Англичанин почина мистериозно в пловдивска болница

Причината за инцидента е неясна, проверява се лечебното заведение
22 юни 2024 16:55, Инна Ангелова
87
Англичанин почина мистериозно в пловдивска болница
Снимка: БГНЕС

Англичанин издъхна в пловдиската болница “Св. Георги”, като причината за смъртта засега не е ясна. По непотвърдена информация мъжът бил постъпил за лечение. След като го изписали, обаче, той настоял лечението му да продължи. Това не се случило, пише “Марица”.

Малко по-късно постъпва в болницата отново, но издъхва. На видеозаписи от камери на болницата се вижда, че бил удрян от охранители.

След инцидента в болницата е започнала вътрешна проверка по случая.

"Със заповед на изпълнителния директор проф. д-р Карен Джамбазов е назначена комисия, която разследва случая и проверява медицинската документация. На органите на реда са предадени всички записи на видеокамерите относно инцидента. Изпратено е писмо до управителя на охранителната фирма за незабавно обяснение и мерки. Образувано е и досъдебно производство. След неговото приключване и излизане на резултатите от проверката, ще бъде дадена подробна информация за нейните резултати", съобщиха от болницата.

"Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Районната прокуратура в Пловдив. Изясняват се всички факти и обстоятелства, които имат връзка с настъпилата смърт на лицето", съобщиха от прокуратурата във връзка със случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от Страната
Крием се от жегата на климатици, ще издържи ли системата?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И какво му е мистериозното!? Препил, слънчасал, правил скандали. Няма безсмъртни на този свят, дори и английските туристи в България не са такива.
48
4
 
8
 
! Отговори
До 42 преди 1 седмица
Ти си доказателство за опростачен българин чалгар
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 43 Да, продължава да е официален. Не знам по каква логика. Както навремето у нас се е считало, че всеки трябва да знае руски език, защото задължително е бил изучаван в училище, така днес очакват от всеки гражданин на ЕС да може да си служи с английския език до степен да практикува професията си.
46
0
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 1 седмица
Починал от болест или е бил убит от гардовете?Радвахте се на туристи от Англия пък ги убивате?Догодина на още по-малко ще се радвате ! Охранителят от коя голяма охранителна фирма е защо никой не казва името,от ИПОН ли е или от ДЕЛТА?Нима журналистите не знаят името,защо убиец се прикрива,какво толкова ще попречи на разследването след като се вижда на камери?Возят ви на"вагонетки"до морето на 40 години които биле"модерни",гардове вече започнаха да ви избиват в болници където трябва да ви лекуват
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За да има полза от него, да го пишем умрял от Новичок и да сложим санкции на Русия.
44
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
джамбаза е корумпе 1 в БГ медицина. турско арменския тарикат на държавна служба е направил лично богатство над 100 милиона, ама кой да види , кой да чуе, няма правораздаване , няма ред, няма спазване на закон и морал
43
3
 
4
 
! Отговори
до 43 преди 1 седмица
а кой - руския или българския ????
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма достатъчно информация какво е станало, за да коментираме.
41
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сигурен ли си, че английския език е официален в ЕС след излизането на Великобритания?
40
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако трябва да избирам между българи и коварни, нагли англо-сакси, с две ръце съм за българите!!! Да си е стоял в Англия като е болен.
39
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това че има английски паспорт не значи че е агличанин ,в Англия има мигранти от цял свят които се пишат за англичани )
38
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да не бързаме да упрекваме лекарите и охраната на болницата. Англичаните, които посещават страната ни, са известни с арогантното си и невъзпитано поведение, дори и когато не са кьор кютук пияни. Така, че не се знае какво точно и защо се е случило.
37
6
 
26
 
! Отговори
Не е дал бакшиши преди 1 седмица
Да ни съобщят кои точно лица от персонала на болницата са извикали охранителите и са поискали от тях да не допуснат англичанинът повторно да влезе в сградата на болницата. Какво е образованието на тези лица от персонала, какви длъжности заемат? Да покажат и снимка на охранителя, който си е позволил да удари човека така, че той да падне на земята.
36
4
 
27
 
! Отговори
При такива ситуации преди 1 седмица
обикновено защитавам България. В конкретния случай обаче охранителите на болницата блъскат чужденеца и не му позволяват да влезе в сградата. После пристигат още няколко охранителя, единият от които го удря и англичанинът пада на земята. Няколко часа по-късно yмupa от инфаркт. Човекът е искал допълнителни медицински грижи, защото явно не се е чувствал добре. Английският език е официален за ЕС, но повечето от нашенските служебни лица го знаят толкова, колкото аз знам марсиански.
35
2
 
15
 
! Отговори
до доктора преди 1 седмица
""""вие все ревете и се оплаквате.............ами ако бяхте в Сомалия.""""" ------ Не се кахъри, бе, "докторе", ние скоро ще се превърнем в Сомалия ама и ти тогава недей да ревеш: "Помооощ...., Къде ни е полицията"!!! -))))
34
14
 
3
 
! Отговори
Всяка държава преди 1 седмица
има различни регулации в медицината................светът е отворен, на който не му харесва България и как лекуват БГ-лекари...............да се маха.............на Запад..............в Англия, Франция или САЩ!!!!И там ще ***............няма да доживеете 200 години.............гаранция!!!
33
0
 
15
 
! Отговори
Всеки греши преди 1 седмица
включително и лекарите....................в България има и много добри лекари, има и чисти търговци, които те гледат като касичка............на какви ще попаднеш, е късмет!!!
32
2
 
19
 
! Отговори
USA do 21 преди 1 седмица
ела да види тука колко струва една лекарска грешка тука в USA!в ча,л...рия незнам за осъден доктор още!!! разграден двор е тази държава!!!
31
2
 
11
 
! Отговори
до лекарите преди 1 седмица
""""""""Лекарите са хора като всички нас и грешат!!!Или вие не грешите, като работите""""""" ------------------ Супер оправдание!!!! -))))) Само се моли, ти самият да не попаднеш на такъв "доктор"!!!
30
5
 
12
 
! Отговори
кардиолог преди 1 седмица
Бях на една специализация в Англия, цял месец, за кардиология и по-специално за клапни проблеми или т.нар. сърдечни пороци и трябва да ви кажа, че англисйките колеги с нищо не са повече от нас-българските лекари!!!