Майка изхвърча с кола от мост по пътя за Мелник

Пътувала с двете си деца, 6-месечно е със счупен череп
13 дек 2016 12:17,
8
Майка изхвърча с кола от мост по пътя за Мелник
Снимка: архив БТА

Тежка катастрофа стана на моста за Мелник след отбивката за село Виногради. Сблъсъкът станал днес около 10:00 часа.

По първоначална информация две коли са се ударили, като от силния удар едната кола, в която пътували майка с двете деца, е изхвърчала от пътя и е паднала в реката, съобщава местния "Струма".

Пострадалите са транспортирани в санданската болница. При катастрофата са ранени две братчета от Мелник, като по-тежко е пострадало 6-месечното момченце, което в момента се транспортира за столичния институт "Пирогов" със счупен череп.

Другият брат, който е на 7 години, е със счупена ръка. В момента му се правят изследвания на скенер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Дано се оправят децата, но ми писна от вечното "несъобразена скорост", с която КАТ прикриват некадърността и бездействието си. Ясно че, че никой шофьор не може да определи дали се движи с съобразена или с несъобразена скорост, а за дървения философ ще напиша, че превишена скорост е друго нещо. Такива понятия като несъобразена скорост, предварително осъждат всички шофьори, ако стане ПТП, което очевАдно не трябва да става, но така КАТ отчита дейност, каквато всъщност КАТ не извършва.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То не е за мечтаене да бъда там, където си ти, но лошото е, че ти случайно може да минеш, където аз ходя. Иначе трябва да ти повторя написаното предишния път, ама ти пак няма да го осъзнаеш, както правят катаджиите, какъвто явно си и ти.
6
1
 
0
 
! Отговори
до 4 от маке-ариец преди 7 години
Не се притеснявай, там където аз минавам ти даже и не можеш да си мечтаеш да бъдеш. Спи спокойно.Само гледай да не убиеш някой случаен човек с твоите изтъркани летни *** в някоя поледица или снежна буря. Гледай само ти да си пострадалия, и без това на никой няма да липсваш.Пийс!
5
1
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Едно е сигурно - всичко, в което ти си сигурен, е погрешно. Второ, като те гледам как разсъждаваш, трябва да съобщават по новините, когато излизаш да шофираш, за да се махнем от пътищата, където ти минаваш.
4
4
 
1
 
! Отговори
до 3 от маке-ариец преди 7 години
Типичен панелистанец. За да спести 100 леваС от столче, ще утрепе децата...Сигурен съм, че караш с летни гуми в снега. Добре, че сме далече от такива убийци ...На майката и няма нищо защото е била с колан. Ако децата бяха закопчани, нямаше как да си счупят главите и краката при преобръщане.
3
0
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Не знаеш дали децата са били във столчета, но акъл даваш. После дали столчето ще помогне в случай като този - падане от моста в реката? Аз много се съмнявам, че столчетата са помогнали. Ако не бъркам, там има стеснение на пътя на самия мост и си има съответната сигнализацяи, кой трябва да изчака и кой е с предимство, но май някой много е бързал или другия не се е сетил малко да изчка преди да си вземе предимството.
2
1
 
2
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Ползвайите детски седалки бе хора! В нормалните страни ако те видят да возиш детето без седалка ще ти го вземат на място.Аз дори като ходя на почивка мъкна бустера, въпреки многото полети и прекачвания и въпреки, че е зима. Щом мога да я мъкна през всички тези дестинации, то всеки може да си сложи Едно столче в колата, особенно в Панелстиан : YUL-JFK-MIL, FCO-SOF-CDG-BKK-HKT-BKK-NRT-WAS-YULДано се оправят децата и да дойде акъла на родителите!
1
0
 
23
 
! Отговори
таня преди 7 години
Ужас....Дано Господ ги запази живи и здрави !