Властите са иззели "Бугати", "Ролс Ройс" и "Мерцедес" от автопарка на Гайтански

Още пет автомобила се издирват
Обновена: 14 авг 2024 15:38 | 14 авг 2024 14:00, Нели Христова
195

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Част от автопарка на Румен Гайтански - Вълка се съхранява при камионите на ВОЛФ и ДИТЦ. Съдът е дал разрешение да бъдат иззети 8 автомобила, съобщава БНТ.

Три от тях - "Бугати", "Ролс Ройс" и "Мерцедес" са открити. Останалите пет се издирват.

Още по темата


Доказателства по разследването показват, че тези луксозни автомобили са закупени с пари от кредита, отпуснат от ББР.

Днес бяха обискирани имоти на Гайтански. Действията на прокурори, служители на Комисията за противодействие на корупцията и полицаи са във връзка с разследването на кредит, отпуснат на фирма на Гайтански от Българската банка за развитие.

Под надзора на Софийската градска прокуратура КПК провежда разследване за присвояване на близо 150 млн.лв. от ББР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
8
 
! Отговори
ИЗВОД преди 1 месец
Цялата работа е негова схема виждам . Както и с други лица се е случвало и с този ще е така - на края ще осъди държавата за много повече от това което ще му бъде върнато . Няма как нашите органи да са се разтревожили за някакви загуби . Някой правист гони печалбата , това е !
121
2
 
4
 
! Отговори
истински мъж преди 1 месец
Хайде сега,по същия наин и с шеше сланината.Арест и изземване на всичко.
120
2
 
10
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 месец
Интересен момент да се сетят, че трябва да разследват Вълка. Вярно е, че сме в предизборна кампания, но пък ние сме така от 4 години насам.Чудно защо ли са се разшавали точно сега.
119
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Решили те след 34 години да му правят обиски и конфискации. Късно, късно мили мои...след дъжд качулка.Възхищавам ви се по оня начин, дето турците се възхищават на ума на българите: Да им имам акъла на българите, дето им идва после
118
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пиян за кой ли път убийственно пиян в съня за тебе плача пак. Пиян живота ми без теб е пропилян, как можах да съм такъв *** и пак в чашата се давя всяка нощ и проклинам този свят. Боли и болката ме реже като нож и не виждам край на този ад. Кой сега до теб заспива, кой целува устните ти? Колко ли ми се присмива щом допуснах да си тръгнеш ти? Кой сега до теб заспива? трябваше, това да съм аз, трябваше да си щатслива, как съсипах всичко между нас.
117
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ивайла Бакалова - общата жена на мафиотите- знае много. Говорете с нея за паричките.
116
1
 
11
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Кога бе *** ще има ел. правителство, за да знаем какви ги вършите постоянно!? М.ка ви дева пoмиярcka!
115
1
 
31
 
! Отговори
кой преди 1 месец
Гайтански нагло строи и мърси бреговете на язовир Искър откъдето софиянци и децата пият вода. Кой му разреши??? А????
114
2
 
7
 
! Отговори
Прасе - Коледа! преди 1 месец
Рано или късно. Камикадзето вярава на посолството. Или посолствата. Напразно.
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Факт е, че Пеевски и Борисов източиха КТБ и ББРР и ядоха бой миналото лято от Михалеви и Доганов за да ме фалират Инвестбанк и банката на Доган. Тези неща само с бой се оправят. Пак ще ядат бой
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце нищо няма да каже, защото е под домашен арест
111
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Румен Гайтански-Вълка и Стоян Мавродиев са напуснали страната?"...... Хей сега Баце ще каже, че не ги познава и никога не ги е виждал.
110
1
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Какво стана със събарянето на незаконния му дворец в националния парк. Още ли махат по керемида на седмица. Така до 2180 година ще успеят да го съборят
109
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 112А малко провери на Цветан Василев какви са му отношенията с Баце и от кога му е възхода! С кой бил комбина и срещу кого. Баце, та Баце! Баце му дава кинтите и тоя 2013 ще му спретне преврат с футболните агитки??!! Кънтиш на кухо. В книгата за посещения са депутати на БСП, начело с Мая, и ДПС!
108
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се кефи простолюдието :))))Богатите също плачат, така живота не изглежда толкова гаден :))))
107
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре ги е ПРИБРАЛ /парите / , иначе ще отидат при Зеленски , или в НАТО-то ...Защо ли , жената на Косьо Самоковеца , ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ И ВЪРНАХА ВСИЧКИТЕ ПАРИ И ИМОТИ , СЪЩОТО ЩЕ СТАНЕ С ВЪЛЧО .
106
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце наля /ПОДАРИ / , на частна фирма КТБ -4 млрд. , и откраднаха и тях , а сега кой следващ ТАРИКАТ , ще налива в ББР ?
105
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
''За какво ни е ББР'' .. ? Ами то , ЗА КАКВО НИ Е И --- БЕХ и ЧЕЗ , след като работа върши САМО КЕВР ????? КОГАТО попитах , какво работят , ЧЕЗ и БЕХ , и защо не бъдат закрити , отговорът беше : Защото ако ги премахнем , ЩЯЛО да има голяма безработица , демек няма файда от ЧЕЗ и БЕХ / шапки на КЕВР / , ама има ''заетост'' . Защо тогава , за да няма безработни , не назначат ВСИЧКИ безработни , в ЧЕЗ и БЕХ ?
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
,... СЛЕД КОЕТО СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА , ...ГИ ВЪРНАХА , А ВЪЛЧО ЩЕ ОСЪДИ Бг , В СТРАСБУРГ ,.. КАКТО СТАВАШЕ И ДО СЕГА ОТ ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ .
103
1
 
18
 
! Отговори
До 100 преди 1 месец
Заемът е взет на 17 юни 2019 г.по времето на ГЕРБ.Леф на ББР тогава е видният гербаджия Стоян Мавродиев.Който даже беше писал и икономическата програма на ГЕРБ,с която Борисов толкова се гордееше.А сега бил виждал Мавродиев само няколко пъти.А на теб пак Киро ти се привижда,да не си обсебен от него?