Младежи чупят коли в Добрич, хвалят се във видеа

Момчетата сами пуснали видео в социалните мрежи
37
Младежи чупят коли в Добрич, хвалят се във видеа

Младежи от Добрич са намерили странен начин за забавление или по-скоро за "геройство" - да чупят коли в центъра на Добрич. Явно са доволни от себе си, защото се хвалят и с видеа в социалните мрежи.

Те обаче са заснети и на камерите на една от жилищните кооперации, само на метри от областната управа в града.

Преди няколко вечери по ул. „Христо Смирненски” в Добрич редица автомобили осъмват с повреди от шумното забавление на младежите, съобщава Нова тв. Един от потърпевшите е Мартин Матеев. Той разпространи видео в социалните мрежи с надеждата виновниците да бъдат открити.

„Автомобилът на майка ми беше паркиран вечерта. Като излязох на сутринта беше със счупено огледало, което висеше на кабелите. Видеонаблюдението показа, че група от около 5-6 младежи, минаващи по улицата, ритаха и удряха автомобилите, като най-пострадал беше нашият автомобил. С ритник счупиха огледалото и побягнаха надолу по улицата”, казва Матеев.

По думите му веднага след като публикувал поста в групата на Добрич, с него се свързали много граждани, които имали информация за тези момчета.

„Писаха ми от кое училище са, от кой град, защото имаше и от други градове. Доколкото съм запознат са на възраст около 15-16 години”, споделя още потърпевшият.

Подаден е сигнал и в полицията, а реакцията на органите била много бърза. Униформените открили виновниците и ги разпитали. Това обаче далеч не е първата вандалска проява в района, което Мартин си обяснява с наличието на дискотека в близост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: добрич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
ДО 19 преди 5 месеца
Така ли е? Видя ли ги ? Футболните фенове чавета ли са?
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Следва да чупят и магазините.Тия с големите витрини.След това и полицейски патрулки. ТОТАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ.
25
0
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 месеца
До Анонимен 20 С клетви не става . Тояга трябва , тояга.
24
0
 
14
 
! Отговори
мама и тате!? преди 5 месеца
Родителите им да го отнесат и да си платят и тогава ще видим дали пак ще го направят гаменчетата.......тая държава ще се оправи когато всеки си понесе заслуженото за нарушаване на правилата. Те сега чупят огледала и ако им се размине, започват да смятат, че могат да го правят безнаказано за кеф.....и после се чудим защо се стига до там да има насилие над жени, убиства по пътищата и какво ли оше не
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега да хванат родителите им и те да плащат щетите.
22
1
 
15
 
! Отговори
Тупан кючек преди 5 месеца
Който не си бие децата с мярка и навреме, естествено, хората ще бият без мярка и без време, ЕСТЕСТВЕНО .!.
21
0
 
19
 
! Отговори
gg преди 5 месеца
Очертава се прекрасно бъдеще за България.
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Американската култура е заляла света
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тия бхаратчета какъв бой ги чака, бедна им е фантазията.
18
2
 
25
 
! Отговори
Читател преди 5 месеца
Хора, които не учат, не работят, нямат цели и живеят в отравна среда! Няма какво да се очаква друго от българските младежи, отглеждани в последните 34 години.
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И през соца беше пълно с такива. 80те в някои Бургаски квартали вече ходеха почти организирано, от ТВУ-тата излизаха готови банди направо. Вършееха прилично, след 89 станаха от силните на 90те
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Момчетата ще отнесат тежки клетви, които ще влошат кармичният им цикъл, нооо те си знаят.
15
0
 
20
 
! Отговори
Бако преди 5 месеца
Слаб генетичен материал! Тези в ТВУ и родителите им да ПЛАЩАТ! Да платят ремонтите в оторизираните сервизи! После глобата! Стипендиите няма какво да пиша да отпадат, тези надали вземат, но ако вземат по някаква роднинска връзка, да отпадне и тя!
14
0
 
23
 
! Отговори
Драгойчо Цолов преди 5 месеца
Тези лапетии са рядко т ъп и. Да чупиш и да правиш вандалства е ясно, че IQ-то ти е на минус, но и да се записваш и пускаш в нета те прави РЯДКО..... тъ п о .... думата с л и завършва на но
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Възрастни млатят младежи, хвалят се в кръчми
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Явно нямат задължения да ходят на училище или да вършат нещо полезно, поради което трябва да ги организират за полезен труд.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От цялата история някой прокурор пак ще си обзаведе вилата на Френската Ривиера. В нашата страна такъв е ефектът от престъпленията!
10
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
До До 10/ДЕТЕТО МУ НЕ !!! НО АКО ИЗНАСИЛЯТ ПРЕСТЪПЕН ПРОКУРОР ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯ ДАЖЕ ЩЕ ГИ ПОХВАЛЯ! НЕОДОБРЯВАМ ПОСТЪПКАТА ИМ ЗАСЕГА , ЗАЩОТО Е ЯСНО, ЧЕ АТАКУВАТ КОЛИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ НА КОГО СА СОБСТВЕНОСТ! НО СЕ ОПИТВАМ ДА ИМ ПОМОГНА ДА ГИ НАСОЧА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ЩОМ СА ТРЪГНАЛИ ПО ТОЗИ ПЪТ :D
9
0
 
17
 
! Отговори
До 10 преди 5 месеца
Няма значение на кого е колата,утре може да е вашата.Тези "младежи" някой трябва да ги научи,че така не се прави.След година може да решат да изнасилват по улиците и тогава ли ще ги оправдаете,че са изнасилили дете на адвокат и е оправдано?
8
6
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ЗАВИСИ НА КОГО Е КОЛАТА! АКО Е НА ПРОКУРОРИ И КМЕТОВЕ ДОРИ НОТАРИУСИ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ИМА ВИНАГИ ЗА КАКВО ДА ГИ БИЕШ!