Румънски туристи напълниха Слънчев бряг

Хотелиер се похвали, че резервациите са скочили
77
Румънски туристи напълниха Слънчев бряг
Снимка: БГНЕС

Hаплив от румънски туристи след отпадането на ограниченията за влизане в България за тях. Раздвижване се наблюдава предимно по Черноморието.

Още по темата

Само за часове стотици автомобили от северната ни съседка буквално напълниха алеите на Слънчев бряг. А в няколко от хотелите, румънските гости създадоха в откритите паркове празнична атмосфера, съобщи Нова ТВ.
Според хотелиер, в рамките на четири часа от 300 резервациите са станали над 500.

Някои от тях преминали границата подготвени с бърз антигенен тест, а други само с лични документи. Трети споделиха, че платили излишно PCR тестове още с резервацията на ваканция в България.

Преди няколко дни хотелиерите призоваха правителството за облекчаване на мерките. След като това се случи те благодариха на Министерството на туризма.

Според местни румънците са дошли преди българите. А за да дойдат и останалите чужденци от бизнеса Веселин Налбантов - хотелиер - БХРБ призова да се освободят всички дестинации Молдова, Украйна, Беларус.

Към момента остават строгите мерки за безопасност в затворените пространства в хотелите, а сосбтвениците им ще настояват да се организират мобилни станции за PCR-тестове.

По този начин ще улеснят чуждите туристи по пътя им към дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 4 Хлапе, *** да ти прегледат мозъка - тука се говори за почивки на море, а не за политика.
14
15
 
12
 
! Отговори
до 20 преди 3 години
Така е. Не са си отивали. Те бяха спящи клетки. Сега се върнаха подхранени с власт от президента Радев. Това е по повод сравнение само с една Румъния и обвинението еднолично на един човек в лицето на Борисов. Няма как един човек или 1 партия да се справи. Комунистите са потомствени.Както помните Б-я преживя хиперинфлация скроена от Виденов.Гладната Виденова зима.Заплати от 5 щ.д.Румен Гечев фалира 19 банки за 3 месеца.Как да дръпне напред Б-я? Сега отново ще опоскат държавата.Вече нямало пари.
13
9
 
15
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Така си е!Румънците си нямаха нито БСП нито нейните производни-СИК и ВИС.Нямаха си и Жан,Р.Гечев,Р.Овч....
12
3
 
18
 
! Отговори
Щий румунещи преди 3 години
Жилищен комплекс "Скънчака" нищо не може да го напълни, дори половин София да се изсипе.
11
4
 
12
 
! Отговори
Агенция голямкур преди 3 години
Румънски турист на Слънчака=бай *** в Гърция!Стискат си париците и не смеят нищо да си купят ,само правят навалица и да се похвалят после на комшиите че вижте ме какъв съм баровец)))
10
14
 
15
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Румънците имат закон за Лустрацията.В България няма закон за лустрацията за това е мн. трудно да се отърси държавата от комунизма.Както виждате в момента от бункера с нафталина изпълзяха много комунисти в служебното правителство.След 1989г.България 3 пъти фалира в първите 15 год.от БСП.Това са много тежки процеси, които се случват в продължение на 32г.Колкото и да хейтите по Борисов-той нямаше как дори за 11 г.да стабилизира тотално държавата.Тъкмо започнахме да излизаме от блатото и се върнаха.
9
7
 
16
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Ами Бравос!След 3 месеца Кунчев ще си Скуби косите че заразените качват платото с нова вълна а КАТ че се увеличили катастрофите!Пък те румънещите едни туристии...само правят навалица и хаос!
8
13
 
26
 
! Отговори
Fake news преди 3 години
Пълни глупости! Няколко семейства бедни мама-лигари се разхождат. Българите отново ще ходим масово в Гърция. Няма да стъпим на мутренското Бетономорие!
7
3
 
13
 
! Отговори
Сифилиско преди 3 години
Придойдоха наистина. Не са много, но има някакви.
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И във Видин има повече румънци сравнено с преди седмица, добре са дошли- движението на хора- стоки и пари е сигурен знак, че Европа се връща към нормален живот след близо две години на борба с био оръжието на жълтите от Пекин! Дай Боже!
5
10
 
12
 
! Отговори
Стойо преди 3 години
Добре дошли. Само не ходете на юг от Слънчев бряг.
4
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слънчев Бряг е клоака!
3
9
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Глупости. 6 хотела работят. Няма никои. И един тест определено не променя нищо. 100 лв са нищо и за румънци и за българи. Все едно ще ме спрат да ида в Италия или Испания. Смях.
2
18
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румънците имат по - висок жизнен стандарт ! Докато банкянския комунист, строи магистрали и пълни чекмеджетата , хората се развиваха !
1
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега ще им съдерат по 5 кожи на мамалигите, ще пият виски от бидона за 50 лева и водичка от канала за френска минерална