16-годишен пиян младеж катастрофира в къща

Тинейджърът не е имал книжка
11 мар 2020 08:11,
17
16-годишен пиян младеж катастрофира в къща
Снимка: БГНЕС

16-годишен младеж без книжка и с 1,48 промила алкохол е катастрофирал в бойчиновското село Бели брег. Това съобщиха от ОДМВР - Монтана. Сигналът за инцидента е подаден около 1.31 часа на 9 март. Органите на реда извършили проверка, при която установили, че лекият автомобил е катастрофирал в къща.

Още по темата

В автомобила е открита личната карта на неправоспособния 16-годишен жител на село Портитовци. Родителите на непълнолетния, които веднага пристигнали на място, заявили, че синът им взел резервния ключ на автомобила.

Непълнолетният водач е с леки наранявания в резултат на настъпилото произшествие. С него бил и 19-годишен, който го транспортирал до болничното заведение, където пострадалият е хоспитализиран в хирургично отделение. В 03.12 часа на 16-годишният тийнейджър е направена проба за употреба на алкохол, която отчела 1,48 промила в издишания от водача въздух.

На нарушителя са съставени 3 акта и му е издаден талон за медицинско изследване. Той е оставен за лечение в МБАЛ - Монтана без опасност за живота. По случая е образувано бързо производство в РУ - Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Няма нужда да го съдят.Такива от дисциплина и съдене не разбират. Направо да му ударят 100 тояги на голо на мегдана.
10
0
 
8
 
! Отговори
Ъхъ... преди 4 години
Ако въобще стигне до съда, предвид чистото му съдебно минало и поради това, че се разкайва, ще му бъдат присъдени една година условно с двегодишен изпитателен срок!!!И после пак...
9
0
 
10
 
! Отговори
Перничанин преди 4 години
Добре че не е убил невинни хора . Слава на Бог
8
7
 
5
 
! Отговори
професор тюхчеф преди 4 години
Много ме кефят пророческите ви коментари. Щот вие всички сте били света вода ненапита и сега сте по-по-най...
7
1
 
15
 
! Отговори
п.р. преди 4 години
"Поздравления" за родителите на този младеж. Възпитават го подобаващо. Сигурен съм, че има и други проявления. Сега е непълнолетен престъпник, но утре-голям престъпник. И ние ще го храним в затвора. Дано поне не убие някой невинен човек.
6
0
 
17
 
! Отговори
Хана Монтана преди 4 години
След две години ще вземе и книжка, не стройте къщи на пътя.
5
2
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Когато не си пуснал ФАРОВЕТЕ и не си вписал в талона АГУ-то на автомобила,така става.Какво стана с акците на мръсните коли по София?На бай Пешо върнахте ли Голфа,дето замърсяваше цялата Столица?
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко че е оцелял,пак ще го направи!И следващият път ще има загинали!
3
0
 
17
 
! Отговори
С.ешек сики преди 4 години
Сега се учи момчето,ще прокпса ако види 20!!!
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2 -В събота с един приятел бяхме до автокъщите на входа на Сливен - шосето за гр.Бургас. По пътя мина "Голф 3" със скорост от 150-200 километра в час. Колата буквално подскачаше и изглеждаше така, сякаш всеки момент ще изгуби баланс и ще изхвърчи нанякъде. За водачът догатките ни бяха, че е бил солидно надрусан, нормален човек има някакъв инстинкт за самосъхранение.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди година ползвах пътя между Криводол и Бойчиновци, и към Оряхово. Малки *** младежи карат като обезумели. Сечат завой и то без видимост. И явно без книжки, а май и под влияние на "стимуланти".