Ротвайлер нахапа жена с дете в Димитровградско

Кучето и други пъти е нападало жители на село Крум
Обновена: 18 апр 2023 08:40 | 18 апр 2023 08:40, Йоана Цонева
47
Ротвайлер нахапа жена с дете в Димитровградско
Снимка: БГНЕС

Ротвайлер нападна майка с едногодишно дете. Хората от цяла улица в димитроврадското село Крум разказват, че са тормозени от кучето, и че това е пореден случай, в който то е нападнало хора. Жената е пострадала, нахапана е по краката. Пострадали са и други жители на селото, предаде NOVA.

Ротвайлерът редовно успявал да излезе извън двора, където е отглеждан, и нападал минувачи, разказват местните. В събота Валентина минала покрай кучето, а то се спуснало към нея и сина ѝ. Тя изблъскала детската количка, а животното започнало да хапе краката ѝ.

Собственичката на кучетата обясни в ефира на „Здравей, България”, че не знае как домашния ѝ любимец успява да се отвързва от синджира, с който е вързан.

„Опитвам по всякакъв начин. От това повече няма какво да направя”, заяви тя и отрече твърденията на съседите си, които казват, че кучетата ѝ постоянно излизат извън огражденията на двора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Ловна пушка и подходящ патрон успешно ще излекуват псето от лошия му навик.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно врме е, определени породи да бъдат забранени. Не ми обяснявайте, че "зависело" кой и как гледа кучето. Това е ясно, но от 100 един да има, който да не знае как и става сакатлъка, а тук от 100 един знае.
38
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Обзалагам се, че стопанката ще построи бетонни заграждение с дебели стоманени прегради. Само трябва първо да ѝ вкарат една цев в носа...
37
2
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Това не е вярно.Аз колкото кучета съм отепал,бедна те е фантазията.
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи ще се кара така докато не убие човек това куче, нема такава държава
35
0
 
17
 
! Отговори
Росен М. преди 1 година
Такива проблеми се решават с пушка или с антифриз. Хубаво е да се заведе дело срещу собственика на кучето. Добър адвокат ще го накара да мисли повечко занапред.
34
0
 
22
 
! Отговори
Марков преди 1 година
Що не го гръмнете бе?!? Какво има да се чудите? Още повече щом не е за първи път...В такива случаи се действа така. За другия път ще знае как да го връзва!
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението навсякъде, освен в Бг е едно, изземва се от собственика от сътоветните служби, преценява се дали поведението му подлежи на корекция, ако да - отива в нови собственици, ако не - инжекция. Собственика се осъжда за липсата на контрол.
32
3
 
0
 
! Отговори
да 24 преди 1 година
виждаш ли се какво си, клетви...това ви е в мозъчето, какви клетви и простотии...ама *** народ!
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
отрежете му главата
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ШебекНикога не съм хапал дете по краката, защото ме боли зъб, нито познавам хора, които нападат, защото ги боли зъб.
29
8
 
5
 
! Отговори
Шебек преди 1 година
Има няколко възможности, гледали са го лошо, болял го е зъб, дразнили са го докато го боли зъб, или просто е психясал. Общо взето като при хората.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социопати, които изпитват латентен романс към кучета, които трябва да връзват на вериги, барем не избягат и те от тях, защото никое човешко същество не се е объркало да се подложи доброволно на мъките, които са животът с такъв индивид, да се отцепят сами в някоя планина, защо държат да са сред останалите? За да им правят живота черен, понеже техния е черен? Ми като не може да се адаптирайте, ми приключвайте се, бе, кой ви е виновен. Някакво дете?
27
9
 
9
 
! Отговори
стига с руски опорки преди 1 година
Тука някакъв си руснак , или извращенец, бръщолеви срещу запада, че той бил виновен за това кучетата в България да ни ръфат. А всеки е ходил в чужбина---не в русия--- и знае, че там не само няма такива кучета,всички са с чип, но дори и котки няма. Престанете мръсни *** да мърсите нашите сайтове---гледайте си *** и не ни насаждайте вашите битовизми и лакардии за прослава на руския мир. Има достатъчнон руски сайтове да си хвалете путин и русия...даже може да отидете да живеете там
26
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ефтаназия на кучето и затвор за собственика му! Може и обратното
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде си оставих пушката...?
24
0
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 1 година
и да помогна на улицата на такъв като теб??? Прескачам те и продължавам!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПитанкаЩото я са направили нещо, я народа пропищял и осъдил тях, че не предложили да нахранят псето с децата си, щото то душа носи, а децата не.
22
2
 
12
 
! Отговори
леля Кинче на хап преди 1 година
То само си играе! Детето сигурно е лош човек и кучето го е надушило, затова иска да го научи на урок! Хората са много кофти, кучетата са докоснати от бога!
21
0
 
13
 
! Отговори
до 24 преди 1 година
И допълнения....Част от глобата примерно 30% , да се полага на този ,който е сигнализирал за такива кучета. Само тогава българинът ще сигнализира за неуредици, както е в целия цивилизован свят.