Журито на MasterChef стартира нов сезон с още по-строги изисквания

Прецизно филетиране, майсторско флабмиране
39
Журито на MasterChef стартира нов сезон с още по-строги изисквания
Снимка: bTV

В понеделник от 21:00 часа по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева. В шестия сезон на любимото кулинарно шоу пред хоби-готвачите стои ново предизвикателство – да впечатлят журито толкова много още от първата си среща, че да заслужат не само бяла, но и златна престилка. Новият елемент в играта ще класира трима безспорни таланти директно в селекцията на топ 16 най-добри любители кулинари и те ще избегнат елиминацията след кастингите.

Прецизно филетиране, майсторско флабмиране и изящно аранжиране с впечатляващи цветове и текстури ще зарадват журито с пир за сетивата. Те ще опитат авторски предложения за морски дарове, домашна паста, здравословни десерти, ястия от традиционната българска кухня и екзотични рецепти от Австралия и Азия. Уверени играчи ще поемат рискове с избора си на представителна чиния, стратези ще заложат на добре оттренирани комбинации, а някои ще се сблъскат с неочаквани проблеми и ще импровизират в презентацията си.

Българи, върнали се от чужбина и чужденци, избрали България за свой дом ще покажат пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу разбирането си за MasterChef храна. Сред желаещите да се сдобият с престилка зрителите ще видят вокалиста на метъл бандата Urban Grey - Добромир Ганчев, „Мис тяло“ – Кристина Казакова, виетнамска магьостница на клечките и млада двойка, запознала се в САЩ. Но всички те ще трябва да прескочат „висока летва“, защото журито ще бъде още по-взискателно към идеите и изпълнението им.
Надежди, притеснение, самоувереност и решимост ще се редуват с радостни усмивки и разочарование от допуснати грешки. В същото време любовта ще покаже своите различни лица  – към храната, стила, изкуството, близките и към партньора. Дали обаче тя ще е достатъчна, за да спечели одобрението на топ-кулинарите? Добре ли е подготвено шестото поколение хоби-готвачи за авантюрата MasterChef, как се готви с дълъг маникюр и ще грабне ли някой златна престилка - в понеделник от 21:00 часа по bTV

Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на „ненаситните“ фенове на MasterChef ексклузивни коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто. На сайта masterchef.btv.bg потребителите ще гледат и авторски видео рецепти с всяка стъпка от изпълнението им.
В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: журиMasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До 12Между нископлатен,и такъв със сбъркано мислене,често лежи нечия високомерна главица,която се чуди с каква щуротия да блесне,та дано я забележат че съществува.Такива главици с повечко парици с лопата да ги ринеш,най-често са некадърни началници,и алчни "бизнесмени".
32
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Като се мислят за master chef,да си правят умрялото предаване там,където се е пръкнало въпросното чуждестранно словосъчетание.
31
0
 
1
 
! Отговори
Боян Вълчев преди 4 години
Знаете ли кое е най-абсурдното покрай това реалити?Андре Токев наема служители в собствените си заведения при следните условия:5-дневна работна седмица, с по 12 часа продължителност на работния ден. осигуровки на минимална заплата.реално плаща в плик, под масата, спестявайки пари от собствените си служители. Това се уверих в скорошна среща с представители на неговия бизнес - бях на интервю за работа. Запознавайки се обачче с тези условия, бях меко казано огорчен.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"флабмиране"Дори и в btv.bg и 24chasa.bg е написано така.
29
0
 
4
 
! Отговори
дан4о преди 4 години
Прекалено изпипване на храната и нейното ежедневно обсъждане , си е чист старчески битовизъм
28
0
 
2
 
! Отговори
дан4о преди 4 години
Добре си е предаването и други такива тъпотии са необходими.Ако ги няма , ще трябва да почнат разводите, че много хора с този *** си пълнят жалкия живот и се търпят един друг..
27
0
 
6
 
! Отговори
до 11 и 12 преди 4 години
Време е такива като вас да разберат, че това да ходиш по fine dining ресторанти и да се хвалиш как ядеш новоизмислени ястия за луди пари, не те прави с нищо по-различен от останалите хора. Всеки има право на вкус, но това да те избива на показност е признак за ниска култура и високо ниво на комплекси, точно като тези в журито на въпросното предаване.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки с интелект на *** ще бъде очарован от такива реалити недоразумения...То освен от ядене, пиене и банкети никой не се интересува от друго в тази държава. Краденето разбира се е нещо съвсем нормално... за да го отбелязвам специално...
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквато е програмата на телевизията... такава е и публиката, която я следи...Само дeбилcки сериали и "реалити" т'ъпотии...
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много готвачи ..то чудеса,и аз също съм готвач,но тия предавания е предварително нагласено,който е готвач знае за какво става въпрос,то шефове много се навъдиха,тоя в средата на снимката е добър а жената и другия *** за зеле не стават:)
23
0
 
2
 
! Отговори
Местещ преди 4 години
Зор ми е!
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуиран затворник, прикрит психо и откровена камила - водещите на черпак сериала
21
0
 
7
 
! Отговори
Митко Миташки преди 4 години
До 21 Спокойно и него ще го дават! Във вторник от 21:00 часа!И мен ме изумява, как мити ми мъже на около 30-40 години позволяват тоя комплексар, да им вряска като даскалица в критическата! Явно още не се е появил тоз дето ще му нахлупи тенджерата върху главата :)))
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом манджарите станаха звезди и си имат звездно предаване...света отива на зле, наистина.
19
1
 
6
 
! Отговори
Гон преди 4 години
До 15 И кое е "добрето казано" Че обижда хората с 1500 заплата/много от които ги изкарват с пот на чело,5 дена в седмицата/Тези които карат Bmw /к'во лошо има/И тия дето живеят в Люлин/и там живеят хора/ На всичкото отгоре и с литературен герой ще ни сравнява... ,,Естет с вид на Пастет,, Няма какво да говорим повече...
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 15 И кое е "добрето казано" Че обижда хората с 1500 заплата/много от които ги изкарват с пот на чело,5 дена в седмицата/Тези които карат Bmw /к'во лошо има/И тия дето живеят в Люлин/и там живеят хора/ На всичкото отгоре и с литературен герой ще ни сравнява... ,,Естет с вид на Пастет,, Няма какво да говорим повече...
17
1
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Еееее добре че са тия да на научат да готвим бе, то ей тъй сме одъртели-на глад и фотосинтеза...В една чинея колкото тава, турили някакво цвъкне колкото 5 стотинки, два стръка зелено до него, и на туй ядене му викат...А пък от тоя шарения таласъм, отрова да не взимаш, камо ли да те храни с посинелите си нарисувани ръце бе...По цял ден да се къпе, пак си е мръсен и ти иде да му се изпикаеш на главата...Пуста тояга за такива-за дървари не стават-манджа за хората ша ми готвят
16
2
 
12
 
! Отговори
Ася преди 4 години
Тази гУспожа рядко я издържам! Да бяхте върнали Лео Бианки поне.
15
0
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 4 години
И да си отговаря сам, в което се съмнявам, човекът е прав. Доста добре казано и в двата коментара.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако мразим нещо повече от реалитита то това са готварски реалитита, където някакви готвачи се пишат за звезди и суперзвезди.