Сийка Милева към медиите: Благодаря за уроците!

Оставам прокурор по призание, посочи тя
Обновена: 23 юни 2023 09:02 | 22 юни 2023 19:47, Стела Стоянова
2
Сийка Милева към медиите: Благодаря за уроците!
Снимка БГНЕС

"Благодаря за диалога с вас, благодаря за взаимното доверие, благодаря за уроците!"

Това написа в отворено писмо до медиите Сийка Милева, бивш говорител на главния прокурор Иван Гешев. Тя бе освободена от поста вчера от Борислав Сарафов.

"Научих, че разговорът с вас, пазителите на правото на информираност и свобода на словото, е изключително важен за отразяване работата на Прокуратурата на Република България. Вие сте тези, чрез които ние общуваме с гражданското общество", допълни тя.

Още по темата
"Оставам прокурор по призвание. Това е било и моето професионално качество през цялото време, в което ми е било възложено да изпълнявам функциите на говорител на главния прокурор", заяви Милева.

"Бъдете верни на истината, независимо от цената й, тъй като има безценни и същевременно вечни устои, които трябва да се защитават", призова тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Сийка Милева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
НаТръстиката преди 10 месеца
Не знаех,че Сийка била и поет.От тук насетне ще е на тръстиката ,но все пак няма да е като останалите .Тя ще е две нива над тях и няма да се поти ,а ще командири другите .Попътен вятър Сийке и не забравяй уроците от слугинажа.Слугинажът е нож с две остриета.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво да пишем: мин.Славов каквото трябваше и каквото не трябваше да говори, го каза - че ще вземе всички мерки и ще използва всички средства да свали Сарафов поради 'незаконен избор' и т.н. и т.н. Оказа се ,сигурно г-н министърът не го е знаел, и четирима депутати от ПП-ДБ също не са знаели, че съдебната система е НЕЗАВИСИМА, включително от Коалицията на Промяната. Сега пък 'Правосъдие за всеки' иска да окаже натиск върху ВСС, ама Асан НЯМА ДА ЯДЕ баница.