След засичане и гонка: Жена нападна мъж на пътя

Нападателката - от известно семейство
30 дек 2019 09:12, Петя Славова
133
След засичане и гонка: Жена нападна мъж на пътя
Снимка: Кадър, Нова тв

Поредна агресия на пътя, този път от млада жена, която напада и удря шамари на мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе.

Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град. Свидетел на конфликтната ситуация разказа пред Нова тв, че преди нея е имало гонка.

Нападателката е от популярно семейство от Русе и затова никой от свидетелите не пожела да застане пред камера, за да разкаже подробности за случката.

"На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба. Те са разположени на 30  кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях", обясни заместник-кметът на града Димитър Недев.

За случая е уведомена и полицията.

"Установени са участниците в този инцидент. Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия. Полицията ще си свърши работата спрямо закона", коментира началникът на Първо РПУ в Русе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: полицияРусегонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
1
 
! Отговори
До 52 преди 4 години
Абе младеж ти да не искаш моята жена да направи ПТП, заради този ***??Тази няма да стане пак малко го е шляпала. Има късмет, че слезнах от джипа малко преди това, а тя само отиде до магазина за хляб. Леле аз ако бях още вътре леле не ми се мисли
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дето се е писал Съпруга иронизира истинския съпруг на тая. Не се ли усещате?
48
1
 
5
 
! Отговори
venix преди 4 години
Не е попаднала на мъж тая... да види от къде й идва... па ако ще и на Боко плющялка да е!
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ше ми посегне за една броня,та и за цяла кола или джип?На мига ще я смелям!Ще я лежа!
46
0
 
25
 
! Отговори
българин преди 4 години
Селска мутреса , дъщеря на местния велможа и говореща на меко !
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблем. Ако ми се случи на мен, пък не я знам, че е известна? Дали няма да лази и да души асфалта?А, не, чакай... Мен като ме засичат директно си ги блъскам и викам полиция. Тя няма да може да слезе от колата. Нямам проблем : )))
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като е извйестна?
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажете и името поне :)
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалка кифличка. С *** за 15хил. лв. и анцунг ми се вижда : )То манталитет, то обноски, добре че пичагата е мъж и не и цепна една в муцунката мр*ъсна, че щеше 5 дена заето да дава, после трябва да продаде джипа за да си направи пластика, че ще е крива като чвор.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 40 Брат, аз затова винаги си копирвам поста преди да го пусна и ако го изтрият, само го пействам и не се налага да го пиша втори път. Като ги знам какви са тук в тоя сайт...и като ги питаш с какво си нарушил правилата на сайта...няма какво да ти отговорят, а няма и да си признаят че изпълняват нареждания ОТГОРЕ!
40
1
 
16
 
! Отговори
БГ ПРОСТАК преди 4 години
Тая ако ми посегне ще я ускубя и отдолу и отгоре,и *** боли ..я каква е.
39
0
 
56
 
! Отговори
до 35 преди 4 години
Кво говориш,за 5 мин ми изтриха 2 коментара тия щмундурляци.Написах коя е тая и кви бандити са семейството й.Просташка държава,жалки са и журналята и сайтовете им,тресе ги страх отвсякъде.
38
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефа на полицията в Русе мълчи на въпрос кое е това семейство????Нямам думи!Няма такава държава, бат Слави...наистина няма.
37
0
 
44
 
! Отговори
111 преди 4 години
Страшна е тази работа щом всички си мълчат
36
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 34 Ти знаеш ли колко свиртаци трябва да направиш че да си заслужиш тоя джип? Да не мислиш е лесно?
35
0
 
49
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Явно с коментара си съм улучил право в целта. Сиреч в десятката. Публикуваха ми коментара и след 4-5 минути го изтриха. Е, нали ви казах, че всички заедно с журналята на кого слугуват. и после хората ги било страх да свидетелстват. Ами страх ги е най-много от държавните защитници на престъпниците
34
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като са установени лицата от камерите, какво? Ще я задържат в районното за 24 часа ако има и толкова и хоп по живо по здраво. А оня дето е нападнат от страх даже няма да заведе дело.
33
2
 
24
 
! Отговори
1 преди 4 години
Горкото момиче , толкова се е трудило да си купи джип , а някой си я засича и аха да я удари. Може ли такива работи !
32
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 31Е, не помниш ли случая с пиклата на ГМ Димитров в София, дето орева медиите, че бивш военен я ударил? Какво се изсипа по човека в медиите: "бие жена". Само дето се оказа, че пиклата преди това му нанесла няколко доста болезнини удара по лицето с чистачките на автомобила.И човека не издържал. Много нагли жени знаят, че хората реагират първосигнално и се приема безапелационно, че жената е беззащитния елемент. Получава се или тоя бие жена, или тоя го наби жена. Все си вътре.
31
0
 
61
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Фамилията на...смелата жена-побойник,явно е здраво свързана със...силните на деня.Това й дава право да бие когото си иска.Ако я бе спрял...редови полицай и той щеше да го отнесе.Силата на политическата власт и нейните...протежета у нас е...безмерна и безконтролна и...обратно пропорционална на интелекта на...овластеният индивид.