Взривиха гробницата на ромски барон в Русе

Взривът е извършен 11 дни след пищното погребение
6 фев 2020 14:27,
47

11 дни след пищно погребение на ромски батрон в Русе, местни са решили да взривят могилата на покойника, съобщава Ruse Media.

Още по темата

Иван Тодоров, синът на починалия, разказа пред русенската медия, че полицията се е заела със случая. Тодоров е категоричен, че знае кой е извършил престъплението и го очаква кървава вендета. Синът смята, че хората, които са нападнали гроба на баща му, са били достатъчно страхливи, за да го извършат едва, когато ромския барон е починал.

Вдовицата – Кинка Тодорова, определи нападението като дело на “нещастници и страхливи мародери, мишки и влечуги“, които никога не биха се изправили очи в очи със съпруга й. Тодорова е категорична, че нападението не е с цел грабеж, защото в гроба не е имало ценни предмети. Нападението е извършено със взривно устройство от разстояние. Опечалените са категорични, че полицията няма да си свърши работата и няма да разкрие истината.

„Това не може да го направи обикновен човек, взривът е направен от хора специалисти, които притежават пари и власт“, допълва още вдовицата.

Семейството на починалия ще възстанови гроба в първоначалният му вид, почиствайки всички останки и разпиляната наоколо земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като е ромски барон защо синът му е на свобода ? чадър му правят полицаите .Защо не ги проверят от къде средства за погребение ала кръстника как от къде своднически пари едва ли ще са от строителство .
20
0
 
67
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Как финансираме този цирк ли?Първо, финансираме развъждането им.Второ, подпомагаме изхранването им чрез необосновано раздаване на какви ли не помощи и пенсии за фалшиви инвалидности.Трето, финансираме съдебната система, дето е толкова милостива, когато от време навреме се наложи да осъди някого от тях заради деянията му, които били традиция за неговото племе.Четвърто, финансираме полицията, която сега ще губи време да се занимава с глупостите им.
19
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синът бил знаел кой е извършил деянието.А защо не каже каква е причината извършителят да направи това?
18
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама как само си ги нагаждат. Барони,царе,принцове и принцеси .... и всичките на социални помощи,а който се хвани да работи,или джебчийство ще хване,или ,,ало-ало'' далавера.Но ще ви кажа едно нещо хора,на тези ,,барони-макарони'' силата им е в животинският нюх да усещат страха в хората,а също и кой българин носи *** душа.Повечето ни политици от местната власт са такива,а тези като ги надушат веднъж и пробиват през тях чрез подкупи и рушвети.Ако се изчисти власта от мършата,няма къде да шават
17
1
 
9
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
И едните и другите - човеци без нито една морална ценност - богати, бедни без значение
16
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
крайно време е да има някакъв стандарт за гробовете и закон , като искат да се погребват като фараони да си откупят земя да си плащат за поддръжка и охрана
15
0
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Ще се съдят години с исвършителите. Ше занимават Съд, Следствие Прокуратура, полиция, все дтржавна пара. Която се събира от кой?
14
0
 
31
 
! Отговори
НАП НОИ ДАНС преди 4 години
Барона знае ли какво е това? Но със сигурност е бил с инвалидна пенсия.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми не, просто събратя от контингента са се надявали да оберат ценностите, с които са го погребали.
12
0
 
18
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
Хахахаха, оплакват се от полицията, а те като са толкова примерни що не кажат как наказаха фамилията на оня ***-од , който закла журналистката , нещо не чух да са помагали на полицията.
11
1
 
56
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Аз помислих, че римска гробница са взривили.А за така наречения "барон" и изчaдията му пет пари не давам.
10
1
 
46
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
"извършено със взривно устройство от разстояние" А не бе - ще дремят до заряда...ЕДЕОТИ РОМБОВИДНИ!
9
1
 
34
 
! Отговори
expert преди 4 години
Това е едно нормално специфично за великите етноси събитие.. мисля че може да взривят тоя трап още 3 пъти... за сеир....
8
2
 
51
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
"Много голям човек бешИ никой не можеше да му се опорчи".Мангаааал, ей сега без баща ти "големия" ще ядеш хуркаттааа тепърва в този град.
7
0
 
61
 
! Отговори
"ж"унгла преди 4 години
барони ,царе,фараони - все Електорат ! кво работят тея ? от къде тез пари ? нап ,ной,дансВсички бг политици от 30г насам начело с Борисов вие сте срам за България !
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно опечалените роднини са решили да преджобят умрелият за пари и ланци.Защо това е новина те не крадът те си берат а това е част от гроздобера..
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за отмъщение е това - на човек, на който вече и да искаш няма как да му отмъстиш? Колкото до роднините му - защо не са арестувани, след като заплашват открито извършителите?
4
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ни занимавате с простащини?
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой му пука това са културни особености на етноса. Когато не крадат и не се бият ,се взривяват дано при отмъщението да няма пострадали хора.
2
30
 
2
 
! Отговори
? преди 4 години
До 1 И как ?