Личен пример: Полицейски шеф фучи със сто през центъра на Пловдив

Накарал се на катаджиите защо слагат радар на негова територия
15 сеп 2023 17:30, Петър Бойчев
35
Личен пример: Полицейски шеф фучи със сто през центъра на Пловдив
СНИМКА БГНЕС

Полицейски шеф показва нагледно как се нарушават правилата за движение. Началник на Районно управление на полицията в Пловдив е бил засечен от мобилен радар на патрул на "Пътна полиция" да шофира със 102 километра в час по булевард в града, съобщи "Plovdiv24".

В понеделник, около 10.30 часа, белият мерцедес, управляван от висшия полицай, е заснет със скорост два пъти повече от разрешената. Автомобилът не е служебен, нито е бил оборудван със специална сигнализация. Според неофициална информация на "Трафик Нюз" полицейският началник е забелязал радара и се е върнал при патрула. Очевидно ядосан, че е хванат в нарушение, той започнал да държи сметка на колегите си от КАТ защо работят на негова територия без той да е уведомен по надлежния ред.

Директорът на Областната дирекция на МВР Георги Чергов вече е назначил проверка по случая. Тя трябва да бъде извършена в най-кратък срок, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив.

Когато проверката приключи и съобразно резултатите, ще бъде взето съответното законово отношение към служителя на дирекцията. Тогава ще бъде оповестено и името му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: катрадарзасечен100 км
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Банкеръ преди 8 месеца
Е то .и на комшията жена му редовно получава Ел фишове странно защо ги пускат в моата поща.Изтръпвам докато прочета,че не са за мен.Като ги връча на полицая жена му цвили,като кобила докато я налага.В този случай ще има.лишаване за три месеца и Уволнение.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Емигрант 14 Навсякъде по света има служители които може да се измъкнат ако не се разкрие пред обществото. Председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен с фалшива диплома за плагиатство но е оправдана защото "не било умишлено плагиатство". Поразрови се и прочети по въпроса. Много се лъжеш че само при нас има такива изпълнения. За изпирането на Борисов от страна на ПП-ДБ пък да не говорим, това е корупцията.
21
0
 
12
 
! Отговори
Шефа на полицията преди 8 месеца
Вижте ме кой съм аз!Карам само с пълна газ.И не спазвам пътни знаци - Те са само за глyпaци.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако няма политически интерес въпросния да си ходи, случая със сигурност ще се потули...
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дисциплинарно уволнение веднага,без право да заема държавна работа!
18
0
 
26
 
! Отговори
Ончо преди 8 месеца
Хнанали го с превишена скорост и какво от това, даже и майка с детска количка да беше изпрепал, какво от това. И ти чакай този полицай да те пази, та той горкичкия е шофьор камикадзе, сиреч убиец на пътя.
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хайде и протестътчетата да излязат и да протестират в Пловдив против войната на пътищата и по високи глоби за нарушителите. Ама на тоя няма и да му разберете името даже
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Банда ckaпаняцu c карта и това ако е полиция, здраве му кажи.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много точен коментар на емигрант. И като почнат разни ушевци да се възмущават как било в белите държави ако нещо ги засегнат. Е такива статии обясняват защо тук не е и няма да е като е белите държави.
14
1
 
0
 
! Отговори
Чичолина преди 8 месеца
Как пее Ария триста е ,сто са за костенурка.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Със сто километра в час, аз съм номер едно!" Кой сега е номер едно?
12
1
 
22
 
! Отговори
Емигрант преди 8 месеца
Абе диваци сте си от овчарят до политиците - ЗАВЪРШЕНИ ПЕЩЕРНЯЦИ ! Не му съобщават името защото ще докажат, че е допуснал грешка измервателният уред за скорост ! Австрия и Холандия ни резнаха защото покриваме измамници и престъпници, ЕС знаят това, а САЩ дори ни показаха кои са корумпираните и къде се подвизават, но в България службите са "по-добри" от ЦРУ, МИ-6 или пък МОСАД, защото те не разследват, а работят по нареждане "от горе" ! ПОСЛУШНИЦИ !
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Честита Промяна!
10
0
 
28
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 8 месеца
Тоя за една глоба реши да се направи на шеф и да си загуби позицията. А щом е имал време да се върне и да си говори с патрула, значи не е бързал за никъде.
9
6
 
11
 
! Отговори
Тенгри яко ф дупарат преди 8 месеца
Познавам от първи път на чие РПУ е началник въпросният тупарлак;))) На Първо РПУ, Радевото РПУ;))) РПУ-то на чече Гоше и пърделеша Михайлов;))) с неговата наместничка крва ;)))
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ето нагледен пример за корумпиран началник и вече не трябва да е началник защото при такова поведение със сигурност ще корумпира и подчинените си. Като иска да не спазва закона да напуска полицията и да става обикновен престъпник а не да се крие зад поста си. Нарушаването на правилата както в случая е превишената скорост от полицаите се допуска само ако преследват престъпник и имат включен за това специален сигнален режим на движение.
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази стохилядна банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени шуробадженакорушветчийски лапачи, стълбоносци, ескортаджии, схемаджии и каквото престъпно се сети човек, трябва да се разтури незабавно. Няма престъпление или нарушение, без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им.
6
1
 
37
 
! Отговори
Денков-спиш ли преди 8 месеца
Утре до 9 преди обед да е уволнен , или да си отива и министъра !!!
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Възпитание липсва, възпитание. Когато не се работи с децата и са оставени на самотек, от тях се пръкват, ей такива възрастни. Лошото е, че стават началници.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ежедневие. Полицаите не са извънземни. И те са част от народа. И те вземат наркотици и карат пияни. И те карат с превишена скорост. Виждал съм и полицаи да спят в патрулката под дебела сянка. Пък и не е тайна че МВР контролира трафика на наркотици в страната. То това си е още от социализма. Що редовите полицаи нарушават законите какво остава за техните шефове дето са станали недосегаеми?