Блъснаха жена на пешеходна пътека в Пловдив

Пострадалата е откарана в болница в тежко състояние
23 окт 2020 20:10, Ния Христова
12
Блъснаха жена на пешеходна пътека в Пловдив
Снимка: Pixabay
Лека кола блъсна жена на пешеходна пътека, докато пресичала, предаде Нова тв. Пострадалата няколко минути е лежала на платното, докато на мястото е пристигнал екип на Бърза помощ. Тя е откарана в болница в тежко състояние. 
 
Инцидентът е станал на едно от най-рисковите и натоварени кръстовища в града на булевард "Руски" и улица "Данаил Николаев".
 
46-годишна шофьорка буквално е връхлетяла върху пресичащата жена. Предното стъкло на автомобила се е счупило от силния удар.
 
На мястото има полиция, а движението е ограничено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е шофьлрката ?Чи те там по типету се са друсани !Наркотици ,алкохол и така става .Убиха чиляка кат *** с ботуш .Оставка на Бойко !Оставка !
11
1
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
Нямам никаква идея как е било по онова време, само от разкази от хора като тебе, но всички си приличате по едно ,нямате доверие към това да дадете на жените ви да карат,това те издаде ,че си от това поколение, иначе е безспорно, че жените се учат по бавно от мъжете да карат, както примерно мъжете по бавно учим чужди езици от жените ,но и мъжете научаваме доста добре чужди езици и не отстъпваме на жените просто ни трябва повече време за усвояването на чужд език.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки шофьор бяга от неадекватни шофьори на пътя - пияни, жени,. ..
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На практика, където имат кола, колата я кара мъжът. Жената я кара, ако ходи с колата на работа, но ако тръгнат някъде, мъжът е зад волана. Преди 1989 година жените караха повече от сега, но пак по-малко от мъжете. Може би причината е, че тогава купувахме нови коли, а не стари трошки като сега, а новата кола е удоволствие да я караш. Този мит за 10 години чакане си го завъртя знаете къде. За кола през 1987 чаках по-малко, отколкото сега чакате за най-новия айфон.
8
2
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Тази логика е вярна за преди ,когато си чакал 10 години за лада и сте имали само една кола , обаче в момента сме 2020 година вече, напротив жените карат и докъде трябва и докъде не трябва кола, така че километража никак не им е малък, с изключение на километража до техник ,не знам защо тази привилегия винаги я оставят на мъжете.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, мъжете причиняват повече катастрофи от жените, защото много повече шофират от жените. На единица изминати километри, мъжете причиняват много по-малко катастрофи от жените.
6
1
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
""Мъжете причиняват повече катастрофи от жените според статистиката""Това важи само за тежки катастрофи и това защо е така е очевидно ясно, мъжете са падат към рискови ситуации и съответно риска печели риск губи го има и тука.Обаче има и друга статистика катастрофи на паркинг ,там безспорен лидер са жените, винаги е забавно да гледаш как паркират жените, изнасят шоу паркиране или паркират по учебник перфектно ,няма среден вариант докато мъжете които не паркира по учебник , са среден вариант
5
0
 
1
 
! Отговори
просто решение преди 3 години
не пресичай на зебра никога
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
купихте кола на женатакупихте и книжкасега ще гледате последствията
3
1
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Добре щеше да е и на мъжете да забранят да шофират. Само днес трима убити, от които едната жена е блъсната от "мъж". Останалите двама - пак мъже шофьори.
2
4
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Мъжете причиняват повече катастрофи от жените според статистиката
1
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените трябва да им се забрани да шофират