Шофьорът, убил Ани и Явор: Намалете присъдата, чакам дете

Прокурорът настоя за увеличаване на наказанието
26 сеп 2024 17:00, Стела Стоянова
110

Делото срещу Адриан Антонов, който блъсна годениците Ана-Мария Малчева и Явор Стоянов на 8 май миналата година, шофирайки със 106 км/ч на столичния бул. "Сливница", започна на втора инстанция в Софийския апелативен съд.

Прокурорът по делото настоя за увеличаване на наложеното от Софийски градски съд - 6 г. затвор и 9 години лишаване от право да управлява МПС. Според него това е занижен размер.

Максимален размер на наказанието поискаха частните обвинители на загиналите; родителите посочиха, че всеки трябва да носи отговорност за това, което прави в живота си, независимо дали след това съжалява или не.

Защитата на подсъдимия настоя за намаляване на наказанието, като изтъкна, че има 8 на брой смекчаващи вината обстоятелства. Беше посочено още, че междувременно подсъдимият се е оженил и очаква дете.

Законовият срок за произнасяне на съда е до 2 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: шофьорсъдЯворАни
Още от Темида
Обвиниха двама, изтеглили 120 000 лева с измама
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
32
 
! Отговори
Г преди 8 часа
Този пък и сватба вдигнал след убийствата. Какви са тези хора? Как пък намери сила за празненства след като си убиец.?
76
0
 
19
 
! Отговори
Аха преди 8 часа
Безсърдечно.....и в същото време тъжно!
75
0
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 часа
ОТНЕЛИЯ ДВА ЖИВОТА "чакалЖИВОТ" ?!?!...А сега де!!!
74
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Ако, аз го сгазя, ще ме пуснат ли на бързо?
73
0
 
17
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 8 часа
Този *** трябва да изгние до 9 коляно в лагерите!
72
0
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 8 часа
СГАЗИЛ ГИ Е НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА СЪС 100 КИЛОМЕТРА В ЧАС :D 1000 ПЪТИ ПИША , ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ВИ СПРЕ И ТОГАВА ПРЕСИЧАТЕ НА ПЕШЕХОДНА! ИМА И ТАКИВА КОИТО ВИЖДАТ И ИЗОБЩО НЕСПИРАТ СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е :D И ТО НЕ ЩОТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА МИНАТ ПРОСТО НЕСПИРАТ!
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Да не го лишават да си отглежда детето, а хората, дето той ги е лишил от децата им какво да правят? Те, без да са осъдени от съд, цял живот ще са осъдени да скърбят за децата си. И животът им никога няма да е като преди. А той може и в затвор да е, но поне ще го топли мисълта, че има дете и ще го види след време. Съвсем различно е.
70
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Абе, Българи, не ви ли писна от това което се случва в страната? Докога трябва да се търпи това безчинство?
69
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Диференциран подход трябвало към него, щото той нито е бил на амфетамини, нито е употребил алкохол. Направо орден да му връчат! А точно защото е бил на трезва глава и не е спазил правилата, това не е ли утежняващо обстоятелство? Не че подкрепям, дето се пробват да оправдават употребилите ги, щот не били на себе си. Абе, убил ли си, лежиш. Жалко че махнаха смъртното наказание.
68
0
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 9 часа
Значи сключването на брак и плющенето на жената ти позволява да убиваш съседските деца. Абе като дойда пред парламента....
67
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Адриане, след първата година ще си напълно свикнал с мъжката любов! Оттам насетне времето няма значение! Стегни се, стига рива! Аре, със здраве!
66
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Кой му позволи да се размножава?
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
9 години са малко. Поне 25 трябва да са. Ако беше карал с разрешените 50 км/ч или по малко, даже можех и да го освободя..
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Мангелее ми нещо тоя
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Убил 2 души и му дали толкова малка присъда. Къде тук е справедливостта?
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Тоя няма богати роднини като убиеца до Кауфланд в Шумен
61
0
 
17
 
! Отговори
Чакал дете преди 9 часа
Убитите никога няма да иматбдеца заради него ....6 години ...това е пълНа подигравка. В България , човешкаия живот има цена 3 години затвор ?????
60
0
 
12
 
! Отговори
Бай Гъню преди 9 часа
Сега дете, утре 2 после ученици ще издържа, накрая ще стане и дядо и след това ще го погребат в затвора да си излежи присъдата за двойно убиство с утежняващи обстоятелства (пълна безотговорност и максимална немърливост). Съжалявал бил, да го пратят да се извинява на загиналите и ако те се съгласят да му се намали присъдата...Пък и да се неначудиш от къде са му я купили тая дето се е оженила за него та и дете го оставила да забърка... докато го съдят... Няма акъл в БГ-то емигрира по чужбина.
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Е, оженил се и очаквал дете. Дали ще го боли за собственното дете, ако някой неразумен шофьор го размаже на улицата, когато е на 20 години и преди сватбата му? Много е сгрешил . Ще си носи кръста и ще плаща цял живот.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Адрианчо, познай каква е разликата между теб и родителите на убитите! ЧАКАНЕТО е разликата! Сега стисни зъби и си излежи достойно малката присъда!