Майката на Дебора с изненадващи показания

Излязоха факти, които ги нямаше в делото досега
30 юли 2024 13:45, Александър Попов
103
Майката на Дебора с изненадващи показания
Подсъдимият Георги. Снимка: БГНЕС

Два часа продължи разпитът на майката на Дебора Михайлова от Стара Загора в днешното заседание на пловдивския Районен съд. Тя беше един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес, казаха защитниците на подсъдимия Георги Георгиев.

Заседанието днес премина при закрити врата и без присъствието на Дебора Михайлова.

"Излязоха много интересни факти, които не ни бяха известни досега, нямаше ги изобщо в делото. Оказа се, че музикалният клип на Дебора, за който пред обществото беше изтъкнато, че е жест от въпросния певец към нея за това, което ѝ се е случило, в действителност е бил платен. Това каза майката на Дебора", посочи адв. Петко Кънев, защитник на подсъдимия. Според него в показанията на майката на Дебора е имало доста противоречия.

Разпитите в заседанието приключиха. Предстои съдът да се произнесе по-късно днес по направено искане за промяна на мярката за неотклонение на Георги Георгиев.

Следващото заседание ще бъде на 12 септември, когато показания ще дадат още трима свидетели и ще започнат разпити на някои от вещите лица, работили по случая.

В края на юни тази година Дебора Михайлова беше разпитвана в продължение на пет часа. "Противоречия има много, но не мога да навляза в конкретика. Разминаванията в показанията са сериозни", каза тогава единият от защитниците на обвиняемия Георги Георгиев - адв. Валентин Димитров.

Миналата година случаят с насилието над Дебора Михайлова предизвика серия от протести в цялата страна. Едно от обвиненията срещу Георги Георгиев е, че с особена жестокост, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е причинил на Дебора Михайлова двустепенна средна телесна повреда./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Дебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Накрая ще стане ясно и умствено изостаналите, че този е за затвора. А Дебора е логичният резултат на дете от разбито семейство с майка да не пиша каква, че ще бъда цензуриран. За бащата нищо не знам, но и това е достатъчно. Дебора е безвъзвратно загубена, но за това би трябвало да се потърси отговорност и от майката.
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе нещо много мътна излезе работата, но такова зверство е недопустимо.
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нова чалга песен за 400 шева и 18 люти рани ще продуцира чалга индустрията. Тя ще засенчи оня смешникк Миле Попюрданов, даже и другия - Хаджи Димитър, където се пее: "Лежи Миле Попюрданов, с девет люти рани, со нож прободени, а десета рана - куршумена."
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ви напомня, че ролята на съда е да намери достоверни доказателства и да докаже вината на тоя на снимката. Вината се доказва - това е основен постулат в правото, тук не сте от най-умните в България, но трябва да го разберете. Не може да вкарваш човек в затвора ей така защото не ти харесва физиономията му или да му натресеш друго престъпление. Как ще ви се отрази на вас ако утре се ограби банка в София и след това ви обвинят вас за банковия обир - това като илюстрация?
42
5
 
15
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 1 месец
Тоя татуираният е безполезен тpaш на обществото, но в интерес на истината няма никакви реални доказателства срещу него. ДНК експертизата върху неговите дрехи е била негативна и няма доказателства, че лично той е извършил това. При отрицателна ДНК проба в САЩ, прокуратурата вече би снела обвиненията си защото там прокурорите се съдят здраво и уволняват с отнети права при подобни обвинения. Това е някакъв личен конфликт, който се преекспонира от ПП-ДБ за да могат да си вдигнат рейтинга тогава.
41
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дебора иска да се шуми около нея защото ще става чалга-звезда! Научила, че без пари това не става!
40
6
 
3
 
! Отговори
хахаххаа преди 1 месец
какво има да се разпитва? рани, кръв и тн. този 3.14дал влиза в затвора. на мъже не налита на бой. ще им налита на друго. тук друг пише 400 рани, аиде по-полека. и на него му пречат жените.
39
9
 
9
 
! Отговори
Асан Манафа преди 1 месец
Успех пожелавам на момчето,и натам да се пази от таквиз корвети!!!
38
5
 
13
 
! Отговори
1234 преди 1 месец
До АнонименНе го защитавам, но ми се струва, че има реална причина толкова съдии да си направят отвод. ДНК експертизата е отрицателна, свидетели няма , освен този дего го бил закарал до града. Ако се следва обществения натиск утре всеки един може да попадне в съда заради някоя обидена. Делата се рашават на база доказателства, а като че ли там куцат нещата...във всички случаи нещо смърди...като едно чекмедже...
37
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скарали се работник и работодател в най-древната професия за пари.
36
6
 
10
 
! Отговори
реалист преди 1 месец
Иидиотии, още от самото начало до ден днешен ясно се казва: 18 рани и са били нужни 400 шева за да ги зашият. Кое не ви стана ясно?
35
0
 
3
 
! Отговори
Данъчен преди 1 месец
До АнонименМай шевовете са 400....
34
3
 
2
 
! Отговори
Фанка преди 1 месец
Много лош пизевиенк
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко, Герги е пуснат под домашен арест. Измъчи се момчето по арестите, нека си полежи у тях на спокойствие. Присъда.......ще видим.......
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
този *** в затвора,в килията да станенечия рибка..
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно в крайна сметка съдът призна само 18 порезни рани от макетно ножче от първоначално обявените 400. В цялата случка от самото начало има много неясноти и странности. Дали някога ще разберем истината?
30
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде да оставите медиите съда на спокойствие и не вземайте страна предварително.
29
6
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
Това момче не е невинно, ама го изкарахте най-големият престъпник на света.Аз лично не вярвам на това момиче. За мен тя лъже.
28
11
 
12
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Жалко господа адвокати , какво значение има дали клипът е платен или не ! Не пожелавам дай Боже на никого , но ако се беше случило такова нещо на вашите деца , пак ли ще оневинявате насилниците! Царица Парица не е всичко на този свят!
27
7
 
7
 
! Отговори
брях преди 1 месец
-----------чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото---------- нали бяха 400 бр жаааалки джурнааааля.миииисирки