Пешеходец загина на пътя Бургас – Созопол

Той е блъснат последователно от няколко коли
26 сеп 2019 23:07, Красимир Ангелов
5
Пешеходец загина на пътя Бургас – Созопол
Снимка: Булфото

Пешеходец е загинал, след като е бил блъснат от няколко автомобила на пътя Бургас-Созопол, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Заради случилото се е затворен пътят Бургас-Созопол, в района на квартал "Крайморие".

По първоначални данни мъжът е вървял в средата на пътното платно, като е ударен последователно от няколко автомобила.

От полицията информират водачите на моторни превозни средства да използват обходния маршрут през с. Твърдица - с. Маринка - квартал "Крайморие".

Пътно-транспортното произшествие е настъпило около 20,35 ч. тази вечер. Предстои извършването на оглед и събирането на по-детайлна информация по случая.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Даниела преди 4 години
В 19.52 сигнализирахме на 112 за пешеходеца вървящ на пътното платно на 100 м. след бензиностанция Лукойл в посока Крайморие
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тук има едно момиче дето все ходи по средата на пътя. Не е добре с главата когато не си пие хапчетата, а държавата не е подсигурила нито лекарства нито някой да се грижи за нея. Въпрос на време е да стане белята.
2
0
 
23
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Преди няколко години ми се случи точно на края на Бургас, посока Слънчев Бряг, където пътят е 4 ленти, около 8 часа зимата, по средата на 2-те платна в едната посока имаше един пиян старец лъкатушкайки се по разделителната линия. Пияндето беше с черни дрехи, а и бях на къси светлини, защото е осветено преди този участът. Почти в последния момент, на 3 метра го видях, и успях да завия. Същото беше и с колите след мен. Тоя път е подобен и вероятно и този е такъв случай, но за съжаление без късмет.
1
0
 
37
 
! Отговори
Пази, Боже преди 4 години
По средата на пътя и в тъмното си е крачил като пич, сякаш е на нивата си. Съчувствам на шофьорите и дано не им лепнат дежурната "несъобразена скорост".