Всички ученици във Варна ще учат онлайн днес

Четири училища са с щети от урагана
Обновена: 20 ное 2023 07:58 | 20 ное 2023 06:53, Александър Попов
5
Всички ученици във Варна ще учат онлайн днес
Снимка: БГНЕС

Всички училища в община Варна ще преминат на онлайн обучение заради възникналото бедствие след урагана през уикенда. Решението на министъра на образованието и науката Галин Цоков е във връзка с обявеното от кмета на община Варна бедствено положение и решение на общинския щаб, съобщиха от МОН.

Още по темата
В четири училища, където е необходимо време за отстраняване на нанесените щети от урагана, обучението ще е онлайн три дни – от 20 до 22 ноември включително.

Това са ОУ "В. Друмев", ОУ "К. Арабаджиев", Първо ОУ "Св. Княз Борис Първи" и Професионална гимназия по текстил и дизайн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: варнаонлайн обучение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 6 месеца
Човек вече не може да има неучебен ден с това онлайн обучение. Едно време като ни пускаха по някой зимен ден или грипна ваканция да не сме останали необразовани...
3
0
 
10
 
! Отговори
Хах преди 6 месеца
Ей какъв вятър чудо бре, да остави само интернета за онлайн обучението.
2
0
 
5
 
! Отговори
хи-хи-хииии...... преди 6 месеца
Браво, така ще научат всичко!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи някой приема за даденост това че всички трябва да са оборудвани с работещи работни станции (компютри) , да имат интернет и ток, без това да са необходими неща за завършване на дадена образователна степен и когато му скимне да казва че щяло да се учи онлайн. Редно е при такъв тип обучение даскалята да са в неплатен отпуск,или поне деветдесет процента от тях.