За втора поредна година Хуауей Технолоджис България награди отличници от ВУТП

На 09.09.2023 г. в залата на ВУТП се проведе официалното откриване на новата учебна година
10 сеп 2023 13:55, Нели Христова
4
За втора поредна година Хуауей Технолоджис България награди отличници от ВУТП

Генералният мениджър на Хуауей Технолоджис Бъгария, Тери Ли, награди завършилите специалността „Киберсигурност на високите технологии " и новоприетите с отличие студенти в специалност "Информационни технологии".

"Бих искал да поздравя всички млади хора тук, които са бъдещите лидери и новатори и умеят да решават проблемите, пред които светът се изправя" каза Тери Ли. Генералният мениджър на Хуауей Технолоджис България призова студентите да вярват в себе си, да имат големи мечти и да помнят, че пътуване, дълго хиляди километри започва със солидна стъпка.

"В Хуауей ценим не само интелигентността, ценим креативността и способността да се адаптираме в бързо променящия се свят. Вярвам, че разнообразният опит и перспективи, които имате от академичния си опит във ВУТП, ще бъде безценен актив за дигиталното развитие на България", допълни генералният мениджър на Хуауей Технолоджис България.

За 142-ри път Висшето училище по телекомуникации и пощи отвори врати за нови студенти, които да се подготвят за инженери в областта на комуникациите. Студенти, преподаватели, служители, представители на правителството и бизнес партньори заедно поставиха началото на ползотворна учебна година за всички.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Хуавей много напредна и вече само санкциите могат да го забавят, но не и да го спрат. Впрочем, дори автомобилите им са много интересни и напредничави.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Китайските кибер шпиони награждават бъдещи български кибер контра шпиони.
2
0
 
1
 
! Отговори
Шебек преди 8 месеца
Аз съм много доволен от хуауей и шаоми...
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не си взимайте Хуявей!