Бившето гадже на прокурорския син: Не помня да ме е бил

Чичто и бащата на Васил опитали да й въздействат
24 ное 2023 19:38, Стела Стоянова
28
Бившето гадже на прокурорския син: Не помня да ме е бил
Снимка БГНЕС, архив

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов - Боряна Рангелова, сензационно обяви пред Софийския районен съд, че няма спомен да е била бита от него.

Младата жена обясни, че е имала конфликт с Васил, след като скъсали, защото той посочил като адрес на изпълнение на мярката "домашен арест" нейната квартира, където до преди това двамата живеели заедно.

Боряна заяви, че чичото и бащата на Васил – пернишкият прокурор Бисер Михайлов, са опитвали да ѝ въздействат и са ѝ давали указания какви точно показания да дава и как да говори в хода на досъдебното дело, пише bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Казал и е че като излезе ще я очисти най-вероятно.В малките градове страхът е голям и разни псевдо гангстери правят каквото си искат.Щом татенцето му е голямата работа -дупе и *** с местните полицаи най-вероятно оня бръснатият талибан който се изживява като защитник на бялата раса (интересно как защитава бялата раса като плаши бяло момиче с куршум в гърлото докато и пие кръвта) та оня може да я гръмне насред селският площад и нищо.Ще я изкарат че се е самоубила.Живеем в долнопробна държава.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
такива жени свършват трагично наръгани или застреляни преди да навършат 40.
2
5
 
0
 
! Отговори
Лудия преди 6 месеца
Още го обича ама се прави на луда айде :D
1
0
 
7
 
! Отговори
Амнезия?!? преди 6 месеца
Или кинти за мълчание...