Единият полицай с крадения тото фиш остава в ареста

Съдът пусна другия да си ходи вкъщи без мярка
Обновена: 15 фев 2020 20:17 | 15 фев 2020 20:15, Камелия Цветанова
24
Единият полицай с крадения тото фиш остава в ареста
Снимка: Pixabay

Софийският районен съд остави в ареста заместник-началникът на 3-то районно управление в София Красимир Любомиров. Другият служител на реда, арестуван за опит за измама с печеливш фиш на тотото - началник група в Столичната дирекция на вътрешните работи Николай Стоименов, бе освободен, предаде БГНЕС.

Още по темата

По-рано днес съдът гледа мерките за неотклонение на двамата висши полицаи в МВР - заместник-началникът на 3-то районно управление в София Красимир Любомиров и началник група в Столичната дирекция на вътрешните работи Николай Стоименов.
Двамата бяха задържани за 72 часа, след като, според обвинението, присвоили печеливш тото фиш.

В края на януари възрастна жена станала жертва на джебчии. Сред откраднатото бил билетът с печалба от 12 000 лв. След кражбата тя пуснала жалба, но сигналът й не бил заведен по стандартната процедура.

Главният секретар: Полицаите, откраднали печеливш фиш, работели срещу джебчийските кражби

Според прокурор Иван Петров пропуск в СДВР е допуснал фишът да бъде присвоен. Докато не се предаде на материално отговорно лице, фишът не се води никъде, обясни прокурорът. Адвокатът на обвиняемия полицай от СДВР - Георги Ценев, заяви, че според него към момента няма достатъчно доказателства и на този етап отказа да коментира.

Пред медиите прокурорът разкри, че двамата обвиняеми са имали възможност по време на работа да се срещнат с възрастната жена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: съдтотополицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съда работи добре,за нашите хора))
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе защо не ги пуснете всичките бе? Че те хората са си вършили работата по служба.Фишът е взет като доказателство срещу незаконният хазарт,който десетки години се шири из държавата в лицето на няколко айдука.Единият даже го гръмнаха в главата,а един друг скъса синджира съвсем наскоро.До сега ни лъжеха че главното учстие е на ,,една фирма от Кипър'' с неизвестен собственик.то така стана с Електроразпределението,парното и ДЖИ ес емите.Та това е Приватизацията.Държавата подари цели отрасли ЦК-то.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НА ПИЯНАТА УЧИТЕЛКА ВЕДНАГА ПУБЛИКУВАХА СНИМКА,НА ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ***-НЕ,ЗАЩО ЛИ.?ЖИВОТИНСКАТА ФЕРМА В ДЕЙСТВИЕ.ПОЗОР И СЪД,!СЪС СИГУРНОСТ ТОВА ПРОВИНЕНИЕ НЕ Е ЕДИНСТВЕНО,А ХОРАТА ЧАКАТ ПОМОЩ ОТ ТЕЗИ,КОИТО ПОЗОРЯТ ПОЛИЦИЯТА И СА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така де, не може всички да са в ареста, първо единия излиза, после като отшуми и другия.
12
0
 
13
 
! Отговори
Абсурд преди 4 години
Кални душици,на тва ни е полицията,която хрантутим
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой каквото може това прави.
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В територията за да станеш милиционер трябва да си поне наполовина престъпник иначе комисията те къса. Докато назначават по парична или наш човек система така ще е, и се чудят, че нормалните се евакуират през летищете.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работата при полицията е, като при спешния телефон 112,през лятото на 2016-та той се беше сринал и хората не можеха да подават сигнали !Истина е !
7
2
 
35
 
! Отговори
Бай Михо преди 4 години
Защо не публикувате снимките на Красимир Любенов и Николай Стоименов ?Искам да видя как изглеждат ръководни кадри от полицията,ограбили самотна възрастна жена!
6
4
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Адвоката на продажното ченге по добре да каже че просто е искал да го снимат по телевизията и за това е присвоил-откаднал фиша.Токава ще му простят и ще го издигнат в службата
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е другия да понеделник
4
20
 
4
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Няма как при месечно възнаграждение от "преко сила" няма и хиляда лева и то с положен много повече от регламентираният труд да има "добър материал" в полицейската и като цяло охранителната сфера ! MADE IN BG.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само реклама направиха МВР какъв и какво ще бъде Спортния ДЪРЖАВЕН(МОНОПОЛЕН) тотализатор.Ама Съда е нищо ново под слънцето като ОНИЯ С КАСКЕТА ГЕШЕФ-СМЕШЕВ
2
2
 
41
 
! Отговори
Ай на бас преди 4 години
Накрая ще изкарат че жената им е дала фиша, подарък.
1
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Драги зрители, минаха 2 дена и както всички знаем българина помни максимално 3 дена. Единия е вече освободен, а другия съвсем скоро ... всичко е наред. Спете още овце