17 купонджии с дрога на плажен фест в Приморско

Полицаите открили канабис, екстази и амфетамини
8 авг 2016 11:07,
15
17 купонджии с дрога на плажен фест в Приморско
Снимка: Reuters, архив

Бургаската полиция спипа 17 души с наркотици по време на плажен фестивал в Приморско. Спецакцията бе проведена на северния плаж в Приморско.

Тази година фестивалът на електронната музика събра близо 3000 души, съобщава "24 часа".

По време на акцията са проверени десетки празнуващи. 17 от купонджиите, на възраст от 17 до 31 години, са притежавали някаква дрога - канабис или синтетика - най-вече амфетамини и екстази.

Близо до плажа е проверен и 22-годишен шофьор на автомобил с пазарджишка регистрация. Дрегерът е показал алкохолна концентрация - 1,2 промила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: наркотициПриморско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви леки наркотици бе номер 9 кой ти пуши трева на парти там само екстази, *** , амфетамин и кокаин тва ли са леки наркотици и за какви деца говорим след като непълнолетни рядко влизат
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паралелно на това все по-нарастващо необразовано население с не български произход.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правителството и полицията настройват младите все повече с/у себе си, нищо по различно, после защо не са останали млади хора в страната да работят в примитивните условия за живот, където икономиката издъхва заради ограниченият начин на мислене, облагодетелстващ само единици, където милиони пенсионери ще реват за пенсии, а няма да има пари да се връщат вноските по заема, това предстои на България, и от време на време някое бедствено положение заради климатичните промени.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на полицията! Разби бизнеса с наркотици в България, само за една нощ! А сега сериозно: тези, които са им го продали и техните шефове кога?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
понеже съм по дискотеки да ви светна ,че дрога се взима от всеки 2-ри по тези мероприятия .Да не си мислите ,че тези с колите се наливат със студен чай по цяла вечер ,тия приказки не на мен
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канабисът се разбра, че е билка, и че лекува един куп неща, от които и рак, а като дрога не е убила никой, целият свят го знае и в страните, където да си роб в системата има смисъл, защото си добре възнаграден за това, я декриминализират и оставят хората на мира ако искат да си пушат без да се натрапват на другите разбира се или да се лекуват с нея ако имат нужда. За България няма смисъл да се говори, страна на която и остават около 10 години живот преди сериозно да започне да не може повече.
7
1
 
20
 
! Отговори
Браво бе.. преди 7 години
Ейййй, най после изловиха младите хора които се забавляват на плажа с леки наркотици танцуват и слушат музика.... А иначе всичко си върви по график! Турския канал си работи......Контейнерите с хероина на пристанище Варна продължават да си минават безпроблемно...... А лабораториите на ББ бълват амфети всеки ден......Милионите се удвояват, хотелите растат като гъби, джиповете са все по големи и по скъпи.. Организацията е перфектна! Все пак почти 30% нарко пазара в западна Европа зависи от нас.
6
2
 
13
 
! Отговори
Ст преди 7 години
Канабисът е ненаказуем за лично ползване в цяла Европа.Излишно пъчене
5
2
 
20
 
! Отговори
Хисарския поп преди 7 години
По-големи *** от полицаите и техните шефове няма! Тази статия вместо да всява респект, всява смяяяхх, смяяях. Отишли лапетиите на парти, заредени естествено. Ми оставете ги, бе, всеки да се трови както иска. Гонете големите, ама там не можете!!! Оти ви не стига акъл, пък и топки нямате за по-големите. Ама нали трябва да се отчита дейност. Тя пък една дейност. Все едно аз в рибарник с пъстърва да развъртя блесна... баси глупаците. Поне си трайте, не афиширайте! Мишки!
4
1
 
18
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 7 години
Безполезната ни полиция пак се опитват да си оправдаят заплатите. И пак безуспешно... Прости, корумпирани, мързеливи шопари. Да се арестуват един друг, много по-добра работа ще свършат. Аз за по-голяма организирана престъпна група в България не съм чувал.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният лов на кокошки.
2
0
 
32
 
! Отговори
Без преди 7 години
Ако искат да намерят повечко дрога да идат на пристанище Варна, да проверят корабите. А не да гонят някой с една цигара и две хапченца. Ама пък ще вземат да настъпят някого тогава и...
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами фестивал на електронна музика, разбирай фестивал на амфетамини, лсд и екстази. да не би да са очаквали да открият джобни издания на 'дамата с камелиите' или 'под игото' :)