След "Д-р Хаус" да се сбогуваме и с "Декстър"

Продуцентите обявиха 8-ми сезон за финален
28 юни 2012 09:58, Петя Славова
2
След "Д-р Хаус" да се сбогуваме и с "Декстър"
Актьорът Майкъл Хол. Снимка: Reuters

Явно е дошло времето да се разделим със старите си познайници от малкия екран. След като през май стана ясно, че "Д-р Хаус" приключва, сега ни съобщават и, че осмият сезон на телевизионния сериал "Декстър" ще е заключителен.

Това съобщава на сайта си TV Guide, като се позова на изпълнителния продуцент на поредицата Сара Колетън.

Според Колетън авторите на проекта първоначално са предвиждали седмият сезон, чиито епизоди ще бъдат излъчени от септември 2012 година нататък, да е последен. Представители на телевизионния канал Шоутайм обаче са убедили създателите на "Декстър" да заснемат и осми сезон от известната поредица.

"В известен смисъл това ще е финална поредица, състояща се от два сезона"- твърди Колетън. Тя признава още, че създателите на "Декстър" вече знаят как точно ще завърши поредицата.

Още по темата

Началото на "Декстър" започва през октомври 2006 г.  Досега зрителите са гледали шест пълни сезона, съдържащи 72 епизода. От 2006 г. досега поредицата е награждавана с "Еми", "Златен глобус" и други престижни отличия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, радвам се, защото историята напълно загуби фокуса си. Можеше и на 4-ти сезон да свърши, но докато дава мляко трябва да се дои кравата нали така.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неееееееееееееееееееееееее