Спипаха джип с 13 мигранти край Килифарево

Афганистанците и шофьорът с българско гражданство са задържани
2 мар 2023 18:08, Йоана Цонева
14
Спипаха джип с 13 мигранти край Килифарево
Снимка: БГНЕС

13 мигранти са били открити при рутинна полицейска проверка в сряда вечерта в джип, преминавал през Прохода на Републиката, съобщи Нова телевизия.

Още по темата
Автомобилът е бил проверен от органите на реда случайно. Той е бил спрян в близост до специален контролно-пропусквателен пункт до град Килифарево, изграден заради нелегални мигранти.

Афганистанците и шофьорът са задържани. Провеждат се разпити. Работи се по установяване на самоличността им. Шофьорът е български гражданин и не е криминално проявен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Ха преди 1 година
То стана като разходка по ларгото.Цялата страна се напълни с май,муняци,а МВР сега ще открива топлата вода.Кой не/пази границата?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна мииииии!!!!
7
1
 
10
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Няма нужда от "спипване"! Просто Запада, който с лека ръка покани и даде убежище основно на мароканци,сирийци и афганци(близо 1 милион),да бъде добър да си ги взема оттук с организиран транспорт.Иначе помним с какво двуличие отказваше да приеме нашите емигранти от 90-те г.Хак да им е, с"новите граждани"!
6
1
 
8
 
! Отговори
Този Който преди 1 година
Охраната на границата може да се изпълни в стил американски екшън. Слагаме на всеки 100 метра по един с калашник и 10-15 пълнителя. Докато му свърши смяната трябва да ги изпука. На където му дойде кеф. Само да не се изпострелят взаимно. Да си пуцат по шубраците, ей тъй за здраве. Талибаните остро ще намалеят, те от друго не ги е страх.
5
1
 
12
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 1 година
Турските дарове край нямат! Алах Акбар.!.
4
3
 
7
 
! Отговори
А преди 1 година
На мен ми омръзна и да чета и да пиша. Тези хора трябва да бъдат пуснати към крайните им дестинации - Холандия и Германия. Спирайки ги тук държавата ще се напълни със стотици-хиляди от тях. Никой няма да ги спре, защото бягат от изоставения от САЩ и даден на талибаните Афганистан. И да стреляте и да не стреляте,ще минават. За тях дали ще умрат тук или с Афганистан е все едно. Тук ги дпират и те остават на наша хранилка. Ще сменят и демографията. Демерджиев е многооо *** човек.
3
5
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Незабавно прекратяване на дипломатическите отношения с проамериканска и антибългарска Турция! Долу Посолството на Турция в България! Незабавна оставка на турците Радев и Дерменджиев! ОБШЕСТВЕН ВСЕНАРОДЕН ОРИЗИВ ЗА ПОМОЩ КЪМ РУСИЯ И КИТАЙ! ДОЛУ И АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО! ОГЪН И ЖУПЕЛ ЗА ВОЙСКИТЕ НА НАТО НАША СВЯТА ТЕРИТОРИЯ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!ДА ЖИВЕЕ КИТАЙ! ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понеже съм оттам,една случка с мой познат,когото щяха арестуват.Излиза той от шубрака, а полицаите го спират - Стой,горе ръцете, бежанец ли си,дай си документите! - А бе какъв емигрант, не виждате ли че съм с въдицата? Ако бях,щях ли да я нося тази сопа от Южна България дотук?
1
1
 
13
 
! Отговори
българина преди 1 година
омръзна ми да пиша, минно поле 100 м широко, ни храна ни вода ни ремонти иска, една табела само и то неосветена!