Внукът на Цар Киро иска споразумение, прокуратурата не ще

Кирил Рашков-младши е обвинен в закана за убийство
Обновена: 17 ное 2011 16:56 | 17 ное 2011 16:53,
132
Внукът на Цар Киро иска споразумение, прокуратурата не ще
Кирил Рашков-младши. Снимка: Булфото

Кирил Рашков-младши, внукът на т.нар. Цар Киро, е поискал делото срещу него да се води по съкратената процедура, съобщи говорителят на Съдебната палата в Пловдив Марияна Кирезиева.

Рашков-младши е обвинен в отправяне на заплаха за убийство към Веселин Христев – чичото на 19-годишния Ангел Петров от Катуница, отправена малко преди момчето да бъде прегазено.

Още по темата

Направеното от адвоката му – Даниел Ангелов, искане на практика означава, че внукът на Цар Киро е готов да се признае за виновен и да сключи споразумение. Така при една осъдителна присъда съдът е длъжен да намали наказанието с една трета.

Dnes.bg потърси за коментар шефа на прокуратурата в Асеновград Калоян Димитров с въпроса дали обвинителите биха сключили споразумение с Кирил Рашков и така той да получи наказание под предвидения в закона минимум.

„Категорично няма вариант да сключваме споразумение с Кирил Рашков-младши, ще настояваме за ефективна присъда и налагане на максимално наказание”, обяви прокурор Димитров.

По думите му има безспорни доказателства, че именно внукът на Цар Киро е отправил смъртните заплахи по адрес на Веселин Христев.

В същото време хората от Катуница винят близките на Цар Киро в поръчителство на убийството на 19-годишния Ангел Петров и се надяват скоро срещу тях да бъдат повдигнати обвинения именно за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ooo,lainometite...da qdete ciganskiq *** na car4eto :):)
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo stgemu pratnete na unaia rabota ko ste napravete ima mankizi i ste na svobota v ispania ste lesi ama na plasa a vie giavuri samo mosete da laete kat ulicni pseta bal bal bal iastemi salama
113
0
 
9
 
! Отговори
Мина преди 12 години
С какво право този измамник и престъпник продължават да го наричат Цар Киро, какъв ти цар, срамота е. Кой е виновен че имаме такива като Киро Рашков, та нали именно журналистите, медията и Слави Трифонов, направиха Рашков известен, защо не са го питали как така и защо е цар Киро и от къде толкова пари. Всички знаят че цялата фамилия на Рашков се занимава с престъпна дейност, като започнеш от джебчийство, простутуция, наркотици, спиртни напитки- алкохол и куп още незакони дейности.
112
0
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АЛО-О-О, ПРОКУРАТУРАТА,АКО НЕ СПРЕ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!!ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА!ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро...Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ- ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ...Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!
111
0
 
9
 
! Отговори
наско преди 12 години
докога ще си затваряме очите за поръчителството на убийството на Ангел кой ще отговаря
110
1
 
3
 
! Отговори
Fuck преди 12 години
"сите македонци от Пиринска Македония и на македонската емиграция во бугария" могат са само да го ДООХАТ на Българите нещастни неопределени ***
109
0
 
3
 
! Отговори
zatvor za tebe преди 12 години
Samo zatvor do kraya na dnite ti , *** - ubiec !
108
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И *** и главен прокурор Велчев са за бесилка!!!!!!!!!!!
107
1
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Ейго *** маке бе,а бе чушка ти имаш ли си на хабер,че ако ви запукаме ще крякате като жаби бе вашта мамка македонска неграмотна,все *** ли ви раждат бе,как не се намери един македонец който да бъде различен от шебеците бе, пфуууу *** ***.
106
0
 
17
 
! Отговори
ALMA TURE преди 12 години
подаряваме на внучето билет за СПА ЦЕНТЪР треблинка,
105
15
 
3
 
! Отговори
ДО 107 преди 12 години
Късно е да протестираш . Това трябваше да го направиш преди 20 години .Моето виждане след управлението на Борисов е следното - Турция ще си вземе Тракия , Румъния ще вземе Добруджа , Гърция ще вземе Македония , Сърбия ще вземе София , и както винаги през вековете Перник ще бъде България .
104
7
 
7
 
! Отговори
КАК ДА ЖИВЕЕМ преди 12 години
Изгониха Цар КИРО , да изгние в затвора дано . Жалкото е че днес Найденов и Борисов продадоха земята под къщите на Китайските Комунисти за отглеждане на ориз .До всички форуми - моето нарицателно за пищещите в защита на ГЕРБ - Китайски Комунисти .
103
1
 
24
 
! Отговори
АЛОООО преди 12 години
АЛОО АДМИНИТЕ КЪДЕ СТЕ, 11 ТЕКСТА Е С ОТКРОВЕНО АНТИБЪЛГАРСКО СЪДЪРЖАНИЕ И С ЯСНО ИЗРАЗЕНА ПРОВОКАЦИЯ! АКО НЕ СТЕ БЪЛГАРИ И НЕ МИЛЕЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ!
102
5
 
10
 
! Отговори
Така... преди 12 години
Така и така стана въпрос за *** на киро... Та какво стана със събарянето-от средата на Октомври минаха две седмици,а къщите на *** още са цели?!!!!! Типично по герберастки-предизборни ЛЪЖИ!!! Ама нали киро емангуста-гербераст...
101
0
 
19
 
! Отговори
qwer преди 12 години
На това животно най би му прилягало една доживотна за да прави щастливи затворниците до краят на дните си.
100
0
 
14
 
! Отговори
ВАЖНО преди 12 години
Вие форумци , коментатори и хейтъри .Млади сте , живота е пред вас , но моля ви , изтеглете БГ филма *Гераците*.Изгледайте го , не е цветен 3D или MP4 , Черно Бял е ,но съдържа живота на всеки човек .Ще ви достави удоволствие.
99
0
 
21
 
! Отговори
Debora преди 12 години
Внукът на Цар Киро иска споразумение, прокуратурата не ще-------------------------------------------------Този, освен да иска друго знае ли да прави !?
98
17
 
0
 
! Отговори
циганин преди 12 години
Да му ядете на този с българското име ЧОЛОУГЛУ мад. и . те .
97
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв цар бе,*** тарикат е този!За него закони и съд няма ли?Искал споразумение!Много филмчета са гледали,*** смотани!
96
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не само,беше докарал танковия полк в пазарджишката *** махала