Стрелба с газов пистолет в Благоевград и Пловдив

Единият се подразнил от нарушена следобедна тишина, другият е пиян
23 ное 2022 18:23, Петя Славова
15

Пореден инцидент с газов пистолет. Мъж стреля посред бял ден в Благоевград, защото се подразнил от нарушена следобедната тишина. Няма пострадали при стрелбата. Стрелецът е задържан, предава Bulgaria ON AIR.

Друга стрелба с газов пистолет, този път в Пловдив, е извършена пред магазин за алкохол. Инцидентът е от снощи.

На кадрите, публикувани в социалните мрежи, мъжът е видимо в нетрезво състояние. Задържан е. И при този инцидент, за щастие, пострадали няма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Газов пистолет, това е като да напишат, че по празниците се стрлят с пиратки.
13
0
 
0
 
! Отговори
SS SS SS SS преди 1 година
Знам, че турските газови пистолети са удобни за преработка и подлежат, но пък за сметка на това такъв преработен газов, не е много устойчив и може да стане инцидент. Самият метал, не е пригоден за бойни патрони - явно по-голяма температура развиват.За сметка на това може да се изработи клонинг на газов от много по-здрава сплав 1 към 1 частите на стругар и финото в мултишлайф и си готов, само чертежите и здравата сплав требе да има човек !!!
12
1
 
0
 
! Отговори
SS SS SS преди 1 година
На пистолет от Арсенал сигурно си свил чертежите и си ги правиш в гаража ама не даваш схемите и скиците, кюташ си ги като бащино имане...Е дай линк поне или в Биткойни приемаш ли плащания ? ПП- продължаваме подкупите
11
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 1 година
И като те хванат ,откъде ги имаш ? Бай SS ми ги даде ! Не мерси ! Вълкът за това му е дебел врата защото сам си яде агнето ! Не го споделя с друг !
10
3
 
0
 
! Отговори
SS SS SS преди 1 година
Дай чертежи на частите да си ги изработя и аз, моля :)
9
0
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 година
Въоръжавайте се ! Не бъдете овце !
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ги хванат колкото хванаха Емил за тротинетката.
7
2
 
10
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Вече никой не се съобразява с правата на другите хора. Има болни и стари хора, които искат да почиват следобед. Навремето имаше морал, а сега има масово неуважение. Ще почнат да стрелят и с истинско оръжие, като в щатите. Честита ви демокрация!
6
2
 
5
 
! Отговори
SS преди 1 година
Тия газеници за нищо не стават освен да се плащат птиците ! Има някой модели които търпят преработка но трябва съвсем да си без ум в главата да стреляш с такова нещо ! Умните хора които има познания си поръчват за изработка части по чертеж и после сглобяват ! Ама иска акъл и познания по темата !
5
1
 
8
 
! Отговори
Хохо-бохо преди 1 година
Мда това с тишината е голям и повсеместен проблем, българина е проzд и невъздържан, и почти всеки нашенски индивид смята че света се върти около него и не трябва да се съобразява с друг освен със себе си.
4
4
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 година
Голяма работа ! Стрелял с един плюкало дето дава фалшива сигурност ! Газовият пистолет не е оръжие ! И това е новина ? Представям си какво ще стане ,ако стане престрелка с истинско оръжие включит. и автоматично такова или не дай боже война !
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 3 - Не искам да те плаша, ама гледаш много филми.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искам да ви плаша, но в САЩ и дори Канада, ако полицаи видят човек на обществено място с оръжие в ръка стрелят без предупреждение веднага директно към него. Дано тази практика да не се установи у нас.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емиииии случва се.