Заради тол системата: Спират движението на АМ "Тракия"

Това ще стане днес от 23 до 24 часа от км 350 до км 358
Обновена: 30 юли 2019 13:57 | 27 юли 2019 10:15, Петя Славова
21
Заради тол системата: Спират движението на АМ "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Днес от 23 часа до 24 часа ще бъде спряно движението в двете посоки в участъка от пътен възел "Българово" до пътен възел "Бургас – запад" на автомагистрала "Тракия" от км 350 до км 358, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

За да не се затруднява трафикът през деня, късно вечерта, ще се монтира рамка, на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона (тол).

По време на ограничението движението ще се пренасочва по обходен маршрут: от пътен възел „Българово“ при км 350 на АМ "Тракия" по пътя през с. Българово, по път I-6 кв. "Ветрен" – Бургас и обратно.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация, призовават от АПИ.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: апиАМтол система
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 19 преди 4 години
Само където шефа на " ТАД ГРУП " е един от основателите на ГЕРБ, следва ли от това че всички от ГЕРБ са крадци на лични данни ????
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига мрънкали. Навсякъде по Европа има калпави или ремонтиращи се участъци по магистралите! При това взимат доволно по скъпо за преминаването им!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Да не те е информирал някой от БСП по Евроком?"Може да видиш сам и да прецениш - двама софтуерни специалисти гостуваха в "Честно казано", видеото го има го на сайта на Евроком "Честно казано" 24.07.2019 Част4.https://eurocom.bg/shows/video/chestno-kazano/11029
14
1
 
4
 
! Отговори
хаха преди 4 години
И това няма да се случи, но нищо гтрябвада се усвоят паричките за камери, монтаж и т.н. Ако искаш да събираш такси от тежкотоварните тто трябва да им осигуриш още една лента и в допълнение без забрани за изпреварване в участъци както и спирането на движението им петък и неделя в противен случай няма как да стане айде със здраве
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам сериозни съмнения дали тази автомагистрала Тракия покрива изискванията за автомагистрала!
12
3
 
9
 
! Отговори
АПИ ПАПИ преди 4 години
Продължаваме да създаваме хаус и абсурди ежедневно - все пак това ние работата да съсипем всичко каквото можем - най добре да затворим магистралата до края на лятото- така Гърция ще плаче
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не те е информирал някой от БСП по Евроком?
10
0
 
6
 
! Отговори
Elf преди 4 години
Samo da se pribera v Germania i vi zavejdam delo za vsichko prichineno.I vsichko sam vi zasnel ot Kalotina do Plovdiv.
9
7
 
13
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
А тези 2 милиарда долара за щатските щайги Ф-16 от къде ще се вземат ?
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По Евроком алармираха, че парите събирани към момента за електронни винетки, не отиват в държавата, а в една фирма, свързана с фирмата изграждаща ТОЛ-системата. Никой не знае какви пари събират те, на никоя друга фирма не се дава право да извършва тази дейност, а всички които продават винетки (пощи, бензиностанции и др.) дават парите на въпросната фирма, а тя решава какво ще даде на държавата. Фирмата, изграждаща ТОЛ-системата вече в няколко държави е разследвана и изгонена. Там се случва нещо..
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До JokoСериозно?
6
4
 
21
 
! Отговори
Joko преди 4 години
В България, т.н. магистрали, по своите експлоатационни и технически характеристики представляват осъвременен вариант на 'КОЗИ ПЪТЕКИ"
5
4
 
16
 
! Отговори
gio преди 4 години
то с тези магистрали дето от 150 км общо можеш само на 20 км да караш над 90 км в час, навсякъде ограничения все едно си на републикански път.
4
3
 
22
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Само се чудят как да вземат повече пари на гражданите и на бизнеса, а насреща само разруха, пълни джобове и апартаменти , тераси, къщи за гости, вили..асансьори! Не знам как хората още не са се замислили.. или мислещите вече не са на територията на тази пародия на държава!
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това отдавна не е магистрала. В половината си част скоростта е ограничена до 90, сложиха и жълтите знаци за неравности по платното.. Вместо да се ремонтира , те я превръщат в обикновен път. Скоро обаче ще трябва и до 50 да ограничат скоростта ...вместо това се чудят как да сложат още такси
2
0
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
На територията на цялата страна се забранява движението на делориъни със скорост, по-висока от 88 mph!
1
4
 
27
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
Кое точно и е магистрално на АМ''Тракия"?!