Гешев и Маринов се срещнаха с нападнатото в автобус момче

Четиримата задържани по случая са непълнолетни
40
Гешев и Маринов се срещнаха с нападнатото в автобус момче
Снимка: Прокуратура

Четирима непълнолетни са задържани по случая със съблеченото момче в автобус в София, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Още по темата
Главният прокурор Иван Гешев се е срещнал с родителите и момчето, станало обект на криминално престъпление в столичния градски транспорт на 21 февруари.

По покана на Гешев в срещата е участвал и вътрешният министър Младен Маринов.

Главният прокурор и министърът на вътрешните работи са запознали семейството с предприетите от органите на прокуратурата и МВР действия по установяване на извършителите.

Предвид високата обществена опасност на деянието, Софийската районна прокуратура е постановила задържане на четиримата обвиняеми за срок до 72 часа.

Случаят придоби остър обществен отзвук, защото хората от автобуса не са се намесили, реагирали единствено две жени. За разпознаването на нападателите бяха използвани записи от камери в превозното средство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Начетох се на глупости от журналисти и психолози, все едно никой не е чувал, че всяка намеса се води саморазправа и е подсъдно това, все едно са в детската градина, ама иначе всички с х 3-4 допломи, големи специалисти, големо чудо.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Е да де амаПрав си .гражданино !
30
0
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Ако няма наказания за калпазаните,ползата от подобни срещи е нулева.
29
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Те и един треньор на Левски съблякоха преди време.
28
0
 
9
 
! Отговори
Мачкай ,Гешев преди 4 години
Браво Гешев.Ти озари като лъч светлина в тунела на дайновщината.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не му е лесно и на Бойко. До миналата седмица си джиткаше като волна птица с джипката и Горанов на задната седалка, а сега осъмна с къща, жена и дете на врата.
26
1
 
21
 
! Отговори
Коце кмета преди 4 години
Горкото момче, след среща с малолетни бандити попада на срвща с големи бандити....
25
3
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
Добре бе едно нещо могат да направят журналистите в случая, вместо да пишат безсмислени и еднакви статии. Дайте максимална информация за нападателите, техните семейства, адреси и снимки. Има ли закон който да го забранява?
24
2
 
18
 
! Отговори
Трагедия преди 4 години
Нов епизод на -Шоуто на Гешев.
23
1
 
19
 
! Отговори
Ей хора преди 4 години
А Гешев ще разследвали защо полицията не е рейгирала на жена от рейса обадила се на 112,или пак ще замажат всичко?
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди години спрях да помогна на току що блъснат от автомобил колоездач...след това съжалих стократно - и лекарите и полицаите се държаха все едно аз съм го блъснал и 10 пъти го питаха, ама сигурен ли е, че не съм аз!!!По-долу го казват - в такава държава живеем, точка!!!
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я каскета, вместо да ни замазва очите с такива тъ.потийки да каже защо мотае обвиненията по Джи Пи гейт?
20
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хората ако се чувстваха сигурни и защитени в тая държава щяха да реагират, въпроса е защо хората не се чувстват защитени? наслушах се какъв скапан народ сме и т.н., но не чух отговора на въпроса ми!
19
0
 
30
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 16 Много Сте прав!Не са едни и два случая при които хора се намесват ,стига се ,даже и до бой.В някой случай миротвореца го отнася най-много,да не говорим ,че после в полицията започват едни разправии ,кой крив ,кой прав,кой първи започнал боя и т.н.,даже и до съд може да се стигне!!!Единствено спасение има ,ако миротворците са повече ,и по ербап от нападателите!Тогава баба итите подвиват опашка и бягат.
18
6
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Гешев няма ли да разследва гибелта на патриарх Евтимий ... най после
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
7 милиoнa лeвa oт eврoпрoeкти ca пoлучили фирми нa Йoрдaн Хриcтoв и Ивaн Caздoв - приближeнитe нa прeмиeрa "инвecтитoри" в лукcoзния живoт нa мaнeкeнкaтa Бoриcлaвa Йoвчeвa в Бaрceлoнa. Oтдeлнo ca cпeчeлили oбщecтвeни пoръчки зa нaд 10 милиoнa
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През 2013г., няколко месеца след регистрирането на Еma BGS SL , кипърска офшорка Palms Enterprises LTD и прехвърля около 2 млн евро.Директори на кипърската офшорка са Йордан Христов и Иван Саздов.През 2008г. Palms Enterprises LTD и община Приморско регистрирали "Спортни имоти Приморско"АД при участие 50/50.Общината внесла 28 дка земя за спортен комплекс и спортна зала, а кипърската офшорка - 1 374 500лв.Въпрос към Гешев,ДАНС и сие :Извършена ли е проверка според правилата на ЗМИП?
15
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бях на местото на момчето не бих си губил времето да ходя при гл.прокурор !Ако е толкова загрижен за мен ,би трябвало той да дойде да ме види.
14
7
 
31
 
! Отговори
Карл Танер преди 4 години
Сега ще ви обясня защо хората не са се намесили. Защото в такава държава живеем, че ако направят нещо после тях ще изкарат виновни. Нормално да стоят отстрани и да гледат. И аз да бях и аз нямаше да се намеся.Не че не ми иска. Но просто не бих рискувал после мен да дадът под съд
13
6
 
15
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Гешев образува ли досъдебно да дири убиеца на Лора Палмър ?