Бой в класна стая, агресията между момчета и момичета

Едно от децата е прегледано в болница
20 фев 2020 14:31, Красимир Ангелов
35
Бой в класна стая, агресията между момчета и момичета
Снимка: БГНЕС

Полицията в Разград работи по сигнал за агресия между деца в училище, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 7.30 часа тази сутрин в класна стая на гимназия в Лозница възникнала разправия между две 14-годишни момчета и две момичета - сестри на 15 и на 17 години.

При последвалото сбиване едно от момчетата е ритнало в стомаха по-малката от сестрите. Пострадалото момиче изгубило съзнание, като незабавно е транспортирано в разградската болница, където след преглед и оказана медицинска помощ детето е освободено за домашно лечение.

Непълнолетните участници са разпитани от разследващ полицай в присъствие на инспектор от Детската педагогическа стая. Случаят е докладван на окръжния и на районния прокурор.

Образувано е бързо производство за нанасяне на средна телесна повреда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
6
 
! Отговори
Веднага преди 4 години
България,да подпише Истанбулската Конвенция.Да се въведат,полово неутрални тоалетни в училище и да се обучават подрастващите,че полът е само в главата.Днес си на кеф и си един пол,утре си в лошо настроение и си друг пол.Веднага,да бъдат назначени полово-неутрални учители и психолози,които да работят с подрастващите.Думичките като "той" и "тя", задължително да бъдат забранени.А,сега сериозно по темата:Децата в училище, винаги са се биели,псували и са се подигравали едно на друго.Това не е новост
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До: ОсновнотоНа 14 г. човек може да осъзнае що е това осакатяване и що е това убийство.
27
11
 
1
 
! Отговори
До: Основното преди 4 години
Хубаво, но все пак е на 14!!!Вие на 14 някъв вундеркинд ли сте бил/а!? Може :)
26
5
 
15
 
! Отговори
Основното преди 4 години
!4 годишен човек със зверски ритник се цели в средата на тялото на момиче.Ритникът е толкова силен, че девойката губи съзнание. ТОВА Е РИТНИК, СПОСОБЕНДА УБИЕ !Питам се:1. Как да сме сигурни, че 14-годишният не се е целил в корема й?2. Вярвате ли, че има 14-годишен, който да не знае как бебетата идват на този свят и колко е важно да не се увреди женският корем?
25
1
 
5
 
! Отговори
? преди 4 години
Но не сме били момичета ,нали Бат Боци?Сега и момичета са други ,но пък да биеш момиче ....е ,само да не би Тя "да те моли" силно ...иначе бягай .. .
24
14
 
12
 
! Отговори
Бате Боци преди 4 години
О ама на времето в училище се бъхтехме яко.А даже и учителите ни рендосваха редовно.И точно за това станахме здраво и читаво поколение!
23
4
 
21
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Веднага да уволнят лелята дето чисти стайте,а също така и бай Петко параджията.
22
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Влиза едно дете вкъщи, гледа - баща пиян, псува майка му. В какво мислите, че ще излезе
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И преди се биехе, но не давахте толкова значение. Да ви кажа честно на българина му доставя удоволствие да унижава, подиграва и бие. Сега те първа ще изкоренявате това нещо. Изкоренете го от родителите и тогава от децата.
20
1
 
11
 
! Отговори
19, преди 4 години
Нищо не са приели.И няма нужда да се променя каквото и да било. Те сегашните закони ако се спазваха и то от тия, дето трябва да изпълняват и контролират, щяхме да сме вързали. Ама не сме. Понеже администрацията се чеше зад ушите и се прави на ни чул - ни видял. Гонят само онези, които саполитически неудобни.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българино е най-щастлив, кога унижава по слабите
18
9
 
15
 
! Отговори
училищно ежедневие преди 4 години
Когато 14-15 год. *ишкодръпчовци "цомбят" каки по на 15-17 - до това се стига.Ако за такива неща се оплачеш на класната - от едното влязло, през другото излязло. Снизходителни усмивчици: "Е, така е било винаги..."Пълно безхаберие и безнаказаност.После гледаме директорКИ и училищни "психолози", които мрънкат за "средата".Ми тая "среда", на територията на училището, вие тррябва да я управлявате беееееее!Пращаме си децата на училище, а не в зверилници!
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво значение има в кой град са и как се казват? Такива деца, такива хора има навред у нас. Понеже навред се шири безконтролност и безнаказаност. За примери имаме от години мутри, спортисти, обирджии и чалгаджии. Какво очаквате?
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богатите налагат бедните . При децата е най-голяма разлика в парите и те се налагат над другите че са по по от другите. Накрая ще доведе до сегрегация и отделни училища за богати и бедни деца както е на запад.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13Разделението и конфликтите тръгват точно от такива като теб, дето се мислите за някакъв елит. Един уважаващ себе си човек не би написал такива неща по сайтовете. По същия начин възпитаваш и децата си, да се мислят за нещо повече от съучениците си. Имам съмнение, че си жена, чиновничка на държавна хранилка, която реве, че чантата на ученика и е много тежка и не иска учителката да изпитва детенцето и. А най- много реве против матурите, които са много "трудни", според нея.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Георги и Петър срещу Мария и Цветана.илиДюрмюш и Мюмюн срещу Зъйнеп и Хътидше?
13
4
 
12
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Да настанят побойниците в елитните училища с хубава ограда съответно във Враца за момчета и Сливен за момичета.
12
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е за тези гето училища и средата говорих сутринта. Както казахме- средата е добра, ако детето е сред деца на нормални, образовани хора. Масовката деца на нископлатения бачкатор са някаква трагедия. Няма и от кого какво да видят- сланина, ракия и вино на почит, трибагреникък и хорцата- задължителна част от репертоара, но същевременно заплатката се взима под масата в плик и се укриват данъци, иначе сме големите патриоти... А за отрочетата на малцинствата- без коментар. Пpимaтчeтa.
11
0
 
5
 
! Отговори
10, преди 4 години
А стига пък и вие! Каква "страна"? Да не сте в детската градина? До тук се обсъжда поведението на тия деца и това, че следва да се накажат. Наказанието следва да е сериозно - нарушили са и правилата за поведение в училище и тези, в НК. Стига сте се оправдавали, без дори да ви напада някой!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам училището да наложи санкции на провинилите се и полицията да се размърда - става въпрос занепълнолетни, а те носят И наказателна отговорност.Без контрол и мерки това става.