Загина рали шампионът Мирослав Ангелов

Това е станало край Шумен
21 окт 2023 16:27, Росен Стойчев
92
Загина рали шампионът Мирослав Ангелов
Снимка: БГНЕС

Рали шампионът Мирослав Ангелов е загинал по време на тренировка в Шуменско, съобщават източници на NOVA. Навигаторът му Георги Гаджев е с фрактура на таза. В 11:42 ч. днес е получен сигнал за възникнал инцидент на черен път над село Тушовица.

Още по темата


Съобщено било, че по време на тренировка на макадам във високата част над селото български рали екипаж напуснал трасето след удар в бетонно съоръжение. Навигаторът успял да помогне и да извади Ангелов от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци.

С множество травми Мирослав Ангелов е откаран в шуменската болница.

Навигаторът му е прегледан, като е установена е фрактура на таза. Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължава. По първоначални данни екипажът се е подготвял за състезание в Румъния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Шуменпилот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къде отиваш вееее Мирославе? Стана на 50 години и караш като бесен някаква консервена кутия Шкода Фабия. Колкото и да е укрепена с тръби отвътре, това си е консервена кутия. Къде тръгна на дърти години? За форумците... Със 150км/ ч се е нахакааал в бетонната стена. Обикновено пилотите от формула 1 пилотират до 40 години максимум. А ралито е още по брутален спорт където трябват такива рефлекси. Питаха Шумахер навремето: Искаш ли да се пробваш на рали? И Шумахер: Да не съм луд!
8
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Спортът е глупост!
7
4
 
16
 
! Отговори
Да допълня... преди 6 месеца
Ралито в Шумен често взема жертви. Бил съм там и на мястото където загина един пилот , не го помня. Намерихме кръв и тефтерчето на навигатора. Беше по време на изселването на турците.
6
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Безсмислено състезание, безсмислен спорт
5
6
 
5
 
! Отговори
До има ли полиция преди 6 месеца
Бобовдол, римляните не можеш да го изгониш , по добре сменяй дол-а. Като искаш спокойствие има къде. Една пушка у ги посрещаш в планината. Те няма да дойдат но пушка ти трябва заради дивите животни. В цяла бг е истървана работата ти за Бобовдол....се притесняваш.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
от 6 кв. Виница на Варна да уточня
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бил съм само веднъж да гледам на живо Рали. Беше 1999-та година Рали Албена. Отидох с приятели на гумения завой който се намира над кв. Виница и се качихме сред боровете, защото бяхме насреща на трасето. Ако някой нещо му откаже да не се блъсне в нас. Изживяването беше голям адреналин. Ти не виждаш автомобила, но се чува отадалече дън дън дън дън..смяна на по-ниски предавки за секунди за да влезе в завоя. Еди снимаше близко и като една кола буквално беше срещу него хвърли камерата и скочи в трап
2
8
 
30
 
! Отговори
456 преди 6 месеца
Има занимания(спортове),които са безсмислени и ненужни, а и опасни,както виждаме!Въпрос на личен избор!
1
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ралито си е най-откачения спорт. Там буквално ако изтървеш колата на завой и се срещаш със смъртта. Няма по-брутален спорт от този.