МВР пак входира постановлението за задържане на Борисов

Прокуратурата обяви, че полиция не е искала повдигане на обвинения
238
МВР пак входира постановлението за задържане на Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

МВР отново входира проектите на постановления за повдигане на обвинение на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов, съобщи БНТ.

Още по темата

Това става, след като прокуратурата заяви в петък, че полицията не е поискала повдигане на обвинение. От МВР уточняват, че тогава проект на постановление за това е бил внесени заедно с материалите по досъдебното производство, видно от придружителното писмо.

След ареста на лидера на ГЕРБ, бившия финансов министър и пиара на бившия премиер прокуратурата обяви, че няма доказателства, но има тежки процесуални нарушения допуснати от разследващите полицаи.

На извънреден брифинг премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков заявиха, че прокуратурата извършва тежък саботаж на разследването.

Софийският градски съд днес трябва да се произнесе и дали одобрява или не протоколите за обиск в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, тъй като тези действия са проведени "по неотложност", без предварително съдебно разрешение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: Бойко Борисоварестмвр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка!
99
15
 
6
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Божков Не се оневинява, ако има разследване! Просто гой иска да повлече и бившите си другарчета натам, накъдето е тръгнал! И заслужено! Защото ИМА доказателства! Ама прокупатурата не иска да ги види, заКото така!!!
98
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски, божков, арабаджиеви, бобокови, василев, прокопиев и сие олигарси съществуват благодарение на мафиот политици като Борисов и Доган.
97
3
 
21
 
! Отговори
Черепа преди 2 години
Киро канадски ще дава ли пак показания - нали представлява черепа по казуса с борисов
96
8
 
4
 
! Отговори
мвр е безсилно, преди 2 години
когато съдебната система не работи, народното събрание да почва ъпдейт на всичка закони с цел отстраняване на вратичките. да се ЗАБРАНИ на съд и прокуратура да не гледат делата ПО СЪЩЕСТВО иначе защо им плащаме заплатите, на бобени зърна ли гледат делата
95
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Рашков, я колко неща се изписаха в интернет оттогава! Папката от Гугъл нарасна с нови "доказателства"! Как смеят да не му я признаят?!
94
8
 
6
 
! Отговори
До 91 преди 2 години
Разследването на Прокуратурата Може да НЕ намери доказателства за повдигане на Обвинение. Сега отказва даже Разследване!!! Не вожела са разпитва Божков с видеовръзка въпреки член 139 от НК, където това се разрешава!!
93
1
 
8
 
! Отговори
Констипация преди 2 години
Конституцията ни не предвижда казус, в който Прокуратурата ще откаже да разследва.
92
5
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 2 години
ОСТАВКА! Мръсни комунисти!
91
5
 
26
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Гнусна милиционерщина...Огромен ресурс е впрегнат от божков, арабаджиеви, бобокови, василев, прокопиев и сие олигарси и търсят саморазправа с гешев и борисов, а кирчо и рашков са техните овластени маши. рашков що не гони със същата злоба пеевски например ? Що не подхваща др едри риби за които също има мн писания в нета ? Целта е борисов и гешев да бъдат дескридитирани.Премиерът и вътрешният министър застават на страната на човек от списъка магнитски с повдигнати 19 обвинения в БГ и издирван в ЕС
90
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 81 86 Герб тролажът е неграмотен :)
89
5
 
8
 
! Отговори
БГ реалност преди 2 години
"Шефе, дай да те пуснем за разследване, ти нали си невинен? Ще те оправдае съда, няма да има проблеми. - Абе дай по-добре да се правим на ***..."
88
10
 
5
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Прокуратурата ТРЯБВА да направи Разследване и ЧАК тогава се установява дали има или няма достатъчно факти за Повдигане на Обвинение в Съда!!! Сега прокуратурата ОТКАЗВА РАЗСРЕДВАНЕ! АХ ДА.
87
11
 
4
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
Що му трябваше на бацо да се захваща с черепа - можеше да имаме все още нормални цени на ток вода храни и баце да се вее с джипката по инспекции и да почуква по тръбитеВече нищо не се и строи
86
15
 
7
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Българската прикриватура е организирана престъпна група.Това е безспорен факт.
85
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мдаа 81 Да, спомняме си случая ТАД Груп - Иван Тодоров лежа 7 месеца в предварителния арест. Обвинение никога не му беше повдигнато :)
84
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама тоя е психично болен бе,за него друга работа няма ли?? Оставка !Некадърници продажни!
83
1
 
5
 
! Отговори
До 81 преди 2 години
А ти се научи на правопис. Казва се " ще го разберАт", адвокате на Светата троица.
82
0
 
10
 
! Отговори
Прокуратура преди 2 години
Прокуратурата хваща потенциални престъпления, разследва ги и ги дава на съда, той да решава дали има или няма такива.
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То Европейската прокуратура е без юрисдикция на територията на България. Хубаво е да вникнете в този трагичен за вас факт!