Сблъсък на мотопед и тротинетка, мъж е с опасност за живота

Водачът на тротинетката се издирва
27 сеп 2024 14:25, Стела Стоянова
12
Сблъсък на мотопед и тротинетка, мъж е с опасност за живота
Снимка БГНЕС

72-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Димитровград, съобщават от Областната дирекция на полицията в Хасково.

Инцидентът е станал в четвъртък. На кръстовището между улица "Ст. Караджа" и булевард "Сан Стефано" са се сблъскали мотопед и електрическа тротинетка.

От удара между тях е пострадал 72-годишният мотопедист, който е настанен в хасковската болница с опасност за живота.

41-годишният водач на тротинетката се издирва. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от Страната
КЗК образува дело срещу Агенция "Пътна инфраструктура"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 35 минути
"Ти сега ще кажеш, че и на колело си се качвал, ама не си вече на 14 години и не е за тебе :)" - Не знам на кгоо говориш, но в Дания, Шеецария, Холандия, Швеция, Германия и още мнгоо дуриг, имаш хора не на 41, ами на 71 които карат колела. Айде, да не ги стигнем по всичко западняците, ама по това, нито е срамно, нито е толкова трудно.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 37 минути
Карайте ги да носят светлоотразители и каски. Ще намали сериозно "аз съм голем пич" фактора и ще ги карат основно такива, които реално внимават и са отговорни.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 56 минути
троинетките убиват
9
0
 
14
 
! Отговори
Стенли преди 1 час
Много н...аааагли станаха - и тротинеткаджии и велосипедисти... За едно лято три пъти ме удрят и офейкват. Единия път бях съборен и доста травмиран , но явно това ни чака - фучат си по тротоари, площи за пешеходци и хич не им пука. Няма оправия....Бъркотията става все по - голяма
8
7
 
1
 
! Отговори
Джо преди 1 час
Стига де, и аз съм на 41 и карам тротинетка (не съм участвал в инцидента :D )..Просто ми е много по удобно да ходя до работа така, вместо да търся място 10 минути къде да паркирам... Ти сега ще кажеш, че и на колело си се качвал, ама не си вече на 14 години и не е за тебе :)
7
0
 
6
 
! Отговори
Ванката преди 1 час
До 73236Ако и на всички шофьорчета дето правят ПТП-та им завираха ауспосите на същото място, щяха да се научат да шофират
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Ушев Дмитроград не е точно мегаполис. Хората се познават. Някой го е разпознал и е казал наполицията, а 41 годишният сигурно е избягал при някой адвокат.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До 3 Силно се съмнявам, 40 годишния т с тротинетката да беше избягал, ако дядото беше отговорен. Сега, да си на 13, да хукнеш от *** го разбирам. Ама 40 годишен мъж ... с тротинекта. Не ме разибирайте погрешно - и аз съм се качвал. Беше много забавно. Почувствах се, като дете. Ама след 3-4 возения ми писна.
4
0
 
9
 
! Отговори
Ушеф преди 1 час
Момент!?!? Милиционерите знаят, че търсят 41-годишен!? Този младеж и пеша ще стигне до Гърция, но Милиционерите са Мързеливи, Слабограмотни същества и Нищо не става от тях. Закривай......П.С. Това се случва защото Милиционерите са спали, вместо да Контролират!!Уволнявай.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Дядото ли е виновен?
2
1
 
21
 
! Отговори
73236 преди 1 час
И след като бъде намерен да му бъде завряна тротинетката в г ..з, публично.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Емили Тротинетката е за евроатлантическите ценности и подкрепя безрезервно Зеленски !