Решават мярката на шофьора, убил жена и ранил друга в Шумен

Трагичният инцидент стана на 18 септември
11 окт 2022 10:19, Петя Славова
6

Ще остане ли за постоянно в ареста шофьорът, убил жена и ранил друга в Шумен, решава днес Апелативния съд във Варна.
Още по темата

Трагичният инцидент стана на 28 септември, припомня Bulgaria ON AIR.

18-годишен шофьор се вряза с колата си в друг автомобил. Полевият тест за наркотици показа, че е карал след употреба на амфетамини.

Според защитата му това се дължи на зъболекарска упойка. В съда кръвната му проба се оказа отрицателна. Към момента младият шофьор е под домашен арест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Убиват с холограми преди 1 година
Убиици ползват дигитално холограмни оръжия за ПОКАЗНИ УБИИСТВА>Вчера и днес тествам автомобил следен обемно проникващо през дигитално хологрмани оръжия продадени при тех преглед. Вчера след засичане през американски сателит на автомобила.През холограмните лепенки на талон за годишен преглед направиха пет пъти опити за блокиране на съзнанието и един за ТЛАСКАНЕ. ПСи блокажи през холограми се ползват от много години. Тласкане след обсебване на водача с ползва вкл за НЕспиране при необходимост ..
2
1
 
8
 
! Отговори
пак ли гербав? преди 1 година
Келешчето убило Милен Цветков беше гербаво чадо и се возеше със сина на Лъчо безМозъка. Даже го защитава адвоката на Боко. Семерджиев е гербаво uзчадие също - направи си автомивката във хотел Маринела след като гербавите го овладяха. Оня с поршето от околовръстното пак гербав - направил милиони от държавни поръчки със фирмичка за извозване на строителен omnagък.
1
0
 
9
 
! Отговори
www преди 1 година
Няма какво да решават, то нашето момче вече замина зад граница да се лекува, че много се притесни от катастрофата и се разболя!