Гешев убеден: Русия пази Цветан Василев, който се крие в Сърбия!

Прокуратурата не се притеснявала да разследва никого
299
Гешев убеден: Русия пази Цветан Василев, който се крие в Сърбия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Русия пази банкера Цветан Василев, който се укрива в Сърбия, заяви главният прокурор Иван Гешев след среща с български евродепутати в Брюксел, цитиран от БНР.

Още по темата
На въпрос дали ще арестува Делян Пеевски, ако се окаже, че той е високопоставеното лице, за което се очаква САЩ да обявят, че няма да бъде допускано в страната, той отговори: "Депутатът Пеевски и всеки друг депутат, министър виждате, че има в ареста, олигарси, които се крият в ОАЕ и Цветан Василев в Сърбия го пази руската държава с помощта на сръбската държава... Ние не се притесняваме да разследваме никого".

За изпратеното писмо до Европейската комисия и Европарламента по повод банкера Цветан Василев, който вече няколко години се крие в Сърбия, Гешев заяви, че явно има индикации, че сръбската държава не изпълнява международни споразумения и заради това е информирал европейските институции.

"Аз не съм дипломат и не съм политик", каза главният прокурор в отговор на въпрос дали обвързва преговорите за присъединяване на Сърбия към ЕС.

"Аз съм дал една информация, която е юридическа, на Европейската комисия и Европейския парламент. Политическите изводи ще си ги направят съответните политици, съответните дипломати и съответните хора, от които зависи това", продължи Гешев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
4
 
! Отговори
от къде на къде преди 4 години
Че то и ЛЕВСКИ се е крил от властите, турските власти в България, и се е готвил и обмислял как да направи Революционните Комитети.Значи ли това, с горната статийка, Цв Василев е издиган до ранга на ЛЕВСКИЗначи ли това, след като вече са го провъзгласили за такъв и то от Прокуратурата, че властите в София са Турски?Значили това след като Василев е ЛЕВСКИ а властите в София Турски че е дошло време в Ловеч да се създадът Рволюционните комитети които ще осъществят антиТиварската Революция БЕЕЕ?
134
3
 
10
 
! Отговори
14444 преди 4 години
Да жиее Русия!Да живее Путин -Господаря на света. АМА Е ЧЕЛ НЕ САМО ВИНЕТУ. МАКАР ЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ ,ЧЕ НАШИЯТ И ВИНЕТУ Е ЧЕЛ.
133
3
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 4 години
Като гледам снимката - в кой ли месец е Каскета? 6-ти може би? Каракачанката определено е към края на 8мия, сигурно за това не пътува вече - да не му изтекът водите на път...
132
5
 
12
 
! Отговори
Факти преди 4 години
Русофобското правителство на цар Фердинанд вкара България в Световната война против Русия. Всичко свърши с Ньойския договор и националната катастрофа. Не само това- по фронтовете загинаха около 200 хиляди млади мъже- генетичния ресурс на нацията. Русофобското правителство на Богдан Филов вкара България във Втората световна война. Края също беше катастрофален. Няма по-продажни екземпляри от тия които под русофобия маскират действия за унищожаване на България.
131
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 147Увеличаването на заплата грях ли е бе Ланкоуло ?
130
7
 
12
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
Давай Гешев - мачкай га.довете. Такъв прокурор ни трябва а не ме.кере. Ама да подгониш и Ниновицата за корупционната сделка със Техноимпекс. Да си каже от къде младата тогава се.лян.ка намери пари да купи сочното предприятие и защо мъжът и получава 110000 лв. заплата от Лук Ойл без да е на някаква висока длъжност и за какви услуги от страна на жена си към Русия получава тези пари. Попитай я къде изчезнаха онези 25 милиона от касата на БСП и как купи имението на синчето си в САЩ за 10 милиона?
129
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Увеличават заплатата на шефката на НАП на 5000 и нещо си лева !!! И отново dnes.bg мълчи ! Намалят на ром присъдата за убийство на 3 години !!! 3 години *** нещастни и dnes.bg пак мълчи ! Защитавайте Бойко още , този с факли трябва да го изгорят в парламента ! Народееее ставайте да ги махаме тези, мръсни българоубийци ! Позор !!!
128
2
 
6
 
! Отговори
Тролъ преди 4 години
Странджа целия е за теб и на Бойко и на Доган хапвай си ги със здраве !
127
6
 
6
 
! Отговори
Р.Радев-балалайка преди 4 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
126
6
 
9
 
! Отговори
Иф 1945 преди 4 години
Цветан Василев праща поздрави на селянина с Каскета.Айде със здраве
125
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Летец за НАТО, генералЖивот не жали, ни материалВойна на кино е видялсамо той от нея оцелялСекретарка тръпка комплиментдве заплати апартаментСРС КПКОМПИ ПрокурорАрмия Шуробаджанащина ЗатворЗлоба Ярост ВЕТО на квадратЧерногледство ръси цял мандатКой е този ПрезидентШпионин руски елемент ?
124
10
 
13
 
! Отговори
мак преди 4 години
Само русия им е в главите, а кой пази московски, цвък, цецка ц., каракачана, местан, шефка на нап и други знайни и незнайни?
123
4
 
10
 
! Отговори
Розата преди 4 години
Ехоо,Оня с Каскета,я ела на себе си! Яповикай Хера,както и вика Баце да каже кои са следващите!Щото има и един Министър Председател.
122
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев давай оставка ! За убийство 3 години дава съда ! Как не ви е срам ? Убивайте им казвате на ромите , ще лежите 3 години. Позор е българският съд ! А ти Гешев и ти Бойко да гниете в забвение ! Инфаркт да ви тръшне пас по скоро ! С инсулт с години да се мъчете ! Вие не сте хора ! Вие сте *** ! *** ! Проклинам ви до 9то коляно в мъки ! Пу ! И dnes.bg - не давате новините за намалената присъда , за убийството от ром, защо ?
121
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да живее гешев, искахте прокуратурата да действа, сега гешев бил такъв....... Еми да го дух.те ***
120
8
 
14
 
! Отговори
До 133 преди 4 години
Ще трябва да "разчистят" поне 70% от народа ни, защото горе-долу толкова са русофилите в България.Ще им е трудно !
119
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя подкара филма по дадения му сценарии! По - голяма глупост скоро не бях чел всеки средно интелигентен човек може да си направи сметката кой разграби КТБ!
118
8
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Евроатлантическият цирк няма край. Параноята им също !Прокурорът Гешев политкоректно привижда дългата ръка на Кремъл държаща политически чадър над Цветан Василев.Налудничаво нали ?!Вашингтон пък тръгна да бори корупцията у нас забранявайки вход не на Пеевски, Цацаров или някой подземен бос, а на никому неизвестния съдия пуснал един русофил до Русия ...Тия станаха за смях и на гаргите !
117
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народе,голям щатски гръб стои зад Борисов и Гешев,и затова сега хвърчи перушина по всички линии.Даден е пълен картбланш и от ЕС за разчистване на всичко - политика,корупция,съдебна власт,хазарт,сива икономика и т.н.Гешев неслучайно визира Русия, за сръбската връзка и Цв.Василев.Посочването с пръст и осветяването на "черната овца" съдия Михайлов,е знак, че петата руска колона е на дневен ред!
116
3
 
5
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Докато медиите пак ни правят театър искам да обърнете внимание на цените на горивата