Опашки на "Кулата", хиляди българи се съединяват с Гърция

Колоната от автомобили е близо 5 км
134
Опашки на "Кулата", хиляди българи се съединяват с Гърция
Снимка: БГНЕС

В Деня на Съединението хиляди българи се съединяват с... Гърция. Близо пет километра е опашката на граничния пункт "Кулата" от желаещи да използват за почивка празничните дни.

Всички гишета работят, но преминаването не е бързо. Една от основните причини са част от шофьорите, които се опитват да хитруват и да минават през аварийната лента.

Пътища в Югозападна България по магистрала "Струма" и особено в Кресненското дефиле, са натоварени.

Засилено е и присъствието на полицията, още вчера от "Пътна полиция" са предупредиха, че изваждат по пътищата в страната цялата налична техника, за да следят за превишаване на скоростта и шофиране под въздействието на алкохол или наркотици.

Униформени ще контролират и всички точки, в които се отбелязва днешния празничен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: опашкиГърцияКулата
Още от Снимка на деня
Времето днес: До обяд слънчево, после гърми и вали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
24
 
! Отговори
Вчера.бг преди 1 седмица
Основната причина за опашките са крадливите ни ,вечно каращи се помежду си , некадърни и нехаещи политици , заради тях не сме в Шенген, а старията ви е евтина , заглавието ... хората искат да използват почивните дни за да си починат на чисто море с човешко обслужване , не да ги мамят разни тарикати по гмномориеро , а съединението си е празник , който можете да отпразнувате като не пишете подобни креттенски статии.
17
2
 
15
 
! Отговори
1262 преди 1 седмица
Какво му е на Паралия. Преди 2 мес.бях там. Има и евтино, има и скъпо. Добро обслужване. Пълно беше с румънци и сърби.Но беше изключително горещо, което аз не понасям. Затова догодина по това време.
16
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Па на мене у Гърция Никъде не ми аресва ,че и гърчолята взеха да ни се мръщат .И не ми сравнявайте Албена с керамоти или Созопол и Несебър с паралия катерини и неа врасна
15
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много по-добре да се съединяваме с Гърция отколкото със селските мутри по морето или *** във Велинград за 1000лв на вечер на блок маса със закуската от оня ден и вечеря балкантурист. Какво не разбрахте за последните 15 год че се чудите на хората още, в БГ не става за почивка и точка, изобщо не ме интересува какъв празник е и никога няма да ми е повод да пълна гушата на селска мутра.
14
2
 
14
 
! Отговори
vs преди 1 седмица
Когато управляваме МПС на магистрала в лентата за принудително спиране, книжката се отнема за 3 месеца, а глобата е 1000 лева. При рецидив книжката се отнема за 6 месеца, а глобата става 4000 лв.18.04.2023 г. Една две камери, и на някои почивката ще им излезе доста солена! Ама куките и държавата работят "предимно" за народа и реда!
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
13, ЕС е едно, Шенген(ско прострнство) е нещо друго. Та вместо да съветваш, съвете е ти да се образоваш малко. колкото до тарикатите през аварийната лента - на това отдавна са му намерили цаката - по една патрулка с 4-5 човека, през 1км и на всички тарикати им връчват и по една честитка. Толкова бързо не могат да изчезнат.
12
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По добре там отколкото на помийната яма наречена "слънчака" и други подобни мутренски места по нашето черноморие
11
6
 
15
 
! Отговори
до 12 преди 1 седмица
Нещо си се объркал май! Има по тези места супер луксозни апартаменти за по 300 евро на вечер! Има българи с коли за по 300 к! А иначе си много ентелегентен! Личи ти още от първото изречение! Чист българин! 100%
10
4
 
26
 
! Отговори
Съвет преди 1 седмица
Пускайте ги без проверка. За 15 мин. всичко е изчезнало. Нали сме членове на ЕС.Съсипахте празника на хората.
9
2
 
4
 
! Отговори
бл преди 1 седмица
"До бл ia pitai kom6iite ......da vidi6 kakvi otgovori 6te polu4i6" . Питах комшията. Той каза "Мчи, ква да е?!" и ме покани на ракия.
8
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къде са копейките да жалят, че българите нямаме пари и само вечната дружба с рассия ще ни оправи? Когато го играехме с тях големия брат и малкото братче, преминаването на същата граница можеше да ти коства куршум. В гърба.
7
32
 
12
 
! Отговори
К9 преди 1 седмица
Хубаво отиват, ама ако може и да не се върнат ще е още по-хубаво. На всички проовинциалисти Гърция им е Бали. Това им е върха на еволюцията и щом са в Гърция, значи са успяли в живота. :)))
6
4
 
8
 
! Отговори
... преди 1 седмица
До бл ia pitai kom6iite ......da vidi6 kakvi otgovori 6te polu4i6
5
6
 
33
 
! Отговори
бл преди 1 седмица
Тя, северна Гърция си е българска. Може да са решили да я присъединят официално.
4
1
 
17
 
! Отговори
Учи членуването бре преди 1 седмица
Пътища в Югозападна България по магистрала "Струма" и особено в Кресненското дефиле, са натоварени. . . . . Няма ли някой в редколегията да помогне, та от ранна утрин ни оставяте на неграмотна словесна диария! Да, граматични грешки в коментарите са допустими, но в редколегията при професионалистите?
3
19
 
15
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 седмица
с биричка от разпродаждба в лидъл на безплатна зона на по евтин плаж в гърция - новия идеал на европейския българин според днесарите
2
1
 
32
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Присъствието на "Пътна полиция" е засилено,но се кара в аварийната лента.Къде е засилено присъствието? В крайпътните бензиностанции или на пътя?
1
11
 
8
 
! Отговори
Пунта кана преди 1 седмица
богатите в гърция бедните ходят в пунта кана за втори път тази година за по 2 седмици всеки път