Майката на Дебора с изненадващи показания

Излязоха факти, които ги нямаше в делото досега
30 юли 2024 13:45, Александър Попов
103
Майката на Дебора с изненадващи показания
Подсъдимият Георги. Снимка: БГНЕС

Два часа продължи разпитът на майката на Дебора Михайлова от Стара Загора в днешното заседание на пловдивския Районен съд. Тя беше един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес, казаха защитниците на подсъдимия Георги Георгиев.

Заседанието днес премина при закрити врата и без присъствието на Дебора Михайлова.

"Излязоха много интересни факти, които не ни бяха известни досега, нямаше ги изобщо в делото. Оказа се, че музикалният клип на Дебора, за който пред обществото беше изтъкнато, че е жест от въпросния певец към нея за това, което ѝ се е случило, в действителност е бил платен. Това каза майката на Дебора", посочи адв. Петко Кънев, защитник на подсъдимия. Според него в показанията на майката на Дебора е имало доста противоречия.

Разпитите в заседанието приключиха. Предстои съдът да се произнесе по-късно днес по направено искане за промяна на мярката за неотклонение на Георги Георгиев.

Следващото заседание ще бъде на 12 септември, когато показания ще дадат още трима свидетели и ще започнат разпити на някои от вещите лица, работили по случая.

В края на юни тази година Дебора Михайлова беше разпитвана в продължение на пет часа. "Противоречия има много, но не мога да навляза в конкретика. Разминаванията в показанията са сериозни", каза тогава единият от защитниците на обвиняемия Георги Георгиев - адв. Валентин Димитров.

Миналата година случаят с насилието над Дебора Михайлова предизвика серия от протести в цялата страна. Едно от обвиненията срещу Георги Георгиев е, че с особена жестокост, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е причинил на Дебора Михайлова двустепенна средна телесна повреда./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Дебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди да пребие Дебора, този тип е парадирал с патриотични изцепки във фейсбук статуси, като е показвал с гордост татуировките си и се е заканвал нещо от сорта , че ще пребие всеки който според него не отговаря на "патриотичните" му възгледи...Явно Дебора е подразнила силно неговия патриотичен порив?! Сигурно има гръб или от МВР или от военните - там болшинството са такива войнствени "патриоти".
65
4
 
4
 
! Отговори
Ивана Л И Н Ч преди 1 месец
по много теми съм евроскепптик и критик на нато и на действията на задкулисната дълбока държава. същевременно не съм непременно поддръжник на русия. против комунизма съм, но същевременно имам резерви и критики към сувременната клептокрация. фен съм на западната култура. любимата ми книга е Приключенията на Хъкълбери Фин от Самюел Клемънс. смятам, че за да се оправи България, трябва да възприеме ключов аскепт на западната култура.. тази на Л И Н Ч А вместо да търпи над година активни мероприптия!
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЪДЪТ СИ ПОЩИ СРАМОТИИИТЕ... АМИ ДА ГИ ПОКАЖЕ ДЕ,СРАМУВАТ ЛИ СЕ ИЛИ ЩО ЛИ??!!!...
63
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Написаното е несериозно. Какво общо има клипът с нарязванията и преди повече от 1 год.? Съдът с музикалния клип ли се е занимавал? Защо прокуратура и съд постоянно се закачат за странични неща, дребнавости и разни битовизми, които са встрани от деянието? И защо толкова проточват делата?
62
12
 
5
 
! Отговори
Ами, преди 1 месец
Подарете му и един флекс на тоя, да не се мъчи следващия път!
61
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е моделът ГЕРБ. Пускане на опасни бандити, защото са част от тяхната шайка. Този с нищо не е по-различен по манталитет от редовите ГЕРБаджии. Да си спомним, че един такъв стана зам.кмет в Мъглиж след като убиха човек! Моделът ГЕРБ е корупция, престъпления и мъка за всички. МИСЛЕТЕ при следващи избори, защото ще става страшно!
60
5
 
5
 
! Отговори
Салютин преди 1 месец
Имаш млада ***,да е жива и здрава.Купи й юлярче с по къс повод,дръж я по близко до теб,за да не напокости на да друг млад човек от Ст. Загора.
59
0
 
7
 
! Отговори
До 49 -продължение 2 преди 1 месец
За този директор се знаело, че върти любовна афера с една от ученичките и редовно се заключвал с нея в кабинета си под предлог, че й дава уроци по пиано. Не знам как са ги разобличили, но санкцията за директора била, че са го преместили на отговорна работа в системата на Министерството на образованието, а за ученичката нямало последствия,тъй като била вече в последния клас и предстояло наскоро да навърши 18 г. Така че, нищо ново под слънцето.
58
1
 
1
 
! Отговори
До 49 -продължение 1 преди 1 месец
Другият случай го знам по слух. Млад учител в една от софийските гимназии се опитали да го санкционират, когато се рзбрало, че има любов между него и ученичка, но се застъпили и родителите на момичето, като разбрали, че дъщеря им много държи на този момъки. В крайна сметка се бяха оженили след нейния абитуриентски бал. Майка ми пък има приятелка, от която знам за скандална история от времето на соца. Една от нейните съученички била дъщеря на предишния директор на гимназията ......
57
1
 
2
 
! Отговори
До 49 преди 1 месец
Не те знам кой си. Това, което пишеш може да е един от начините да се очерни момичето. Но може и да е истина. Ако е истина, ще ти кажа само, че са ми известни два случая при които млад учител се е оженил за девойка, която е била негова ученичка в гимназията. Единият от тези учители е личен познат на баща ми. Бил е учител през първата година след дипломирането си, а момичето е било в 11-и клас. Уверявам те, че семейството е стабилно и хората са почтени. - Ще продължа -
56
5
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 48 преди 1 месец
Защо пък да е безвъзвратно загубена Дебора? Момичето търси мястото си в живота не само според критериите на днешното ни общество и на съответни негови слоеве, но и според възможностите, които има, а те не са много. Търсейки място под слънцето, едно съвсем младо момиче може и да направи грешки. Всеки е правил грешки. Но си вади и поуки. Така че, все още е много рано да отписваме Дебора. Тя научава истините за живота по трудния начин, а това изгражда характер и създава стабилни лични критерии.
55
4
 
21
 
! Отговори
Е много ясно че преди 1 месец
клипа е бил платен - как да направиш без пари клип, но едва ли го е платила тя. Имаше хиляди съпричастни които и събираха пари. И какво общо има клипа с деянието ?
54
2
 
23
 
! Отговори
:( преди 1 месец
Извергът Гошко има защитницИ. Толкова е алфа мъжага, че се налага повече от един защитник да го брани, когато му искат обяснения защо се е отнесъл зверски с девойка. И, естествено, тези защитницИ търсят под вола теле - противоречия в показанията. Това според тях е по-важно от обезобразеното лице и тяло на момичето. Е, браво! Топ-мъжкари наистина. Но ако напиша с каква дума народът назовава такива "мъжкари", ще ми сложат бан.
53
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До КИРО"ДЕБОРА НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ!" , дали Дебора е цвете за мирисане или не е, това няма нищо общо с извършеното престъпление, което е факт! Той няма право да извършва престъпления, вкл. и насилие над някой!
52
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обикновено, когато хванат някой престъпник, едно от първите неща, които престъпника прави, за да оправдае престъплението си , е да започне да очерня жертвата както може, понякога и чрез лъжи, това е типично за такива. Всеки случай е индивидуален, от една статия или от някоя страна по случая, не могат да се правят заключения!
51
20
 
15
 
! Отговори
КИРО преди 1 месец
ДЕБОРА НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според мен, момичето е не само жертва на насилие, но и жертва на политически игри, смени се властта и сега са ги юрнали. Дано да греша, но така изглежда случая!
49
3
 
12
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
българската адвокатура и съдебна система се грижи садистите и *** да не попадат в затвора а за да продължат да тормозят обществото .За да казват хора -Това ли е демокрацията.Всики от бившата съдебна система са свързани със зловещата ДС и се стремят да саботират демократичните промени. Такива са фектите и обществото ги вижда.
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изведнъж свидетеля не се явил... "случайно". А това, че е бил платен клипа,какво общо има със случая с насилието? Нищо общо!
47
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а защо всички съученици да Дебора си траят, че учител е бил уволнен, поради това, че е имал връзка със съответната Дебора? него нпкой разследва ли го?