Премиерът в Царево, президентът – в "Александър Невски"

Държавните мъже ще присъстват на богослуженията
23 апр 2022 10:42, Петя Славова
74
Премиерът в Царево, президентът – в "Александър Невски"
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Кирил Петков ще присъства днес вечерта на празничното богослужение за най-светлия християнски празник Възкресение Христово в църквата "Св. Успение Богородично" в Царево, предава БГНЕС.

Премиерът ще пристигне в храма около 23 часа, като "ще се запознае с пораженията върху църковната сграда от последното земетресение", след което ще присъства на богослужението.

В навечерието на Великден президентът Румен Радев ще присъства на празничното богослужение в Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
5
 
! Отговори
Радев преди 2 години
Радев ни докара това бедствиеПомнете човека вьрнал гладьт
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 49 --ами сегашните "братушки" най напред ни завалиха със бомби "ВСВ" и сега ги боготворите ,а предишните "братушки" като дойдат пак ще видим.
43
1
 
4
 
! Отговори
SOS преди 2 години
Да се прекръсти храм,,Ал. Невски,, на ,,Св. Кирил и Методи,, .
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вуйчо Ваньо, защо ще заваляват бомбите,бе нали русначата са ни " братушки".
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В района няма регистрирана сеизмична активност от десетилетия" заяви Георги Лапчев, кмет на Царево."Сериозна сеизмична активност в района на Царево не е регистрирана от десетилетия и никой от съгражданите ми не си спомня такова." Кироо, Кироооо, лъжеш битер жител на Столипиново.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което са пропуснали обаче Петков и пиарите му е, че в този район от десетилетия не е имало земетресение. Църквата пък Свето Успение Богородично е един от най-старите православни храмове в Царево и никога не е имало поражения по сградата.
39
5
 
9
 
! Отговори
имаме ли премиер преди 2 години
кирил петков лудия е народен предател и продажник, все пак спази указания от деменция байдън и вкара България в тази бойня, да бъде с камъни побит..
38
2
 
12
 
! Отговори
До вуйчо Ваньо преди 2 години
С яйца, с яйца вуйчо, да са сурови и право в целта!
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щял да пристигне около 23 часа, за да огледа пораженията от последното земетресение? Абе, Кире.... То бъкел от архитектура не разбираш, апа камо ли от църковна и щял да гледа по нощите... Какво ще гледаш, бе? Луната? Кажи какво е ляв ***? А нартекс? Палячовеци...
36
2
 
11
 
! Отговори
до 40 преди 2 години
Ами нали това написах? Отказват от Светия синод правителствения самолет. Не искат да заминават за огъня. Отказват и срещи с Петков. Вероятно заради извънбрачна връзка на Киро не знам. Синода не иска да има нищо общо с Киро.
35
2
 
9
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Защо не пишете, че днес този антибългарин и национален предател заяви, че ще "направим компромис" на така наречените 'македонци' и ще ги допуснем да влязат в ЕС, а те разбираш ли после щели да ни направят на нас компромис? Защо не казвате, че днес този канадски *** подари България и направи цялата българска история за смях? КИРИЛЕ, НАРОДА ЗНАЕ КЪДЕ СЕ ПРОДАВАТ БЕЗГЛУТЕНОВИТЕ КИФЛИ!
34
3
 
5
 
! Отговори
До 39 пост преди 2 години
Е тук за благодатния огън не си прав, причината е в отказа на Светия синод, Киро няма вина!
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ива качена карта на имотите на Киро по морето. За това отива. Не заради църквата. Киро ходи с дънки миналата година на Великден в храма и тази година не го искат от патриархията. Даже и самолета не му искат. Не отидоха за нов Благодатен огън от Божи гроб. Ще изкарат от миналогодишния огън понеже от 1 година държавата е спряла.
32
3
 
8
 
! Отговори
До 36 пост преди 2 години
Няма значение боята на яйцата, важно е да са сурови и да уцелиш мишената!
31
2
 
7
 
! Отговори
Хах преди 2 години
Кирето е отишъл да се помоли, щото му предстои да оди в Киев. Не че пръщи от желание да е там милия той, ама така са му разпоредили "началниците" , както го казваше навремето Бибитко магистралски. Та ще се помоли Кирето да си дойде жив от Киев.
30
3
 
7
 
! Отговори
Мърльо преди 2 години
А бе, и червените яйца стават за хвърляне. Важно е да уцелиш !
29
4
 
11
 
! Отговори
Поп преди 2 години
Този цирк няма ли да има край ??? Просто Киро и Зеления чорап - тъмно-червени комунисти, потъпкали вяра и Конституция - ще се наредят най-отпред, пред поповете , за да ги снимат !!! Не защото вярват ( те са *** и върли грешници) , а за да ги покажат - най-грозното и просташко изцепване за тия двамата!
28
4
 
12
 
! Отговори
4epa преди 2 години
АБЕ ДА СЕ СКРИЯТ И ДВАМАТА !!!!!!!!!!!!!!!!
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да заминават за Киев да си присъстват по богослуженията там. Тук не са богоугодни.
26
4
 
15
 
! Отговори
Z преди 2 години
До АнонименЛена Комарова и Киро Папура.