Автобус уби пешеходец във Варна

87-годишният пресичал правилно, но бил прегазен
11 ное 2019 13:36,
8
Автобус уби пешеходец във Варна
Снимка: Pixabay

Пешеходец почина в болница след пътен инцидент във Варна, съобщиха от полицията в морския град.

Още по темата


Инцидентът е станал днес около 10.50 часа на кръстовището на ул. "Прилеп" и бул. "Цар Освободител". 54-годишен водач на автобус от градския транспорт, при завой наляво, е блъснал пешеходец на 87 г. Дядото е пресичал пътното платно на зелен сигнал на светофара.

След инцидента мъжът е отведен в болница, но там е починал. Изясняват се причините и обстоятелствата за произшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
7
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Във Варна няма кръстовище със светофар на Прилеп и Цар Освободител но това е подробностАко е станало на Отец Паисий и Цар Освободител там има голямо дърво на самия светофар което отнема видимоста.Това не оправдава шофьора но само по себе си създава рискови ситуации.Въобще е пълна идиотщина да се засаждат дървета и храсти по кръстовищата
6
2
 
5
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Завалията сигурно се е движил много бавно. :(
5
1
 
16
 
! Отговори
??? преди 4 години
Така става когато правилата не се спазват, а навсякъде по света правилата не се спазват само ако няма контрол за спазването им. Дали България е изключение, както си мислят онези 80%?
4
1
 
16
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
В Испания(поне в града до който живея) левия завой е почти несъществуващ и на малкото кръстовища където е разрешен си имаш отделна секция на светофара, като времето ти НЕ СЕ ПРЕПОКРИВА с интервала на пешаходците или с насрещноидващи както е при бг-светофарите. В Ямбол имаше едно кръстовище където зеления сигнал за пешаходците беше само за тях и така не се засичаха с ляво/дясно завиващи.
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е с нашето все бързане и нерви. Защо всичко тук се прави с такова напрежение? Защо все бързаме, псуваме, нервничим? Да веднага някой, ще каже ами парите ами парите. Не съм убеден, че парите са виновни. Имам усещането, че имаме тежък психологически проблем, като нация. Проблема е много по сериозен от кат, закони и политици. Всеки ден виждам караници, его и комплексари.
2
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината е, че пешеходните пътеки до светофарите са най-опасните места за пресичане. Почти винаги има завиващи и те искат да се изтеглят по-бързо, защото прехвърлянето на светлините е след кратко време. Който проектира светофарите, той е виновен.
1
2
 
27
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Във Варна някой е блъснат на пешеходна пътека? Не може да бъде...