Бутилка с фасове срещу разходка с лодка в Приморско

По този начин туристите разнообразяват почивката си
23 авг 2020 14:00, Ния Христова
12
Бутилка с фасове срещу разходка с лодка в Приморско
Снимка: Pixabay
Плажовете в Приморско започнаха кампания - фасове срещу разходка с лодка. Идеята е освен да разнообразят почивката си, туристите да се включат в почистването на плажовете, предаде БНР.
 
Срещу бутилка, пълна с фасове от плажа, летовниците получават безплатна разходка в морето с яхта. Идеята е на хотелиера Здравко Василев.
 
"Фасовете са елемент, който търпи много бавно разлагане и от това, което ми носят туристите от вчера и днеска, виждам, че има и фасове на повече от един сезон. Първо, съм един от най-големите противници може би на тютюнопушенето като цяло и ми направи впечатление, че и на други места има тази инициатива", каза той.
 
"Реших да се спра именно на разходка в Дяволския залив. Това е южния залив на Приморско. Вчера имахме около шест човека, който дойдоха, и днес в дообедните часове имаме още няколко загрижени за екологията", посочи още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Редовните читатели знаят че Hия няма завършен 5-ти клас, затова грешките са и простени. Бедното момиче е израсло в тенекиена колиба в семейство на муprави събратя и още от малка родителите и са я склонявали към просия и проституция, тъй че бъди малко снисходителен.
7
5
 
5
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Чудя се, потдържането и почистването на плажовете не е ли задължение на концесионерите или разходите по почистване силно ще навредят на бюджета на любовницата им ?
6
5
 
9
 
! Отговори
$$$ преди 3 години
До Анонимен 6,Дай ги за образование, че едно изречение без грешка не можеш да напишеш.
5
6
 
1
 
! Отговори
до предния преди 3 години
Напълно съм съгласен с теб, но хората разбират само когато им бръкнат в джоба
4
3
 
6
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
До Анонимен 3Именно нуждата на хората да генерират и изхвърлят отпадъци се използва за обирането и заробването им. Никога не съм твърдал. че е добре да се хвърля ***, но хората го генерират постоянно, и основното перо в данъците на имотите например е именно такса смет, която тепърва ще расте в пъти! Та от това, че имаш необходимост да правиш нещо, не следва да те обират чрез него! Затова зелените са издигнати в култ! Никога не съм твърдял, че трябва да се хвърлят фасове където ти скимне!
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейте,Ния, извинявам се, но за трети път правя забележка по статии за елементарни грешки относно "и" и "й", вкл. по отношение на множествено число."лодки, коЙто дойдоха" е грешно. Лодки, коИто дойдоха. Буквата "й" е съгласна, чете се "йъ".Грешни са писания "батерий", "много полицаЙ" и тн.Поздрави
2
7
 
12
 
! Отговори
бг преди 3 години
Браво Здравко ! Така се прави момче , не само да се вдигат лозунги.Добра работа!
1
8
 
8
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Колко му платиха на Здравко тези дето го направиха известен срещу послушание, за да му позлват известността за промивка на останалите? Здравко не може да вози без пари, защото едва след като излезна на свободния пазар, разбра каква е разликата между реалността и мечтите...