Септември ще е по-топъл от обичайното, градусите дори до 35

През следващата седмица максималните температури ще са до 36 градуса
24
Септември ще е по-топъл от обичайното, градусите дори до 35
Снимка: Pixabay

„През цялата следваща седмица ще бъде топло. Максималните температури ще са до 36 градуса. На морето ще бъде идеално. И най-зиморничавите девойки ще се чувстват комфортно. 24 градуса ще бъде средната температура на водата по Черноморието ни“.

Това каза пред bTV климатологът проф. Георги Рачев.

По Южното Черноморие температурите ще са около 27 градуса. Хората могат да са на плажа от сутрин до вечер.
Във Варна максималните температури ще са до 29 градуса. Минималните се увеличават до 23 градуса. Няма да има валежи – само малки облачета, уточни той.

В Русе максималните температури през следващата седмица ще достигат 32 градуса. Времето ще е сравнително слънчево.

В Стара Загора през следващата седмица температурите ще достигат 36 градуса. 23 градуса ще са минималните. Няма вероятност за валежи, посочи климатологът.

„Този месец септември ще бъде по-топъл. Възможно е достигането до 35 градуса веднъж, но през цяла седмица – едва ли“, обясни проф. Рачев.

„На Мусала да вали сняг през август – няма нищо феноменално. Това през последните 30 години се е случило през всички десетдневия на август. Виждаме и топлото време, и валежното време. България показва разнообразие“, посочи той.

„Пожарите на Хавайските острови са страшни. Това е погром. Абсолютно всичко е унищожено. Хората влизат в океана, за да се спасят и ги прибират от бреговата охрана“, коментира климатологът.

„На Хаваите са много добре подготвени за пожари и пазят природата, но неволно хвърлено нещо или едно стъкло могат да предизвикат запалване и всичко гори като кибрит“, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Септемвривремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Юни се сцепи да вали. Юли имаше 3 проедни горещи дена, прекъснати от дъждове и бури, после още 3 не-чак-толкова горещи дни, пак прекъснати от дъждове и бури, а в последните 8-9 дена времето е ПЕЕЕЕРФКЕТНО! И сега, щото не става в моемтна, да ни говорите за суши и мъки - септември ... май щял да бъде май.
20
0
 
0
 
! Отговори
Да бе преди 9 месеца
Въпросът е какъв ще е януари!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рачев насилва емоционално с израза " зиморничави девойки"!!!!.Внушава, че лицата от женски пол са по- крехки, по- слаби и индиректно подкрепя половите стереотипи ,че се нуждаят от мъжете! Ауууууу, ууууууу, линч, че галя от посолството вече набира......Комисията за защита от дискриминация ще се самосезира ли?
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Климатичната религия се изповядва в горещи или много студени дни! Свидетелите на горещите дни се вижда как се превъзбудиха напоследък, а пожарите ги доведоха до езически екстаз като при маите! За нормалните дни няма почивка от религиозната дейност- тогава има религията на джендерното равенство и социалната роля на пола при възможност на човека да си го избере! Но изборът не е просто така избор- ще ви помогнат с нагло навиране под носа ви на нещо грозно, но правилно!
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А в София кога ще има уволнени от МВР,Прокуратура и Съд? Кога ще видим Каракачанов и Джамбаски в затвора заедно с Фандъкова. Ако имаме държава и закони,нека да направят проверка в Малдост 3 София ,до метростанция Младост3. Фандъкова преди местните изборите миналия път обеща парк,вместо парк има 3 нови блока и частен паркинг.Това бяха имоти на Минкстерството на Отбраната и вместо парк,те ги продадоха на частни лица(фирми).Каракачанов беше министър тогава
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
да де колкото топъл е и август .. до 50 градуса според *** медиите ни, а инак вечерта спим с одеяла и юргани .. кой ви се връзва на лъжите освен сорос де- -билите?
15
0
 
12
 
! Отговори
Ели преди 9 месеца
Тея не знаят утре какво ще е времето, за другия месец тръгнали да говорят. Преди около 5 дена даваха за днес и вчера по 33 градуса в София, а ние с якета ходим
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мутафчийски преди да го вземат в щаба за плашене,казваше на ковида китайското вирусче,но след това заваляха чувалите с трупове и хладилници!Същото беше и с Кунчев,та затова имаме леки съмненийца,като ни кажат нещо по националните медии!
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Така че на тях не им пука от нищо"----------Хайде аз да те отпочна, пък останалите ще те довършат. Ха сега речи, как да ни пука за нещо, въху което нямаме никакъв контрол? Вменяване на вина 24/7/365 и то върху най-бедната страна в Европа, която може би потребява 1/100 от това, което потребява средния 150 килограмов американски сухоземен тюлен? И някак си до нас опряха, че нещата не вървят? С тия вопли "покайте се грешници" да вървят де слънце не огрява.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тия задминаха и баба Ванга.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Възможно е достигането до 35 градуса веднъж, но през цяла седмица едва ли"-----------------А в заглавието го представят сякаш през целия месец ще бъде 35градуса.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен Няма още лекарство за кови и хора измират. Виж на сайта за кови че всеки ден умират. Крайнта цел не е дали ваксината работи а да се отклони внииманието от часната собственос на богатите имоти пари за да не посегнат бедните.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 7, конспи, това с бустерирането се изтърка и пропадна тотално, защото вие разправяхте че щяло да има бустер на всеки месец, а те изчезнаха напълно! Поредната ПЪЛНА ЛЪЖА, от която нищо не излезе вярно, ама конспи по гръб не пада... (просто няма достатъчно доблест да си признае че е сбъркал)
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 6, aма никой не е казал че не са цикли! То може и да е естествен процес, но въпросът е че го има! А вие конспитата само и само да върви конспирацията, твърдите че нямало глобално затопляне, а един даже разправяше че през лятото му било студено! ХАХАХАХАХ
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Един двойно бустериран изпада в истерия че хората с нормална интелигентност не искат да вярват на поредната измишльотина. Бустериран, тия манипулацийки са за биомасата, хапвай си ги и не се напрягай.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Конспитата четат, а ти - не. Това са цикли. Винаги ги е имало и винаги ще ги има. Няма никакви климатипни промени, предизвикани от пръдните на домашните животни. Има соларен минимум и соларен максимум, както и земни цикли. Чети!
5
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За нашите конспита всичко е конспирация и няма никакви климатични промени, дори когато са ясно видими! Така че на тях не им пука от нищо, важно е рикия и туршия да има, че да могат да обсъждат конспирациите с други на тяхното много ниско интелектуално ниво
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
вятърслаб, умерен до силен..., че то друг няма
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жреците на новата климатична религия или идеология се успокояват в прохладни дни като последните 2-3! Но стане ли жега отново започват със статистиката колко горещ бил месеца в цялата ни история на мерене температури! Имат малко срам поне...
2
9
 
2
 
! Отговори
ф преди 9 месеца
Гответе се! Идват дни на КИПЕНЕ и адски огньове. А след това веднага идва невероятно тежка мръзнеща зима, през която ще умрем без руски ГАЗ.