Ремонтираха 12 км от "Тракия" към Бургас

От утре продължава работата в платното за София
13
Ремонтираха 12 км от "Тракия" към Бургас
Снимка: АПИ

Ремонтирани са 12 км от АМ "Тракия" в платното за Бургас от общо 52 км, които поетапно ще бъдат обновени. Ремонтираният участък е от 156-ти км след пътен възел "Белозем" до 168-ми км преди пътен възел "Оризово", съобщиха от АПИ.

От утре строителните работи продължават в същия 12 км участък в платното за София. Трафикът ще преминава двупосочно в ремонтираното трасе за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта до 70 км/ч.

Заради ремонтните работи в платното за София, пътуващите по АМ "Марица" от Свиленград към София ще могат да продължат по АМ "Тракия", като на п. в. "Оризово" се качат на АМ "Тракия" в посока Бургас и на п. в. "Чирпан" обърнат посоката към София.

Ще бъде затворена и връзката на пътен възел "Плодовитово" от АМ "Тракия" в посока София към третокласния път III-666 Оризово - Плодовитово - Първомай. Пътуващите за Първомай могат да слязат от магистрала "Тракия" при п. в. "Чирпан" и да се отклонят към Плодовитово и Първомай по второкласния път II-66.

Ремонтните дейности в обновеното 12-километрово платно за Бургас започнаха в началото на октомври. Отсечката е с нова асфалтова настилка, подобрено отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи. Ремонтът се изпълнява от дружеството "Автомагистрали", с което Агенция "Пътна инфраструктура" има договор по ЗОП за поддържане на автомагистрала "Тракия".

Дружеството ще работи максимално мобилизирано, за да може и ремонтът на платното за София да завърши колкото се може по-скоро. В посока Бургас се ремонтира и 2-километрова отсечка между км 198-ми км и км 200. Очаква се строителните дейности на АМ "Тракия" да завършат най-късно до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Истина ли преди 3 години
Фейк новвина е.Неможе супер магистралите на. Падишаха да са развалят те са направени така да бъдат вечни
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ремонта на ремонта на пролет ли почва? А наши ли хора ще го правят?
10
3
 
6
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Докоментар1. Батко и Братко при твоя Кумир Станишев е правиха.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обясняваха,че ремонта излиза по-скъпо от първоналното изграждане,защото всички слоеве дори подложния били направени калпаво. Сега ремонта на тези 12км. го направиха много бързо. Не може да са изринали всичс.ко и да са ги изградили наново, тоест парите са взети и са върнати при раздаващия, а е направен обикновен ремонт,който струва в пъти по-малка.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БачкаторАсфалта и мантинелите във въпросния участък са зле. Затова е и ремонта, от другата страна е същото, където сега почват. Този участък не е пипан от сигурно над 15години
7
1
 
6
 
! Отговори
Бачкатор преди 3 години
Добре започнаха с ремонтирането на магистралата, но точно участъка с най- лош асфалт не е ремонтиран. Бабуните са извън този участък. Не знам кой определя къде да се работи, но явно не е уцелил .
6
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И всички 4 коментара написани от един и същи червен *** Не разбрахте ли че с плюене не може да биете Бойко ? Само с повече работа от него , с повече магистрали може да го биете
5
0
 
4
 
! Отговори
Цецо Мен преди 3 години
30 години се говори за ремонти, Белене и Топлофикация. Сменета темата, за.тъпяхме.
4
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напролет пак ремонт на същия участък и за всеки ремонт се вземат Толкова колкото да, се положи нов асфалт крадат яко
3
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ремонтират бесепарските далавери с нашите пари... участъкът е строен по времето на БСП.
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма страшно след такъв козметичен ремонт до година, две пак ще бъде за ремонт.
1
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ремонтират герберските далавери с нашите пари...