Голямото гръцко завръщане: 100 000 отново на път…

Граничните власти са в пълна бойна готовност, за да посрещнат прибиращите се
6 сеп 2016 07:42,
62
 Голямото гръцко завръщане: 100 000 отново на път…
Снимка: архив "Булфото"
Над 100 000 българи се очаква да се приберат днес от Гърция, където прекараха празничните дни. 
 
Най-голяма част от тях по традиция ще преминат през ГКПП Кулата-Промахон. Граничните власти са в пълна бойна готовност – целият личен състав е на работа, пише "24 часа".
 
Само в петък вечерта и събота към Гърция заминаха през ГКПП Кулата близо 80 хил. души. Интензивният трафик доведе до 20-километрова опашка. Малка част от тръгналите още в петък се прибраха вчера.
Още по темата
Трафик към Бяло море имаше и в неделя, и вчера през целия ден и опашките не секнаха. 
 
За днес са мобилизирани и всички патрули на пътна полиция, защото по главен път Е-79 ще има сериозни тапи.
 
От Агенция "Пътна инфраструктура" обявиха, че се очаква интензивно движение на входовете на София, а също и по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма".
 
Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.
 
И днес се забранява движението на тирове над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Забраната важи между 14:00 и 20:00 ч.
 
Това се прави с цел повишаване на безопасността при пътуване, облекчаване на трафика и спокойно пътуване за шофьорите на леки автомобили в края на четирите почивни дни около Деня на Съединението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До se100 хил. автомобила, не човека...
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Швед100 хил. автомобила, не човека....два прави поне половин София...
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко завист бре ами работят хората ипътуват.Естественно там където се чувстват по добре
39
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕНИЧАРСКАТА АРМИЯ НА БОКО ТИКВАТА СЕ ЗАВРЪЩА, ДОКАТО ПРОСТИТЕ КАУРИ БЪРКАТ В КОФИТЕ ЗА СМЕТ :))))))))))))). СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ ПОЧИВАТ В АНТАЛИЯ ;))))))))))))))))))))))) В ЧЕСТ НА ОБЕДИНЕНИЕТО С ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ ;))))))))))))))))
38
5
 
11
 
! Отговори
МЪКА ,МЪКАААААААА... преди 8 години
"ЗАЩО В ГЪРЦИЯ ..А, НЕ НА ЧЕРНО МОРЕ..."..ХА,ХА,ХАААА ??!АМИ, ЗАЩОТО ТАМ Е ПО-ГОТИНО БЕ...!!!НЕ СЕ ЛИ СЕЩАШ..??!!!!ПРОСТО Е , КАТО БОБ...!!!
37
2
 
12
 
! Отговори
Швед преди 8 години
Я не моем да сметам мноо, мноо - ама толко моем!Та, на дву-милионна София, 100 иляди са - 5 умреле процента. И те са, кат са замисла, освен държавната администрация и некой друг Гоуем бизнесмен от теа - усвоителите, друг май нее почивал четири дена. Щот такива кат мене от лошиа матрял, се един от теа дни е одил до работата. И Ко излиза!?Що ни пишете за теа 95 процента дето останаа у кочинката!?
36
2
 
8
 
! Отговори
СПОКО ,БЕЕЕЕЕЕ... преди 8 години
...ШЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ И ОТ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААА
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един българин?Гръцко завръщане ли???Абе не разбирам, какъв празник е днес - гръцки или български?Някой да е чул или видял американците да ходят масово в Мексико или в Канада на 4-ти юли??? Щото аз не съм.
34
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eeeeeeх, друго си беше едно време.........Три деня приготвяш жигулката, багажа, доматето и..........газ към вмирисаното бунгало 2х2 метра. Цаца бол!!! Маай в несвяст и думкай топлата бира щото хладилник няма естествено. Телевизор не ти трябва -и без това само една програма имаше/в петък руска/.:)) Климатик ли???? Да бе! Я къф голям джам има бунгалото!! И тези буржоазни масла с некви си там фактори против изгаряне ги нямаше. Кисело мляко и толкоз!!Еееееееееех, какви "райски" времена бяха!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Граничните власти са в пълна бойна готовност .................що,да не би талибаните да ни напъплиха ?
32
2
 
11
 
! Отговори
Б. Борисов: преди 8 години
Виделите се с пари българи ги из`арчеа и ся се прибират с празни джобета!
31
4
 
15
 
! Отговори
койчо преди 8 години
От толкова много празници, станахме без-делници! И каква е икономическата изгода от дългите празници? ЗА ИСТИНСКИ РАБОТЕЩИТЕ НИКАКВА!!!
30
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Голям търговец всяка седмица пътуваизвън граница, и на прибиране на митницата винаги давал големи рушвети-на митничаря, на началника и тн. След 2 години обаче нещо се изгубил, и спрял да минава.Решил началника да провери какво става. Отишъл до тях и го заразпитвал.Човека отговорил-ами ожених дъщерята, внук се роди, сега трябва къщата да оправям, не стигат парите...-ами всичко хубаво, ама защо строиш с нашите пари??!!?"Та и тиквата така, тръгнали да почиват с неговите пари :/
29
9
 
21
 
! Отговори
se преди 8 години
За 100 000 дупедавци ли е този голям почивен уикенд.Напълно излишно сливане на празници.
28
2
 
26
 
! Отговори
да мирясат преди 8 години
тия хора се напълниха с париКак ще живеем ако се гътне Бойко?Няма кой да ни оправява.Затова от догодина - по-високи данъци, винетки, ДДС, здравни вноскиза да си стоят хората вкъщи и да мирясат
27
3
 
27
 
! Отговори
дебел гербер преди 8 години
Завръщайте се от догодина 3лв бензиня и 160лв винетката абе много пътувате бе?
26
2
 
19
 
! Отговори
калимера преди 8 години
Едно време и в бургас имаше задръстване
25
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези са на Тиквонии велики богатите хора дето са се видели у пари. Според тиквонии велики народа на булгартабак вече е станал богат откакто той управлява и затова и магистралете са утеснеле. Това са разсъжденията на най умният и велик тиквонии банкянски. Затова нема да мрънкате че немате пари щото цел 1 % от народонаселението вечее богато и пребогато и си позволява да почива в техната любима византия!
24
4
 
39
 
! Отговори
до иво преди 8 години
Естествено, че е сто пъти по-добре в селска къща в Гърция, отколкото да *** ГМО-та по бългаските хотели по на 14 етажа с денонощна дискотека, като бонус за почиващите...
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Граничните власти са в пълна бойна готовност",Боко е наредил стреляйте по прибиращите се ,а пускайте мигрантите.Оказа се ше Боко го е много яд ше 1% от българското население се видя с пари.