от дърветата, птичките отлитат на юг и т.н. ;)
1
1
 
11
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ромите много перат защото са мръсни. Ако бяха чисти нямаше защо да перат, нъл така?