Жена е загинала, блъсната от влака София-Бургас

Влаковата композиция е блокирана в района на Камено
9 апр 2024 22:22, Анисия Иванова
6
Жена е загинала, блъсната от влака София-Бургас
Снимка: БГНЕС

Влак, пътуващ по направление София-Бургас, е блъснал и убил жена на железопътните релси до квартал "Свобода" в района на Камено, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Инцидентът е станал тази вечер около 20:29 часа. Към момента жената е с неустановена самоличност. На мястото на инцидента са полицейски патрули, като предстои извършването на щателен оглед.

До приключването му влаковата композиция ще е блокирана и ще закъснее за пристигането си на железопътната гара в Бургас, посочиха от полицията.

Към момента не са ясни причините, довели до фаталния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: влакзагинала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Влакът едва крета по релсите извън населените места, когато наближи гара, увеличава скоростта. Това е всеки път. БДЖ трябва да се приватизира. В момента БДЖ е абсолютен провал.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Влакът си върви по пътя. А че, някой иска да го блъсне, това си е негов проблем!
2
4
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Жената е блъсната! За днес това е вече четвъртото убийство на Българи. Няма нищо по-лесно от това да се отреагира ,а време за това има достатъчно , на пожар или приближаващ се влак. Днес сме свидетели на четири убийства на Българи!
1
10
 
4
 
! Отговори
Тачо преди 1 месец
Дебилните от бдж връзват по три вагона на най дългата линия София Бургас,половината пътници пътуват прави.Жената може би се хвърлила в знак на протест срещу некъ.дърниците от бдж